serpico75 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2010 Χαίρετε.Απ' αυτή την οθόνη και απ' αυτή, ποιά απ' τις δύο συστήνετε;Να σας δώσω και το κριτήριο:Να πειράζει η οθόνη όσο γίνεται λιγότερο στα μάτια. Δε με ενδιαφέρει να βλέπω με λεπτομέρεια τις εικόνες, να παίζω παιχνίδια, να βλέπω βίντεο κλπ.Απλή χρήση θα κάνω και θέλω όσο γίνεται λιγότερο κακό στα μάτια.Αναφέρω ότι δε θέλω τη 19" και πιστεύω ότι η τεχνολογία wide είναι ό,τι χειρότερο έχει κατασκευαστεί στο χώρο των οθονών.Μου κάνει ακόμα και 17". Απλά, νομίζω ότι είναι δύσκολο σήμερα να βρεις 17" και μη-wide.Έχετε να προτείνετεα. ΜΗ-wideb. 17" και αν δε βρούμε μία 19" που να κάνει όσο λιγότερο κακό στα μάτια καιγ. Έως €150,00;Ευχαριστώ για το χρόνο σας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Μάρτιος 2, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2010 βασικα αυτο που κουραζει ειναι η φωτεινοτητα.Εγω οταν ειναι για κειμενο (internet, office) τις ρυθμιζω παντα σε χαμηλη φωτεινοτητα και θερμοκρασια λευκου επισης χαμηλα.και βαζω τα κανονικα προφιλ μονο για games.Και τη wide εντελει τη συνηθισα, μου πηρε βεβαια 4 μερες μεγαλης πικρας στην αρχη.Παντως ειναι αληθεια, οτι αν θες απλως για internet/office, με μια πιο μικρη, επειδη ακριβως θα εχεις λιγοτερη επιφανεια φωτεινοτητας να σε κοιταει καταμουτρα θα ειναι πιο ξεκουραστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.