Jump to content

help για υδρόψυξη

lukas

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλους

θα ήθελα την γνώμη σας για την καινούργια υδρόψυξη που έχω αποφασίσει να πάρο αλλα επειδή το κουστούμι βγήκε κάπως μεγάλο :):):):) θα είθε αν μπορείτε να μου πείτε τι από αυτά δεν αξίζει και τόσο πολύ τον κόπο αποτε μπορώ να πάρω κάποιο ποιο φτηνό

και η επιδόσεις του να είναι σε αυτά που έχω διάλεξη

1x CPU-360 (CPU), Rev1.1 [no nozzles] 85euro

3x RAM-35 (Single DDR/DDR2/DDR3/SD) [no nozzles] 20euro

1x Radiator, 3x120mm, Copper (High Flow) [no nozzles] 60euro

1x INS-FM17 Coolant Flow Meter & Adapter Board [no nozzles] 30euro

4x Coolant Temperature Sensor, Brass [no nozzles] 17euro

1x Aquacomputer aquagraFX 295GTX (2xG200b) G1/4' 130euro

1x ASUS P6T7 WS Supercomputer Set Nickel POM Limited Edition 180euro

1x Alphacool HF 38 Cape Cyclone 250 55euro

1x Tubing Splitter/Manifold, 5-Way Swiveling [no nozzles] 40euro

1x pump ??? euro περιπου 70

βάζω μια φωτό να δείτε πως σκέφτομαι να φτιάξω την υδρόψυξη μου όπου υπάρχουν maura βελάκια σκέφτομαι να βάλω τους Sensores

ευχάριστω παρα πολύ

attachment.php?attachmentid=26467&stc=1&d=1267654840

post-12994-1442175645,022_thumb.jpg

Δεν βγαζω ακρη απο τα parts Που εχεις βαλει.Βαλε μαρκες πχ Ποιο cpu waterblock κτλ.για να καταλαβω(απο οτι καταλαβα διαλεξες Mips waterblocks για τη μητρικη αλλα 180 Ε πολλα ειναι).Παρεπιμπτοντως,ριξε μια ματια στο pc μου μιας και τυχαινει να χω το cosmos s Και γω.

http://i842.photobucket.com/albums/zz350/sterizos/DSC00032.jpghttp://i842.photobucket.com/albums/zz350/sterizos/DSC00035.jpghttp://i842.photobucket.com/albums/zz350/sterizos/DSC00034.jpgps 1 υδροψυξη στις μνημες δεν χρειαζεσαι

2 δεν χρειαζεσαι τοσους αισθητηρες.Εναν θες,πριν την inlet του cpu.Δες πρωτη φωτο

3 αν σκοπευεις να ψυξεις και Northbridge-Southbridge Και mosfets χρειαζεσαι 2 Loops.Αν κανει μια,χρειαζεσαι 2 αντλιες γιατι η ροη θα ναι χαμηλη μιας και θα περναει απο 2 ψυγεια και 5 waterblocks(νβ-σβ,mosfets(2),cpu,gpu,)

4 το σχεδιο αυτο δεν υπαρχει.Ελπιζω να το βγαλες απο το μυαλο σου γιατι αποκλειεται να το ειδες καπου.

5 Για να δεις ποια waterblock χρειαζεσαι για τη μητρικη σου,μπες εδω www.coolingconfigurator.com ,πατα τα στοιχεια της μητρικης(asus,s1366,x58,p6t7ws supercomputer) και δες.Χρειαζεσαι 2 για τα mosfet Και απο ενα northbridge ,southbridge.Συνολο 4.Το ιδιο κανε και για την καρτα γραφικων σου.

• 1 year later...

Καλημέρα, αγόρασα για να φτιαξω ενα καλο pc ενα cosmos s μεταχειρισμενο, και ηρθε με καποια πραγματα απο υδροψυξη.. ενα ψυγειο πανω με 3 ανεμιστηρες, ενα πισω με εναν ανεμιστηρα, αν σηκωσω φωτο μπορει καποιος να μου πει αν γινονται κατι και τι λειπει? τα πραγματα που θα βαλω πανω ειναι μητρικη 1155 με 2600κ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.