Chaleas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2010 Καλημερα.Μια ερωτηση θελω να κανω.Οταν βαζω ενα cd/dvd στο driver με πεταει απο το ιντερνετ και μετα ξανασυνδεεται.Τι μπορει να φταιει?
ahilleas100 Μάρτιος 21, 2010 #2 Μάρτιος 21, 2010 Είναι ότι πιο κουφό έχω ακούσει και δεν μου έρχεται απόλυτος καμια ιδέα αλλα δοκίμασες να βάλεις και βγάλεις την συσκευή dvd και να την συνδέσεις σε άλλο σατα βύσμα ?
Chaleas Μάρτιος 21, 2010 Author #3 Μάρτιος 21, 2010 Οχι.Δεν μπηκα σαυτη την διαδικασια ακομα.Ειπα μηπως ειναι καποια ρυθμιση. Κι οτι ειναι κουφο ειναι.Οταν ανοιγω το driver ολα καλα.Οταν το κλεισω τοτε με πεταει εξω
sakisdog93 Μάρτιος 21, 2010 #5 Μάρτιος 21, 2010 Κοίταξε, λογικά δε θα στο κάνει μόνο με το Internet, θα στο κάνει και με άλλες εφαρμογές... Είναι παραπάνω από παράξενο να γίνεται αυτό μόνο με το internet... Ψάξ' το λίγο, και προσπάθησε να θυμηθείς τι έχεις βάλει τελευταία από προγράμματα και ιστορίες στο σύστημα. Τώρα απλά πιθανολογώ, θέλει φαντασία για να σκεφτώ κάτι διαφορετικό! Ύστερα, προσπάθησε να συνδέσεις το dvd, όπως είπε το μέλος @ahilleas100, σε άλλο βύσμα.. Καλή τύχη..!
schumifer Μάρτιος 21, 2010 #6 Μάρτιος 21, 2010 Συγκεκριμένο δισκάκι σου κάνει αυτή τη δουλειά? Μήπως τη ώρα που τραβάει ρεύμα το drive το τροφοδοτικό κλατάρει και κάνει κόλπα?
Chaleas Μάρτιος 22, 2010 Author #7 Μάρτιος 22, 2010 Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας.Μετα απο φορματ το κανει αυτο(δηλαδη χωρις πολλα προγραμματα).Δεν το εκανε πριν.Και το κανει με ολα τα cd/dvd ακομα και με empty. Δεν ξερω τι παιζει. Οσο αφορα αλλα εκτος απο το ιντερνετ δε προσεξα κατι. Να στε καλα.
Tommy Μάρτιος 22, 2010 #8 Μάρτιος 22, 2010 desktop η laptop ?ide η sata ?αν θές άλλαξε του θέση στον controller ide/sataπολύ κουφό πάντως :031:
sakisdog93 Μάρτιος 22, 2010 #9 Μάρτιος 22, 2010 Αν έγινε μετά το format, η γνώμη μου είναι να ξανακάνεις ένα, και να δεις τι γίνεται... Μπορεί κάτι να πήγε στραβά με τους drivers του cd... Αυτό μπορώ μόνο να φανταστώ!
Chaleas Μάρτιος 22, 2010 Author #10 Μάρτιος 22, 2010 desktop ειναι το μηχανημα.IDE τα dvd (2σε αριθμο και το κανει και με τα 2) Σκληρος SATA. Μη μου λες για φορματ παλι.Θα βαλω να κλαματα. Καλυτερα να ζω με αυτο γιατι δε θα την παλεψω ξαναφορματ.Εκανα 3 φορες σε μια εβδομαδα. Και χθες-προχθες τελειωσα με την εγκατασταση με ολα τα προγραματακια που δουλευω. Θα αλλαξω το καλοδιο μαλον.Πιο ευκολο μου ειναι
sakisdog93 Μάρτιος 22, 2010 #11 Μάρτιος 22, 2010 Σωστός, απλά υπέθεσα πως μπορεί να προκαλείται από 'κει... Καλά σίγουρα τόσα format σε μια βδομάδα είναι βαρετά!Ναι, δοκίμασε άλλο καλώδιο, άλλο βύσμα, ποτέ δεν ξέρεις... Τι να πω, καλή τύχη!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.