Jump to content

Ο καφές της Παρασκευής [Θεσσαλονίκη] Reloaded

chroma

Ο καφές της παρασκευής να  

38 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από SLN

Ρε παληκαρια, την αλλη Τεταρτη ειμαι πανω (οχι αυριο ρε Λακη!!).

Επειδη δεν ξερω την τυφλα μου απο πανω δεν στελνετε κανα πμ με τηλεφωνο να σας... τελεφουνκεν γιατι ουτε στο εγκωμιο ξερω να ερθω, ουτε στη "reloaded" καφετερια.

Nα υποθεσω οτι θα ερθεις για τον αγωνα η.....ασχετο.

Πες που θα μενεις να κανονισουμε να σε παρει μαζι του οποιος βολευει.

πμ phone.

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Ωραία! Αφού θα φύγει ο Chosen θα είμαι εγώ ο πιο όμορφος της παρέας. :p SLN θα σου κανονίσω μια μεγαλειώδη υποδοχή. Σου στέλνω το τηλ μου με πμ για περισσότερες πληροφορίες...

Αρχική απάντηση από SLN

Ρε παληκαρια, την αλλη Τεταρτη ειμαι πανω (οχι αυριο ρε Λακη!!).

Επειδη δεν ξερω την τυφλα μου απο πανω δεν στελνετε κανα πμ με τηλεφωνο να σας... τελεφουνκεν γιατι ουτε στο εγκωμιο ξερω να ερθω, ουτε στη "reloaded" καφετερια.

ελα ελα πατρινη... ουπς. μωρη θες και κιν? και μετα να γινη αναρπαστο στας πατρας. μπα δεν σφαξανε :PPPPP ελα πανω ωρε

Καλα, θα κατσω Τεταρτη βραδυ με Κυριακη οποτε θα παμε για κανα ποτακι εκτος του καφε... Ο chosen πεταει, ο zyx παιζει WoW, ο chroma τρεχει memtest, ο jax εχει δουλειες... Σκεφτομαι να το ακυρωσω, να ερθω αλλη φορα.... :p

Αρχική απάντηση από SLN

Καλα, θα κατσω Τεταρτη βραδυ με Κυριακη οποτε θα παμε για κανα ποτακι εκτος του καφε... Ο chosen πεταει, ο zyx παιζει WoW, ο chroma τρεχει memtest, ο jax εχει δουλειες... Σκεφτομαι να το ακυρωσω, να ερθω αλλη φορα.... :p

κοτεψες ξανθια μοντελα? αντε ελα πανω μπας και δω και τα παιδια :PPPP

Αρχική απάντηση από SLN

Eγω ομως θα σε περιμενω:devil: :devil: :devil: :devil:

Τι λέτε για κανένα μαγαζάκι στην Κρήνη?? Όλα τεράστια είναι με άδειους πάνω ορόφους όπου χωράνε άνετα καμιά 50αριά άτομα, επίσης Παρασκευές απόγευμα το παρκάρισμα είναι πανεύκολο.

Αρχική απάντηση από SirGeorge

Τι λέτε για κανένα μαγαζάκι στην Κρήνη?? Όλα τεράστια είναι με άδειους πάνω ορόφους όπου χωράνε άνετα καμιά 50αριά άτομα, επίσης Παρασκευές απόγευμα το παρκάρισμα είναι πανεύκολο.

Ωπα, μπαστα λιγο. Τι 50αρια ατομα....για διαδηλωση θα κατεβουμε? καμια 10-12 ατομα ειμαστε καθε φορα.

Προτεινω να μαζευτουμε Ραψωδια οπως τοσο καιρο και μιας και θα ειμαστε απο κοντα ριχνουμε και καμια προταση για το που να μαζευομαστε. Παντος το μονο μερος που βολευει και μας χοραει ολους ειναι η Ραψωδια και οι υπεθριες καφετεριες που ειναι στο συντριβανι λιγο πιο ανατολικα προς το Μακεδονια Παλλας.

Αρχική απάντηση από Sisman

Παντος το μονο μερος που βολευει και μας χοραει ολους ειναι η Ραψωδια και οι υπεθριες καφετεριες που ειναι στο συντριβανι λιγο πιο ανατολικα προς το Μακεδονια Παλλας.

Αυτές που είναι κοντά στο δημοτικό parking; ;)

Αρχική απάντηση από def

εντελι που θα πατε ρε παληκαρια για να ξερω για να κατεβω και απο το κιλκις ποια μερα και τι ωρα;

(κάθε) Παρασκευή στις 18:00 στην Ραψωδία (απέναντι από τον Λ. Πύργο)

... στο μοναδικό τραπέζι του μαγαζιού που εκτός από καφέδες και νερά θα έχει και waterblocks, 6600GT, καλώδια και ένα κάνιστρο μισού μέτρου για χρήση dry ice, που όμως ο chroma θα το χρησιμοποιεί ως φωτογραφικό φακό...

Αρχική απάντηση από Chosen

(κάθε) Παρασκευή στις 18:00 στην Ραψωδία (απέναντι από τον Λ. Πύργο)

... στο μοναδικό τραπέζι του μαγαζιού που εκτός από καφέδες και νερά θα έχει και waterblocks, 6600GT, καλώδια και ένα κάνιστρο μισού μέτρου για χρήση dry ice, που όμως ο chroma θα το χρησιμοποιεί ως φωτογραφικό φακό...

σε ευχαριστω πολυ για την ενημερωση:flower:

Αρχική απάντηση από def

εντελι που θα πατε ρε παληκαρια για να ξερω για να κατεβω και απο το κιλκις ποια μερα και τι ωρα;

Καθε Παρασκευη γύρο στις 6 ωρα το απογευμα.

Το αναψυκτηριο ειναι καλοκαιρινη λυση μιας και πολλα ατομα στη Ραψωδια λιωνουν απο τη ζεστη. Εξω απο το μαγαζι δε χωραμε αν ειμαστε πολοι και ναι, δεν εχεις και τη γκρινια του ζαχου για παρκαρισμα ;-)

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.