Jump to content



να πάρω AMD Phenom II x4 965 3.4ghz???


dolmadakias

Recommended Posts

γεια σας λέω να φτιάξω ένα pc με με επεξεργαστή AMD Phenom II x4 965 3.4ghz θα ήθελα να μου πείτε το εξής αν θα είναι καλο το pc με αυτόν τον επεξεργαστή και αν θα αντέξει..ας πουμε έχω ακούσει ότι όταν οι intel υπερθερμαίνονται σταματάνε για τους amd ξέρουμε κάτι???πείτε μου plzzzz!!!aaa δεν θέλω πχ να μου πείτε με αυτά τα λεφτά παίρνεις intel...θέλω η μου απαντήστε μονοο για τον συγκεκριμένο!! ευχαριστω!!! :003::003::003::003::D:D:D

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Δεν θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα. Ειναι εξαιρετικος επεξεργαστης και επειδη (ελπιζω) να εισαι και σε AM3 m/b θα μπορεις στο μελλον να τον αλλαξεις καινα βαλεις καποιον νεωτερο. Αυτο που λες για την υπερθερμανση δεν ισχυει ουτε για τους ιντελ ουτε για την amd.

Δωσε 40Ε και βαλε μια aftermarket ψυκτρα.

Link to comment
Share on other sites

Το 2001 υπήρχαν (τότε) θεματάκια για το τι συμβαίνει αν αφαιρέσεις την ψήκτρα.

Σήμερα δεν ισχύει τέτοιο πρόβλημα (καπνίσματος η οτιδήποτε), όλοι οι επεξεργαστές στην αγορά έχουν προστασία υπερθέρμανσης. Το ίδιο και σε κάθε AMD(Από socket 754 μέχρι σήμερα), αν υπερθερμανθεί απλά σταματάει για λίγο μέχρι να βάλεις την ψήκτρα.

Έχω αυτόν τον CPU που λες (phenom II) και είναι καταπληκτικός!!!

Link to comment
Share on other sites

λίγο πρόχειρα που το δοκίμασα έβγαλα 7,4.

Χωρίς να τρέχω κάτι θα έβγαζα ένα 7,9(που είναι το maximum στα windows 7).

Καθόλου μπαρούφα δεν θα κάνεις, κάθε άλλο, τον λειτουργώ με DDR2 1066 και δεν χρειάστηκε να αλλάξω μνήμες.

Το μόνο που θα σε συμβούλευα θα είναι να ΜΗΝ πάρεις κάποιον SSD Corsair Extreme Series γιατί σκάει ο ένας μετά τον άλλο!:010::096::067:(πριν δεν μου αναγνωριζόταν, τώρα δούλεψε πάλι, ουφ!!)

Link to comment
Share on other sites

Έτρεχα άλλα προγράμματα μαζί και απασχολούσαν cpu ενώ έτρεχα την βαθμολόγηση, τώρα που την ξανά έκανα πάλι 7,4 βγάζει αλλά θα είναι που δουλεύω με DDR2 μνήμες, σε DDR3 θα πάει παραπάνω.

Υ.Γ. SSD είναι οι δίσκοι που δεν έχουν μηχανικά μέρη αλλά μνήμες πάνω.

Link to comment
Share on other sites

ρε παιδιά μου είπε ένας φίλος μου που ασχολείται με pc ότι ο amd δεν είναι καλός επειδή είναι ο τελευταίος της amd και είναι τόσο φθηνός...μου λέει αποκλείται να είναι καλός και να είναι τόσο φτηνός λέει ότι αυτός που έχει ο INTEL CORE 2 duo E7600 3.06 GHZ είναι καλύτερος!!μα θα τρελαθούμε????:072::072:

Link to comment
Share on other sites

αυτό προσπαθούσα να του πω και μου ελεγε πως δεν θα είναι καλός!!εγώ τώρα με 3.4ghz τετραπιρινος και 8 mb cache λίγο δύσκολο να μην είναι καλός....κανένας άλλος γνώμη για αυτόν τον επεξεργαστή??

Link to comment
Share on other sites

Οχι δεν θα πραξεις οτι νομιζεις. Θα παρεις τον AMD με ενα καλο m/b με το 790FX (γυρω στα 130Ε) και DDR3 μνημες. Πες στον φιλο σου οταν θα αλλαξει επεξεργαστη να ετοιμασει χοντρο πορτοφολι γιατι θα τα πεταξει σχεδον ολα.

Επισης οπως σου ειπα στην αρχη παρε ενα καλο aftermarket cooler. Ο 965 που θες ειναι black edition που σημαινει οτι ανεβαινει με μια καλη ψυξη μεχρι και τα 4. (Αυτο θα το δεις βηματακι βηματακι.)

Ο επεξεργαστης παντως ΦΥΣΑΕΙ!!!!!

Link to comment
Share on other sites

ρε παιδιά μου είπε ένας φίλος μου που ασχολείται με pc ότι ο amd δεν είναι καλός...

...λέει ότι αυτός που έχει ο INTEL CORE 2 duo E7600 3.06 GHZ είναι καλύτερος!!

Μαλιστα...πως ακριβως ασχολειται με τα PC ο φιλος...

Σε τι ακριβως ειναι καλυτερος ο Ε7600 μπορει να μας πει μπας και ξεστραβωθουνε ολοι οι ασχετοι εδω μεσα που σου ειπαν να παρεις τον 965...

...βρε μπας και ζηλευει που θα εχεις καλυτερο μηχανακι απο αυτον?

Phenom II X4 965 + 890GX chipset + DDR3 + Win 7 64bit και θα βλεπει μονο την σκονη σου...;)

stealth

Link to comment
Share on other sites

αυτά που μου λέτε θα του τα πω για να γελάσω λίγο!! aaa μου είπε κιόλας ότι σε θέμα ποιότητας θα είναι μα@@a!!

εγώ δεν πιστεύω τίποτα από όσα λέει και ίσως να είναι και αυτό που λες!! (θα έχω καλητερο μηχανάκι!!) xaxaxaxa....κάτι θα ξέρετε περισσότερο εσείς που έχετε και amd και ξέρετε από πρώτο χέρι!a και μιλάω για αυτήν την mobo http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Asus-M4A785TD-V-EVO-AM3-DDR3-785-VGA-90-MIBAC0-G0EAY0KZ.htm καλή??

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.