Jump to content

Ο καφές της Παρασκευής [Θεσσαλονίκη] Reloaded

chroma

Ο καφές της παρασκευής να  

38 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από jax7480

Τι ταρατσα τουρ ρε κατεστραμενε. Εδω λεμε να κατεβουμε για ΣΚ, οχι για μια μερα μονο.

Στο πρόγραμμα λέει ότι την Κυριακή θα γυρίσω καμιά 15αριά ταράτσες της Θεσσαλονίκης. LOL Τώρα... αν όλοι λένε για Αθήνα tour το Σαββατοκύριακο... θα δούμε.

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από vdeseris

To πως καταφέρνετε να βγαίνετε off-topic ακόμα και στα πιο off-topic θέματα ακόμα δεν το έχω καταλάβει.... Τέσπα. Συμφωνώ με τον Husky. Πάμε Ραψωδία και βλέπουμε

Α ρα, ας βγάλουμε και εμείς μια φορά ένα θέμα offtopic. Τουλάχιστον δεν το κάναμε σε σοβαρό thread.

Σημερα ηθελα να κάνω ψώνια απο το κέντρο και αφού δεν βρήκα πάρκινγκ μετά από καμια ωρα ψαξιμο (και κατι) βαρέθηκα και εφυγα. Ελπίζω να μην γίνεται το ίδιο και τις παρασκευές στην ραψωδία (τζαμπα ελπίζω βέβαια).

Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 09:43]

Ρε αφηστε τις ραψωδιες, τα ομηρικα επη, τις Ιλιαδες και τις Οδυσσειες και κανονιστε να κατεβουμε ΣΚ για καφε Αθηνα. Αιντε μπουρτσοι....

:T: το παλικαρι εμιλησε:T:

Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 11:11]

Δυστυχως για αλλη μια φορα θα λειπω...δεν φταιω εγω... δεν εχω φρενα. Ή μαλλον, θα εχω σε λιγο φρενα.

Πρέπει να έρθεις με το αυτοκίνητο? Έλα με τον Κώστα...

Αρχική απάντηση από vdeseris

Πρέπει να έρθεις με το αυτοκίνητο? Έλα με τον Κώστα...

Αν προλαβω θα ερθω, γιατι εκεινη την ωρα θα παω στο συνεργειο.

Ασε που δεν εχω καμια ορεξη να ψαχνω για παρκινγκ στο κεντρο στις 6 το απογευμα...Παρασκευιατικα κιολας. :cry:

Αρχική απάντηση από jax7480

Αν προλαβω θα ερθω, γιατι εκεινη την ωρα θα παω στο συνεργειο.

Ασε που δεν εχω καμια ορεξη να ψαχνω για παρκινγκ στο κεντρο στις 6 το απογευμα...Παρασκευιατικα κιολας. :cry:

Κατεστραμμένε, ξεκόλλα και έλα...

• 2 months later...

Ρε παληκαρια, την αλλη Τεταρτη ειμαι πανω (οχι αυριο ρε Λακη!!).

Επειδη δεν ξερω την τυφλα μου απο πανω δεν στελνετε κανα πμ με τηλεφωνο να σας... τελεφουνκεν γιατι ουτε στο εγκωμιο ξερω να ερθω, ουτε στη "reloaded" καφετερια.

Too late bro, Τρίτη πετάω (ναι, έχω φτερά)

Όχι ότι έχει και πολύ μεγάλη σημασία, αλλά θα χάσεις την ευκαιρία να γνωρίσεις τον πιο όμορφο της παρέας.

Αυτοί που θα δεις είναι όλοι κακάσχημοι, εκτός ίσως από το πιπίνι (Δεσερής) ο οποίος βάζει αρκετό make-up και ψιλο-βλέπεται...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.