Jump to content

Ο καφές της Παρασκευής [Θεσσαλονίκη] Reloaded

chroma

Ο καφές της παρασκευής να  

38 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ας δωκιμασουμε και κατι αλλο, η "ραψωδια" μας καλυπτει ανετα πιστευω, ειναι μεγαλο καταστημα θα μας χωρεσει και 60 ατομα να ειμαστε. Αλλα και ενα μικροτερο συνηκιακο δε θα ηταν ασχημα.

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Chosen [Χθες, στις 11:19]

(κι ας έχουν μερικές και "αφύσικα" μεγάλα gazoombies...)

Δραττομαι της ευκαριας, αφου ποσταραν κι αλλοι ασχετοι "μαιντανοι" να γραψω κι εγω την βλακεια μου.

Εγω σαν μελος του lab, θελω, απαιτω και πρεπει να καθοριζω τις εξελιξεις του και την πορεια του (φλασια, μου ηρθε, ποιος το ειχε γραψει αυτο παλιοτερα??)

Προτεινω να μεινει στο εγκωμιο τουλαχιστον μεχρι τελη Μαιου που θα ερθω πανω για να γνωρισω τις σερβ....εεε τα παιδια.

Μετα που θα φυγω μπορειτε να αλλαξετε τοποθεσια...

Μην αρπάζεστε παιδάκια, προφανώς δε γίνεται να βολέψει όλους και ψάχνουμε τη χρυσή τομή. Απλά μη κολλάτε και στη Ραψωδία, απλά το πρότεινα και είναι εντελώς προσωπική άποψη. Αν έχετε κάτι άλλο κατά νου πείτε το να γίνει και ένα 2ο poll για να καταλήξουμε. Αντε γιατί μας βλέπω πάλι Εγκώλιο και από ό,τι φαίνεται η πρώτη επιλογή δεν είναι και ιδιαίτερα δημοφιλής.

Η γνωμη μου ειναι να δωκιμασουμε τη "Ραψωδια" και αν δε μας αρεσει το πολυ πολυ δε ξαναπαταμε. Παντος απο θεμα χωρου και πρακτικοτητας με τραπεζια ειναι αρχοντικο. Κανενας δε σου λεει τιποτα και νιωθεις σα να καθεσε νε ενα μεγαλο καφενε. Οτι πρεπει για μας τους χαζους που βγαζουμε πολεμικες κραυγες ακα Βαγκουριδη, ακουγετε το γελιο μας σε ολη τη καφετερια ακα Δεσερη και τελος με περιεργη φωνη ακουγετε το κλασικο "καλαραμαλακα" ακα Εντουρασελ

Αφού έχετε όλοι αυτοκίνητα, άρα πρόβλημα χώρου....

Αφού θέλετε να βλέπετε και θάλασσα....

Αφού θέλετε να έχετε και ωραία θέα εντός του καταστήματος...

Αφού θέλετε και μεγάλο μαγαζί....

Γιατί δεν έρχεστε προς Περαία μεριά?! Το μαγαζί μπορεί να σας είναι γνωστό, όνομα Theros, κόσμος λίγος, ωραίες παρουσίες και χώρος για παρκάρισμα να φάνε και οι κότες που λένε...

Εγώ πρόταση κάνω :) Σκεφτήτε το...

Αρχική απάντηση από chroma

Καφέ λέμε να πιούμε, οχι να πάμε εκδρομή. Δεν έχουν όλοι αυτοκίνητο.

Δίκαιο έχεις για αυτό με την εκδρομή.... Ειδικά όταν έρχομαι εγώ με το λεωφορείο (γιατί δεν βρίσκω πάρκιν κάτω) τότε θέλω μια ωρίτσα στανταρ....

Αρχική απάντηση από jax7480

Την εκδρομουλα στην Αθηνα ακομα την κανουμε...παρταλια.

Ησασταν και συμφωνοι ολοι, τρομαρα σας.

Περιμέναμε να βγεις από την φυλακή ρε ακάθαρμα.

(Μήπως να οργανωθούμε λίγο για να κάνουμε κι αυτή τη ρημάδα την εκδρομή; Στη χειρότερη να πάμε τουλάχιστον Λάρ'σα)

Αρχική απάντηση από Chosen

Περιμέναμε να βγεις από την φυλακή ρε ακάθαρμα.

(Μήπως να οργανωθούμε λίγο για να κάνουμε κι αυτή τη ρημάδα την εκδρομή; Στη χειρότερη να πάμε τουλάχιστον Λάρ'σα)

Εγω, παντως αυτο το ΣΚΔΤ ειμαι ελευθερος και το αυτοκινητο μαχιμο.

Αν οχι αυτο το ΣΚ, μετα απο 4 εβδομαδες παλι.

Εγω, παντως αυτο το ΣΚΔΤ ειμαι ελευθερος

μην είσαι σίγουρος....δεν έμαθες την νέα cpu του Bill; FX-127 παρακαλώ!

Απειλείς κιόλας;

:hehe:

Εγω, παντως αυτο το ΣΚΔΤ ειμαι ελευθερος και το αυτοκινητο μαχιμο.

Σαββάτο ναι, Κυριακή έχω ταράτσα tour....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.