Jump to content

Πρόταση σύνθεσης.

manolis1442169134

Recommended Posts

Θελει ενα φιλαρακι να αναβαθμιστει με καπως χαμηλο κοστος. Του βρήκα λοιπον τα εξης.

AMD Phenom II X4 925

Asus Deluxe M4N82 (sAM3, DDR2, SLI, 980A)

L&C 600W

Western Digital Caviar Black 640GB HDD

EVGA GTS 250

Adata 4GB DDR2-1066 G Series Ram Kit

Lian Li PC-P50

O επεξεργαστης θα ειναι amd και η vga nvidia.

Σε αυτα εχετε καμια ενταση ή καμία καλύτερη προταση στην ιδια πανω κατω τιμη;

Μερικες επισημανσεις:

τα 150Ε για την GTS250 ειναι εγκλημα. Μια 5770 σε αυτα τα λεφτα ειναι το καλυτερο.

Δεν ξερω γιατι λεει nvidia καρτα αυτη τη στιγμη, αλλα >100Ε δεν νοειται επιλογη nvidia τωρα.

Ας παρει καμια φτηνη ή καμια μτχ αν θελει σωνει και καλα nvidia.

130Ε για μητρικη AM2 με DDR2 δε λεει.

Δινεις εκει τοσα και κοβεις απο τη cpu 15E ?

εγω πηρα προχτες για τον αδελφο μου την νεα Gigabyte με το 770 και USB3/sata3 στα 85Ε (πηγε στα 90 τωρα νομιζω)

μαζι με εναν 955 (που στο Πλαισιο ειδα οτι ειναι C3) ερχεται και φτηνοτερα και καλυτερα απο τον 925 με AM2 μητρικη.

(oι μνημες κοστιζουν το ιδιο, αντε να ειναι 5Ε φτηνοτερες οι DDR2 που ομως θα ειναι αμεσως και παρωχημενες...)

Το τροφοδοτικο ειναι φτηνο. Δε σου λεω να το αλλαξεις, απλα να σου επισημανω οτι τα W ειναι παραπλανητικα. εχει 72% efficiency και μολις 22Α στην 12αρα γραμμη (edit: λαθος μου, δεν προσεξα καλα, εχει 2 12αρες)

Οπως ειπα ειναι απλως μια επισημανση, δεν σου λεω να μην το παρεις γιατι δεν ξερω καν τι αλλο μπορεις να παρεις σε αυτα τα λεφτα.

sakattack added 16 Minutes and 26 Seconds later...

δηλ πιο συγκεκριμενα η προταση μου για την πλατφορμα ειναι:

955ΒΕ C3 stepping με ξεκλειδωτο multi στα 143Ε (αν και καλυτερα να δωσει 5Ε παραπανω και να το παρει απο μαγαζι για να ελεγξει το stepping επι τοπου)

4GB DDR3 1333 στα 95Ε

μητρικη μια απο αυτες τις 2

(η μια εχει 85Ε, δεν εχει sata3 και εχει πιο πολλες pci-e 1x, ενω η αλλη εχει 90Ε, sata3, e-sata και πιο πολλες απλες PCI θυρες)

Συνολο 330Ε και καλυτερα κομματια απο αυτα που εχεις στα 360Ε. (Τη διαφορα ισως τη δινεις για καλυτερο τροφοδοτικο)

και αν ξεκολλησει απο το παραλογο της nvidia επιλογης vga 5770 στα 150 περιπου, αναλογα μαρκα, ανεμιστηρα, διαρκεια εγγυησης.

αλλιως ας παρει πχ μια μτχ 260.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.