Jump to content

αγορα νεου cpu μεταξυ 2-4πυρηνων help

ziri

Recommended Posts

γεια σας παιδια.εδω και καιρο ηθελα να αγορασω επεξεργαστη.καθως προσφατα αγορασα μητρικη (asus p5Q SE2)..αυτη την στιγμη εχω εναν 6600 ο οποιοσ ειναι για το μουσειο ιστοριας οπως καταλαβαινεται..ειμαι διατεθιμενος να δωσω μεχρι 150 ευροπουλα..επισης δεν εχω αποφασισει αν πρεπει να αγορασω 2πυρηνο η 4πυρηνο. το pc TO Xρησιμοποιω πιο πολυ για παιχνιδια και που και που καμια βαρια εφαρμογη....ευχαριστω

θα σου πω λιγο γενικα, γιατι Intel συγκεκριμενα δεν ξερω να σου πω.

Στα τωρινα παιχνιδια, δεν υπαρχει μεγαλη αναγκη για 4πυρηνο, πιο πολυ για περισσοτερα ΜΗz. Στα μελλοντικα μαλλον θα εκμεταλλευονται καλυτερα τους 4 πυρηνες, αλλα ζησε Μαη μου...

Αλλα αν μιλαμε για βασικα παιχνιδια, το θεμα ειναι οτι καρτα γραφικων εχεις καλη? γιατι αν εχεις καμμια παλια, πιο πολυ θα καταλαβεις την αλλαγη αν δωσεις τα λεφτα εκει και κρατησεις τον 6600, παρα το αναποδο.

ο 6600, εκεινος ο κλασσικος τετραπυρηνος δεν ειναι? δεν μου φαινεται ασχημος, αν βασικα σε νοιαζουν τα παιχνιδια. Και αν εχεις ηδη 4πυρηνο, να αλλαξεις σε 2πυρηνο? δε λεει. Ή ειναι κανενας αλλος διπυρηνος? δεν ξερω και πολλα απο Ιντελ.

Τελος, δεν ξερω γιατι αλλαξες προσφατα μονο μητρικη, και τωρα κοιτας να αλλαξεις cpu.

Κανονικα, αυτα επρεπε να τα αλλαξεις μαζι, ωστε να μπορεις να κοιταξεις και επιλογες σε αλλη πλατφορμα και να μην δεσμευεσαι συνεχεια στα παλια.

φιλε μου ο 6600 ειναι 2πυρηνος στα 65nm

εχω σχετικα καλη καρτα γραφικων gtx 260

ΑΠΟ ΚΕΙ και περα το θεωρω αναγκαιο να αλλαξω επεξεργαστη γιατι το συστημα εχει αρχισει να λαγκαρει λιγο

τι προτεινεις??

Άρα μιλάμε για τον Ε6600....Υπάρχει κ Q.

ΑΠΟ ΚΕΙ και περα το θεωρω αναγκαιο να αλλαξω επεξεργαστη γιατι το συστημα εχει αρχισει να λαγκαρει λιγο

Τι εννοείς λαγκάρει?Αυτά που λες δεν γίνονται. Όσο γρήγορα σου έτρεχε μια εφαρμογή όταν τον αγόρασες τόσο γρήγορα σου τρέχει και τώρα.

Αν ΓΕΝΙΚΑ το σύστημα σέρνεται τότε δεν φταίει ο CPU. Φταίει το αν συντηρείς το λειτουργικό σου ή όχι.

Αν θες επεξεργαστή μέχρι 150 ευρώ δεν έχεις κ πολλές επιλογές...

Κοιτα εδω http://www.plaisio.gr/Compare.aspx?Catalog=20&Category=69977713&Products=1330527,1214489

Εγώ θα έπαιρνα τον 8300. Το 0.16 διαφορά σε ταχύτητα που έχουν δεν λεει τίποτα. Πάνε κ οι 2 πάνω απο 3 πολύ χαλαρά έτσι κ αλλιώς.

γεια σου φιλε οι θερμοκρασίες στο σύστημα μου είναι πολύ χαμηλές και δεν ξεπερνάνε τους 35. νομίζω πως το έθεσα λάθος οτι το συστημα μου λαγκαρει...απλα δεν ειναι τοσο γρηγορο οσο θα το θελα...

με ενδιέφερε και μένα το θέμα μέχρι και χθες μια και έχω έναν 1.8 intel core δυο από τους πρώτους που βγήκαν αλλα μόλις χθες παρήγγειλα 1066 Mhz κάρτες μνήμης 4 gb το επόμενο που θα πάρο θα είναι επεξεργαστής μιας και δη παίζει το πσε 2010 λόγο "επεχεγραστι"....αυτό με παρεξένεψε είναι η αλήθεια αλλα τα καινούργια games έχουν πολλές απαιτήσεις...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.