Jump to content

Θα βοηθήσει η υδρόψυξη?

Tomahawk1442169227

Recommended Posts

Έχω αυτό το κουτί με τα μαμίσια fans και αυτόν το CPU cooler. Ο θόρυβος όμως είναι περισσότερος απο αυτόν που θέλω και λέω να παω σε τούτο το case.

Στην αρχή σίγουρα θα δοκιμάσω τι γίνεται με τον Big Typhoon πάνω και αν πάλι δε λέει και πολλά σκέτομαι να πάω σε budget υδρόψυξη (το πιθανότερο με κάποιο kit)...

Μέχρι στιγμής έχω δει το Corsair H50 και το CoolIt Domino A.L.C.

Έχω τον E8400 και με τον Big Typhoon σε idle βλέπω 27-30 βαθμούς, με κάποιο απο τα παραπάνω kit (ας μη μιλήσουμε προς το παρόν για custom)

ο θόρυβος θα μειωθεί? και τι γίνεται με τη θερμοκρασία?

Εσείς τι πιστεύετε και τι προτείνετε?

Κατά 80% με ενδιαφέρει η ηχομόνωση αλλα όσο χαμηλότερες θερμοκρασία έχουμε τόσο το καλύτερο, γιατί έχω κάποιες σκέψεις για O/C στο μέλλον.

Έχεις πιάσει τα 2 βασικά θέματα της Υδρόψυξης.

Θόρυβος και χαμηλές θερμοκρασίες.

Αλλά για τα καλύτερα αποτελέσματα να πας μόνο σε χειροποίητη υδρόψυξη και όχι σε κάποια έτοιμη.

Custom υδρόψυξη πόσο περίπου θα κοστίσει? Κάτι που θα καλύψει τις ανάγκες μου, έτσι, όχι τπτ τραβηγμένο...

Nos-Dio πιστεύεις πως το Lian Li που έβαλα πιο πάνω είναι καλό;

Χοντρα-χοντρα 150€, για μενα αν δεν πας για πανω απο 4Ghz για 24/7 βαλε αερα καλυτερα και μη μπλεκεις με νερα.Τι stepping ειναι ο E8400 C0 ή D0?

Χοντρα-χοντρα 150€, για μενα αν δεν πας για πανω απο 4Ghz για 24/7 βαλε αερα καλυτερα και μη μπλεκεις με νερα.Τι stepping ειναι ο E8400 C0 ή D0?

Πάνω απο 4Ghz δε παίζει να πάω.

Όσο για το stepping

cpuz.jpg

OΚ C0 ειναι, που σημαινει οχι απαραιτητα βεβαια αλλα τις περισσοτερες φορες οτι θα χρειαστεις για τα 4Ghz περιπου 1,35 στη καλυτερη και 1,4+ στη χειροτερη (σε 4-5 που εχει τυχει να δοκιμασω ηθελαν κοντα στα 1,38 περιπου για σταθερα 24/7 τεσταρισμενοι με ΙΒΤ Stress Level Maximum.Τα λεω ολα αυτα γιατι οι C0 ειναι πιο ζεστοι απο τους Ε0.

Πιστευω πως με μια καλη αεροψυκτρα θα εισαι ΟΚ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.