Jump to content

Microsoft X6 Sidewinder ή LOGITECH G15

japancrazy1

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply
Το πήρες δηλαδή; Άντε μεγιές!

αυριο ειναι στο eshop λαμιας...το παραλαμβανω μαζι με το gigabyte mouse!και απο τεταρτη θα δοκιμασουμε κανα cod6(αθηνα) να δουμε αν αντεχει βαρβαροτητες και καταλαθως νερακι στις αυλακιες του οπως λεει η microsoft!:p:p:p

japancrazy1 added 3 Minutes and 25 Seconds later...

Gz καλολιοστο και πες μας και εντυπώσεις γιατί με ψήσατε να μπω σε έξοδα άντε τώρα :p

Μην το σκεφτεσαι σιγα για 30ευρω!κοιτα ηταν να παρω οθονη φαντασου....αλλα λεω επειδη θα τον χαρω τωρα αθηνα κατω...γιατι δεν τα παιρνω τωρα??ετσι και αλλιως η οθονη προοριζεται για επαρχια....βλακεια μου το ξερω που δεν το τσιμπαω pc1,αλλα το βολευομαι πιο πολυ το eshop..εξαλλου ειναι διπλα μ εδω περα....

Σας ευχαριστω ολους....:055::008:

Εγω θα επερνα κατι απο RAZER για gaming ...μαζι με το Deathadder μου θα εκαναν καλο διδυμο αλλα προς το παρων ψαχνω να βρω κανα μηχανικο... *(χωρις τυχη ακομα γι αυτο αμα γνωριζετε κατι το postaρετε...)

Ρε Japan τα ledakia τώρα θα ταιριάζουν με αυτά στο αμάξι σου?

Να σου πω θυμισε μου 2ευρα δεχεται ο κουμπαρας σου?:044:

Οπως βλεπεις τα xenon ειναι καταλευκα και του keyboard κοκκινα...δεν ταιριαζουν..αχχ τι κριμα φυλακα!!!:003:

απλα μου κ@υλω$ε τωρα και θελω ποντικι κ πληκτρολογιο της προκοπης...

Προκοπή και rubber domes δεν πάνε μαζί. Sorry κιόλας αλλά δεν άντεξα ;)

Δίνεις 50 ευρώ για ένα πληκτρολόγιο που εσωτερικά δε διαφέρει από ένα άλλο των 5 ευρώ, απλά προστίθενται λαμπάκια και macro keys.

Θες απλά ησυχία; Πάρε ένα laptop style keyboard (με scissor switches) και δε θα σε ακούσει κανείς ξανά να πληκτρολογείς.

Θες φασαρία; Τα μπλέ κερασάκια είναι διαθέσιμα (Das Keyboard, Filco Majestouch FKBN104MC/EB)

Θες Gaming; Μονόδρομος τα linear switches (Cherry black). Μεσοβέζικες λύσεις έχει το πλαίσιο με το steelseries (7g).

Θες φωτακια; Σύνδεσέ το το ρημάδι το usb :D

Επίσης, οτιδήποτε vs G15 -> οτιδήποτε (φθηνότερο στην ίδια κατηγορία) wins (η γνώμη μου είναι αυτή φυσικά). Το έχω και το έχω σιχαθεί. Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ, χοντροκομένο, ακριβό και η αφή του, το feeling του keypress δλδ χάλασε (φυσικά) με τον καιρό μιας και η μεμβράνη άρχισε να φθείρεται.

Btw τώρα, 10 λεπτά αφού ξεκίνησα να γράφω (και να πίνω καφέ μπας και ανοίξει το μάτι), είδα πως τελικά αγόρασες το microsoft. Μεγειές, μεγειές.

[trolling]

Μυστικές πηγές μου λένε πως οι γιαπωνέζοι χρησιμοποιούν αλλα πληκτρολόγια, πιο "ψαγμένα" για καθημερινή χρήση. (it's true)

[/trolling]

Μυστικές πηγές μου λένε πως οι γιαπωνέζοι χρησιμοποιούν αλλα πληκτρολόγια, πιο "ψαγμένα" για καθημερινή χρήση. (it's true)

:D:D:Dχαχαχαχαχα αλητες....ευχαριστω αγορινα πιστευω να το χαρω....αλλα αν ιδρωνουν τα χερια σου δεν σε σωζει κανενα πληκτρολογιο.....γενικα μιλαω!πιστευω ρε γκαμωτο η αφη του να ειναι καλη....

:D:D:Dχαχαχαχαχα αλητες....ευχαριστω αγορινα πιστευω να το χαρω....αλλα αν ιδρωνουν τα χερια σου δεν σε σωζει κανενα πληκτρολογιο.....γενικα μιλαω!πιστευω ρε γκαμωτο η αφη του να ειναι καλη....

Με τον όρο αφή εγώ αντιλαμβάνομαι το "feeling" όταν πατάς το πλήκτρο προς τα μέσα, και το πως βγαίνει αυτό προς τα έξω μετά. Στην αρχή όλα τα πληκτρολόγια μεμβράνης έχουν απίστευτο "feeling". Έπειτα όμως μετά από κάποιο διάστημα χρήσης, "ξεχαρβαλώνουν" ας πούμε. Και δεν έχει σημασία, ούτε η εταιρία κατασκευής ούτε το μοντέλο του πληκτρολογίου, όλα θα το πάθουν, αργά ή γρήγορα (με ελάχιστες εξαιρέσεις που κοστίζουν πολύ, βλ. Cherry&IBM rubber dome keyboards και τα topre φυσικά, που αγγίζουν τα 250 ευρώ).

Hint: Στο κουτί του πληκτρολογίου μου γράφει κάτι ύπουλα γιαπωνέζικα μηνύματα :044: :055:...

ψαχνω να βρω κανα μηχανικο... *(χωρις τυχη ακομα γι αυτο αμα γνωριζετε κατι το postaρετε...)

Sorry για το off-topic, αλλά αυτό από ό,τι διαβάζω είναι μηχανικό. Ορίστε και ένα review αν βοηθάει.

18K gold-plated mechanical switches

@DaLooney

Για gaming μηχανικό προτείνω αυτό. Θα βγεί λίγο ακριβότερο με τα μεταφορικά από US αλλά ποιοτικά είναι πολύ ανώτερη η Diatec από τη Steelseries.

Ως 2η λύση, προτείνω κάποιο Deck, αρκεί να λέει πως είναι Linear.

Τέλος και το SteelSeries 7g είναι κι αυτό μια αξιοπρεπής λύση αν δε μπορείς να αγοράσεις από εξωτερικό ή αν βιάζεσαι και δε μπορείς να περιμένεις.

9/10 αφη του microsoft!!!καταπληκτικες λειτουργιες και εμφανης η ποιοτητα κατασκευης...ο φωτισμος απλα τελειος!!!οσο για την κλιση του καρπου στο γραψιμο ειναι σχεδιασμενη ετσι οπως πρεπει για τους χρηστες που καθονται ωρες στο pc...

Tωρα οσο αναφορα το laser mouse της gigabyte δεν περιμενα να ειναι τοσο καλο....και εκει διακρινω την ποιοτητα κατασκευης....το χαμηλο βαρος και την αποκριση του...(με ρυθμιζομενο το dpi)

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ....ΕΚΕΙ βαζω 10/10 στην gigabyte,οχι ομως οτι και το πληκτρολογιο δεν αξιζει τα 70ευρω full ΕΚΔΟΣΗ οχι DSP...

Αυτό μετρά, αφού σε καλύπτουν και τα δυο γι αυτά που τα πήρες, φυσικά κι αξίζουν τα χρήματά τους! Ωστέ τόσο καλό το ποντίκι ε; Γιατί σκέφτομαι κι εγώ να αλλάξω, θα δείξει γιατί προέχει καινούρια κάρτα γραφικών!

:033::033::033:Αντε αντε καλοριζικο!!!!τα πληκτρα με τους αριθμους γιατι τα εχεις απο εκει????για να μας διξεις οτι μπορεις να τα βαλεις σε 2 θεσεις ενω εμεις δε μπορουμε????δεν πειραζει μια φορα θα ξεχασεις ανοιχτο το παραθυρο και αμα το ξαναδεις κλαψε μου!!!!:044::044::044:

:033::033::033:Αντε αντε καλοριζικο!!!!τα πληκτρα με τους αριθμους γιατι τα εχεις απο εκει????για να μας διξεις οτι μπορεις να τα βαλεις σε 2 θεσεις ενω εμεις δε μπορουμε????δεν πειραζει μια φορα θα ξεχασεις ανοιχτο το παραθυρο και αμα το ξαναδεις κλαψε μου!!!!:044::044::044:

χαχαχαχαχαχαχαχαχα θα το κλεισω με οξυγονοκολληση το παραθυρο....δεν μπαινει κανεις ρε αλητη στο φρουριο μου,ξερεις!!χχαχαχαχα να σε καλα ρε!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.