Jump to content

Παίζει να πάι κι άλλο? (P4 Prescott 3GHz EO)

AN7 OverClocker

Recommended Posts

Λοιπόν...μιας και είχα τα γενέθλιά μου....και μάζεψα μερικά λεφτά...είπα να κάνω μια μικρο αναβάθμιση στο PC του Father.....

To επιλεγμένο κομμάτι...ήταν ένας επεξεργαστής...στα 3GHz prescott core

Πάω το πρωί μετά το σχολείο να δώ τα steppings που είχε το Πλαισιο στην Αγία....

Και τι δεν βλέπω....SL7PM δλδ EO και ημερομηνία παραγωγής....21/1/05 άρα λέω θα γ*****......και τελικά....δείτε...

0222_001402x.jpg

Εδώ είναι σταθερός με 50 επαναλήψεις στο burn in @ Sisoft sandra και 6 ώρες Prime 95....φυδικά με την μαμά τάση(αν και κάνει overvoltage η Asus) και μαμά ψύξη....αν και πραγματικά καίει ο άτιμος...αφού με καλύτερη ψύκτρα που έχει η ιντελ για τους prescott έχει 10 βαθμούς περισσότερους από τον 2.66 πoυ είχα σε overclocked καταστάσεις με ανεβασμένη τάση.....

cpu-3963.JPG

Και εδώ ένα MAX POST...

Prescott+3.0Ghz%28EO%29+4204.JPG

Μάλλον καλά πήγε ε? :D

Λέτε να του βάλω ένα απλό νεράκι με hydor l20 ενα διπλό ψυγείο που τα έχω και σκουριάζουν(το pc μου το πούλησα) και να πάρω ένα block από τον 11 ή να του βάλω μία XP120 με 50 απο το Multirama και έναν 120 άρη πάνω...?

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 13:42]

Λέτε να του βάλω ένα απλό νεράκι με hydor l20 ενα διπλό ψυγείο που τα έχω και σκουριάζουν(το pc μου το πούλησα) και να πάρω ένα block από τον 11 ή να του βάλω μία XP120 με 50 απο το Multirama και έναν 120 άρη πάνω...?

Εννοειτε το 1....;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.