ApOeL Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2005 Εδώ και καιρό σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά κάποιου adsl μόντεμ, λόγω του ότι το συγκεκριμμένο που έχω (από τον isp) είναι κλειδωμένο με ενεργοποιημένο τον NAT firewall με αποτέλεσμα να έχει σοβαρές επιπτώσεις στις επιδόσεις του! Συγκεκριμμένα, το 56k modem μου είναι γρηγορότερο από 1mbit/128kbits σε download από κάποια torrents :toomuchne .Η αγορά μπορεί να γίνει μόνο από http://www.overclockers.co.uk .Δεν έχω ιδέα από αυτα για αυτό θέλω τα φώτα σας!!!Το wireless τι λέει????Σκέφτομαι να προχωρήσω σε modem/switch/router/wireless............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Φεβρουάριος 22, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Us Robotics 9106,απλα κορυφαιο και κανει τα παντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 22, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από Shadow KnighT Us Robotics 9106,απλα κορυφαιο και κανει τα παντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Φεβρουάριος 22, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 κάτοχος του 9106 οπότε άλλη μία ψήφος και από εμένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Φεβρουάριος 24, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 Με το ZyXEL 650H ειμαι 100% ικανοποιημενος.Δουλευει σα σκυλι απροβληματιστα με 400 connection per task maximum στο bittorrent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Φεβρουάριος 24, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 αλλο ενα ZyXEL 650 εδω.... (η απλη εκδοση ομως aka "R")μια λεξη..... ΣΚΥΛΙ........400 συνδεσεις τις εχει καραμελες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.