antoniomarten Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2010 Τα windows(win 7) και το everest αναγνωριζουν μονο 2 πυρηνεςλετε να θελει bios update?παντως μεσα στο bios ειναι enabled ο τριτος κ ο τεταρτοςοποιος γνωριζει και μπορει να βοηθησει!Η μητρικη ειναι καινουρια(της υπογραφης) και της εχω βαλει τους τελευταιους drivers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
αντωνης 55 Μάρτιος 13, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2010 δεν εχει σχεσει το λειτουργικό με τα core του cpu εκτος αν το εχεις πειράξει το λειτουργικο απο το msconfig και εχεις κόψει τα core απο εκεί.απο το Bios ειναι η δουλεια και μονο, τιποτε αλλο .δοκιμασε να περασεις και ενα αλλο bios αμα δεν βρεις ακρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antoniomarten Μάρτιος 13, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2010 δεν εχει σχεσει το λειτουργικό με τα core του cpu εκτος αν το εχεις πειράξει το λειτουργικο απο το msconfig και εχεις κόψει τα core απο εκεί.απο το Bios ειναι η δουλεια και μονο, τιποτε αλλο .δοκιμασε να περασεις και ενα αλλο bios αμα δεν βρεις ακρη.Δεν εχω απενεργοποιησει τιποτα απο το msconfig και γενικοτερα δεν εχω πειραξει τιποτα απο λειτουργικο και bios, ολα ειναι default.Εχθες σεταρα την μητρικη Εκανα και bios updateδεν θα επρεπε να φαινονται και οι τεσσερις πυρηνες μεσα στην διαχειριση εργασιων-εποπτεια πορων? και ποσο % δουλευει ο καθεναςΕπισης και το cpu-z βλεπει 2 cores Link to comment Share on other sites More sharing options...
antoniomarten Μάρτιος 13, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2010 Τελικα το προβλημα ηταν στο msconfig,ηταν τσεκαρισμενο στους δυο πυρηνες και δεν αφηνε να δει και τους αλλους δυο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ψυχτρας Απρίλιος 15, 2010 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2010 :021: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Απρίλιος 15, 2010 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2010 αυτο πως εγινε? τα ειχες απο πριν τα 7 ή φρεσκο φορματ ειναι?εχουμε ακριβως το ιδιο setup, (με μονη διαφορα οτι πηρα 965 αντι για 955), ιδια μητρικη, ιδιες μνημες, ιδια καρτα ! Μονο που ακομα δεν βρηκα χρονο να βαλω τα win7 για τα παιχνιδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antoniomarten Απρίλιος 16, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 αυτο πως εγινε? τα ειχες απο πριν τα 7 ή φρεσκο φορματ ειναι?εχουμε ακριβως το ιδιο setup, (με μονη διαφορα οτι πηρα 965 αντι για 955), ιδια μητρικη, ιδιες μνημες, ιδια καρτα ! Μονο που ακομα δεν βρηκα χρονο να βαλω τα win7 για τα παιχνιδια...Τα ειχα απο πριν και μαλλον επειδη ειχα σεταρισμενο ενα διπυρηνο ειχε αποθηκευσει απο μονο του την ρυθμιση για δυο πυρηνες!καλη φαση που εχουμε το ιδιο setup αν εχω καποιο προβλημαοι μνημες που τρεχουν τελικα 1333 η 1600? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Απρίλιος 16, 2010 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 1333 defaultαρουν :003:δεν εχω κατσει να ψαξω τιποτα ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.