Jump to content

LG W2286L-PF LED Monitor 22''

afanoulis1442169316

Recommended Posts

1680x1050 στα 200+ ευρώ είναι κατά τη γνώμη μου κάπως απαγορευτικό..

Προτείνω:

α) Με 60 ευρώ πάνω παίρνεις την αντίστοιχη led 24" (link) που είναι full HD

β) Με 70 ευρώ κάτω παίρνεις την LG W2261VP-PF που δεν είναι LED αλλά σε γενικές γραμμές είναι πιο πλήρης από την άλλη

κοιταχτε ειμαι φαν δεν το κρυβω eizo γιατι παντα εχω το κολλημα με την αξιοπιστια...τωρα θελω να αλλαξω την crt hitachi...πρωτον για να την ξεκουρασω υστερα απο 10χρονια σκλαβιας χωρις να μου δωσει κανενα δικαιωμα και δευτερον για λογους ακτινοβολιας κ ιντσες!!!ειμαι τοσο ιδιοτροπος που σκεφτομαι ακομα οτι αυτη η μεταχειρισμενη eizo με ενδιαφερει πολυ καθαρα για το θεμα αξιοπιστια...θα ειναι ανοιχτη ενα 12ωρο την ημερα και βαλε....να μου πεις δεν θα εχεις πολλες ιντσες....γι αυτο και σκεφτομαι και αυτην εδω....πειτε μου σας παρακαλω την αποψη σας...καποιο μοντελο που να εισαστε ευχαριστημενοι και δεν μιλαω για 2-4 μηνες....καποιος να μου πει στο περιπου καποια καλη οθονη μεχρι 200ευρω,ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ...δεν εχω αλλη επιλογη!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.