DrYannof Μάρτιος 20, 2010 #41 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2010 βρε παιδιά αν πάρω mobo με σατα III θα πρέπει να πάρω και σκληρό δίσκο σατα III ?????όχι απαραίτητα. μπορείς να κουμπώσεις πάνω και sata2 δίσκους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antoniomarten Μάρτιος 21, 2010 #42 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2010 η πρώτη mobo που έδειξες μου φάνηκε παρα πολύ καλή σε φάση που θα πάρω αυτήν!!εγώ έχω μια κάρτα γραφικών που την πήρα 120e και είναι η ati radeon hd 5750....διάβασα και την προσθήκη που έβαλες!! μιλάμε θα βουλώσω πολλά στοματάκια από άτομα με intel....προσωπικα εφτιαξα το καινουριο συστημα της υπογραφης μου προσφατα και με κριτηρια τις αναγκες μου(εργασιες σχολης,παιχνιδια)Σου προτεινω να ψαξεις να βρεις την καλυτερη σχεση αποδοσης-τιμης με βαση τις δικες σου αναγκες και με αυτα που διαθετεις($).παντως δεν υπαρχει καποια κοντρα σε επιπεδο χρηστων intel-amd:062:ο καθενας οτι γνωριζει και τον συμφερειαπο προσωπικη εμπειρια ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με τον 955και πιστευω θα μεινεις και εσυ με τον 965! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolmadakias Μάρτιος 21, 2010 Author #43 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2010 ok αν μπορώ να κουμπώσω και σατα 2 είναι μια χαρά!!και για τον 965 το πιστεύω θα μείνω..........αυτόν θα πάω να πάρω επειδή στην τιμή του είναι ο καλύτερος για εμενα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr bill Μάρτιος 21, 2010 #44 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2010 παντως δεν υπαρχει καποια κοντρα σε επιπεδο χρηστων intel-amd:062:Ποιος ηρθε??? Τι δεν υπαρχει??? χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
antoniomarten Μάρτιος 21, 2010 #45 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2010 Ποιος ηρθε??? Τι δεν υπαρχει??? χαχαχαχαχαιρομαι που σε εκανα και γελασες!!!:044:Ετσι νομιζω (η νομιζα τουλαχιστον). Μου φαινεται παραλογο να υπαρχουν δυο αντιπαλες πλευρες (παντα σε επιπεδο χρηστων)ουτως η αλλος οι περισσοτεροι εχουν και amd k intel systems Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolmadakias Μάρτιος 21, 2010 Author #46 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2010 για το system που θα φτιάξω να πάρω 4gb ram η 8gb??παιδιά sorry που σας πρήζω απλά θέλω να μαζέψω πολλές πληροφορίες ώστε να μη μετανιώσω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr bill Μάρτιος 21, 2010 #47 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2010 Αν τα εχεις ($) παρε 8gb. Και θα βαλεις οπωσδηποτε win7 64bit Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolmadakias Μάρτιος 21, 2010 Author #48 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2010 τα λεφτά δεν τα έχω.... και στα 4gb θα βάλω 64 έτσι και αλλιώς!! απλά το λέω μήπως δεν φτάνουν τα 4 ξέρω γω Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrYannof Μάρτιος 21, 2010 #49 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2010 τα λεφτά δεν τα έχω.... και στα 4gb θα βάλω 64 έτσι και αλλιώς!! απλά το λέω μήπως δεν φτάνουν τα 4 ξέρω γω Πιστεύω είσαι καλυμμένος με 2x2 GB DDR3 στα 1600, όχι παραπάνω προς το παρόν. Σε 1 - 1,5 χρόνο βάζεις άλλες δύο όμοιες αν χρειαστείς. Υπάρχουν αρκετές επιλογές... Αυτές εδώ τις έχω δουλέψει με τον 955 και είναι πολύ καλές. Κάνουν και για τον 965. Σε κάτι πιο καλό δεν αξίζει να πας (προσωπική γνώμη). Με 8-8-8-24 timmings και 1,65 volt είσαι άρχοντας. Αν θες ένα κλίκ πιο κάτω πας σε κάτι σαν αυτό, αυτό ή αυτό (φθίνουσα σειρά) Win7 x64 μονόδρομος DrYannof added 9 Minutes and 12 Seconds later... χαιρομαι που σε εκανα και γελασες!!!:044:Ετσι νομιζω (η νομιζα τουλαχιστον). Μου φαινεται παραλογο να υπαρχουν δυο αντιπαλες πλευρες (παντα σε επιπεδο χρηστων) ουτως η αλλος οι περισσοτεροι εχουν και amd k intel systems Έτσι είναι. Αντικειμενικότερη άποψη υπάρχει όταν δουλεύεις με όλα. Ωστόσο όμως, τι συμβαίνει στην περίπτωση που για λόγους φανατισμού/κολήματος κάποιος προσπαθεί να σε πείσει για κάτι που είναι ξεπερασμένο ή δεν έχει βέλτιστη απόδοση/Euro ? Ε αναγκαστικά πρέπει να του προβάλεις επιχειρήματα που να αντικρούουν τις προτάσεις του (και πάλι αυτός θα μείνει εκεί... lol). Από την άλλη, όχι δεν το θεωρώ παράλογο να υπάρχει έτσι και λίγο ενδιαφέρον στις δύο πλευρές, αντιθέτως θα έλεγα αναμενόμενο. Αρκεί να συγκρίνουμε όμοια πράγματα. (πχ. C2Q με PH1καιPH2 / c2d με athnlonx2 και x3 / i3 και i5 με athlon και phenom2. όσο για τους i7, αυτοί δεν συγκρίνονται , έχουν ξεφύγει) DrYannof added 3 Minutes and 5 Seconds later... Όταν με το καλό κάνεις ένα προσχέδιο, κάνε ένα ποστ εδώ αν θέλεις, για να δούμε το συνολικό σύστημα, πριν προβείς στην αγορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolmadakias Μάρτιος 21, 2010 Author #50 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2010 λοιπόν έχω αποφασίσει στο περίπου τι περνώ θα σας δωσω ένα ένα link επειδή είναι από διαφορετικά μαγαζιά...λοιπόν αρχίζω.....τροφοδοτικο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.663424&u=LAMTECH-700W-PSU επεξεργαστης http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559976&u=AMD-PHENOM-II-X4-965-3.4GHZ-QUAD-CORE-BLACK-BOX-EDITIONραμ http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/OCZ-Black-Edition-AMD-Ready-4.htmμητρικη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526864&u=GIGABYTE-GA-790XTA-UD4κουτι εχω σκληρο εχω και dvd RW εχω........dolmadakias added 0 Minutes and 58 Seconds later...ότι δεν είναι καλο πείτε μου να ξανά κοιτάξω για τιμές και τέτοια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antoniomarten Μάρτιος 21, 2010 #51 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2010 λοιπόν έχω αποφασίσει στο περίπου τι περνώ θα σας δωσω ένα ένα link επειδή είναι από διαφορετικά μαγαζιά...λοιπόν αρχίζω.....τροφοδοτικο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.663424&u=LAMTECH-700W-PSU επεξεργαστης http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559976&u=AMD-PHENOM-II-X4-965-3.4GHZ-QUAD-CORE-BLACK-BOX-EDITIONραμ http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/OCZ-Black-Edition-AMD-Ready-4.htmμητρικη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526864&u=GIGABYTE-GA-790XTA-UD4κουτι εχω σκληρο εχω και dvd RW εχω........dolmadakias added 0 Minutes and 58 Seconds later...ότι δεν είναι καλο πείτε μου να ξανά κοιτάξω για τιμές και τέτοια....το τροφοδοτικο το κοβω ψιλοχλωμοη μητρικη αυτη δεν υποστηριζει 1600mh ram default οποτε θα σου ριξει την ταχυτητα στα 1333δεν νομιζω να παιζει και καμια τεραστια σημασια!vga δεν εχεις βαλει Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrYannof Μάρτιος 21, 2010 #52 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2010 Κρίμα είναι να μην πας στο καινούριο chipset με τα ίδια χρήματαΔες την asus, την έχει και στο e-shop (αλλά δεν αναγράφει χαρακτηριστικά)Καρτα Γραφικών έχεις την 5750 αν κατάλαβα καλά.Για τροφοδοτικό θα συμφωνούσα σε κάτι καλύτερο και ποιοτικότερο.Πόσα χρήματα δίνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolmadakias Μάρτιος 21, 2010 Author #53 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2010 ναι όντως η άσους είναι καλητερη επιλογή.... και όσο για την κάρτα γραφικών είναι η 5750 όπως είπες...είναι μια χαρά 120e έκανε... τροφοδοτικό θα ήθελα να μου προτείνατε εσείς κάποιο φθηνό και να κάνει την δουλειά του όπως πρέπει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Μάρτιος 21, 2010 #54 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2010 μερικες παρατηρησεις:καλυτερα κοψε λιγο απο εδω(ram) και λιγο απο εκει(mobo) που δινεις περισσοτερα χρηματα χωρις λογο και παρε ενα καλυτερο τροφοδοτικο.Συγκεκριμενα, ram παρε τη φτηνοτερη, καμμια διαφορα δεν θα καταλαβεις με την ακριβοτερη, αντιθετα τα 20-30 ευρω θα πιασουν τοπο σε καλυτερο τροφοδοτικο.Μητρικη, αν δεν κανεις crossfire δεν υπαρχει λογος να πας σε 790, και το 770 ειναι μια χαρα.Το δε 890GX δεν υπαρχει λογος να το παρεις γιατι δεν εχει τιποτα το καινουργιο σε northbridge, ουσιαστικα μονο το νεο 850 southbridge ειναι και usb3/sata3 υπαρχουν και στις αλλες μητρικες.Ειναι και που εμενα δε μου αρεσει να παιρνω μητρικη με ενσωματωμενη vga. Τεσπα.ΥΓεπισης ειναι πολυ κριμα να παρεις την 5750 και οχι την 5770οπως ειπα, πρεπει να κανεις μια ανακατανομη και να δωσεις τα 20-30 Ε παραπανω εκει που θα πιασουν τοπο (τροφοδοτικο & vga) και οχι εκει που δεν θα καταλαβεις καμμια διαφορα (ram & mobo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolmadakias Μάρτιος 21, 2010 Author #55 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2010 την 5750 την έχω ήδη μου την είχε δώσεις ένας φίλος επειδή αυτός πήρε την 5770 αν και παρατήρησα πολύ λίγες διαφορες αλλα τέσπα!!να πάρω την πιο φθηνή ram εε??και ενα καλητερο τροφοδοτικο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Μάρτιος 21, 2010 #56 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2010 ναι, εγω ετσι λεω. στη ram δε θα καταλαβεις διαφορα. Στο τροφοδοτικο ειναι θεμα ποιοτητας. Και αν σου τυχει κατι θα τα κλαις ολα.Καλυτερα παρε καποιο που θα σου προτεινουν απο τα θεωρουμενα επωνυμα ποιοτικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolmadakias Μάρτιος 21, 2010 Author #57 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2010 ποσα watt να είναι??για να λειτουργεί τέλεια το pc?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrYannof Μάρτιος 21, 2010 #58 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2010 ποσα watt να είναι??για να λειτουργεί τέλεια το pc??Θα έλεγα να είναι τουλάχιστον 400Watt πραγματικά. Επομένως (πάνω κάτω πες 70-80% απόδωση), θες 550-650Watt τροφοδοτικό. Με αυτό θα τραβήξει επάνω τον QuadCore 965, GPU ακόμα και μεγαλύτερη αν βάλεις στο μέλλον, την μητρική φυσικά, αρκετούς δίσκους και περιφερειακά usb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolmadakias Μάρτιος 21, 2010 Author #59 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2010 αυτο??? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700417&u=THERMALTAKE-W0103-TOUGHPOWER-600W Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrYannof Μάρτιος 21, 2010 #60 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2010 αυτο??? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700417&u=THERMALTAKE-W0103-TOUGHPOWER-600Wπολύ καλό κατά την γνώμη μου. μπορείς επίσης να πας σε αυτό εναλλακτικά, είναι κατάτι καλύτεροή αυτό αν το πάρεις απο plaisio.p.s. μπορεί να παρατηρήσεις ότι έχει 4pin για τροφοδοσία cpu, αλλά δεν παίζει πρόβλημα. αν η μητρική έχει 8pin υποδοχή κουμπώνεις μόνο τα 4 και παίζει comple.τελικά με μητρική και μνήμες τι έκανες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.