MF_III1442169079 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2010 Γειά σας, Έστησα ένα pc ενός φίλου. Έχω τσεκάρει τα εξαρτήματα είναι συμβατά όλα μεταξύ τους (έχω στήσει άπειρες φορές pc και γενικά ασχολούμαι και δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα) Το πρόβλημα είναι ότι ανοίγει το pc κανονικά και κάνει κάτι κουλό. Βάζω ta xp μέσα για να κάνει boot απο κεί, κάνει και μόλις τελειώσει το preloading για να βγάλει την κανονική οθόνη που προχωράς βγάζει μπλε οθόνη και κολλάει. Δεν φταίει το cd γιατί έχω δοκιμάσει 3 cd με 3 διαφορετικές εγκαταστάσεις των windows. Σε άλλο προχωράει και στην αντιγραφή αρχείων λέει ότι κάποια δεν μπορεί να τα γράψει και κάνω skip.Αυτό το πρόβλημα το έχω αντιπετωπίσει ξανά και έφταιγαν οι μνήμες αλλά τώρα έχω 2 ίδιες μνήμες και παρόλα αυτά έβγαλα τη μια για να σιγουρευτώ.. Όπως και όλα τα εξαρτήματα μήπως βρω τι φταίει.. και σε διαφορετικό cd-rom..αλλά τίποτα... Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.. Καμιά ιδέα;! Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis 7 Φεβρουάριος 24, 2010 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2010 Δες τι λεει ακριβως η μπλε οθονη, ωστε να καταλαβεις που γινεται η κομπλα.Απο κει και περα, απο τη στιγμη που εχεις μπλε οθονη, οπως ειπες και συ, πρωτος υποπτος ειναι οι μνημες.Εγω μετα θα κοιτουσα τον σκληρο στο καπακι.Αν μπορεις ανεβασε μια φωτο την μπλε οθονη με καποιο τροπο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MF_III1442169079 Φεβρουάριος 24, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2010 Είναι τα κλασικά κινέζικα με τους αριθμούς στην μια περίπτωση.. στην άλλη λέει στα αγγλικά.. Αν ξαναβγεί θα το ανεβάσω. Τα έχω τσεκάρει όλα!! Και το δίσκο (έχω δει) εχω αφήσει και τον παλιό μόνο και τον καινούργιο μόνο.. Δεν υπάρχει άλλος συνδιασμός :/ Μέχρι και το τροφοδοτικό άλλαξα απ' τα νεύρα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ririco Φεβρουάριος 25, 2010 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2010 Απο e-shop ειχα παρει 1 ζευγαρι μνημες και samsung και ειχα το ιδιο προβλημα και τελικα μετα απο memtest φταιγανε και ο 2 μνημες.Κανε ενα να δεις εαν εχεις το ιδιο προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.