Jump to content

Νέα οθόνη

pontium

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Hi all!!!

Πάω επιτέλους για TFT:D Λέει τίποτα αυτή ??Απο χρήματα διαθέτω περίπου όσο κάνει η οθόνη....έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;;Την έχει κανείς να μου πει αν κάνει για παιχνίδια;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων:flower:

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply

Γενικά δεν θα εμπιστευόμουν την philips (μην πώ τίποτα για την πολιτική της...).

Να ξέρεις όμως οτι μια TFT 17" είναι σαν να παίρνεις μια CRT 19" άρα αν σου φτάνουν οι 17" CRT-ικές ίντσες μπορείς να πας σε 15" TFT (που είναι σαν 17" CRT).

Δεν ξέρω τη πρόβλημα έχει ο Seeker με την Philips αλλα εγω αντιθέτως έχω καλή γνώμη

για την εταιρεία. Καλη είναί για τα λεφτα που διαθέτεις (πέριπου δηλαδή 270)

Την έχω δει την οθόνη εκει που έκανα παρκτικη τέτοιες είχαν. Η γνωμη μου είναι οτι απο αυτές που δείχνει το e-shop σε αυτην την τιμη είναι η καλύτερη επιλογή.

Τώρα είμαι στο στάδιο to buy or not to buy......επειδή έχω μια αρχαία crt19" proview και έχει αρχίσει να κάνει κάτι τρελά η tft17" μου πάει κουτί αλλά δεν μπορώ να διαθέσω παραπάνω χρήματα αλλά θέλω να μην κάνει πολύ gosting οταν παίζω σαν να είναι περίπου crt....άσε που χρειάζομαι και χώρο για να φτιάξω w/c στο πισι και γι αυτό δεν παίρνω ξανά crt.....

Πάρτην να δούμε και εμείς αν είναι καλή να ξέρουμε:p :p :p :p

Φίλε μου δεν ξέρω ε΄γω πριν πάρω την LG είχα PHILIPS 107E5 17" CRT 1 χρόνο που την είχα δεν είχα πρόβλημα,τώρα από TFT στις PHILIPS δεν έχω άποψη!!!!!

Από μούρη λέει αρκετά,από χαρακτηριστικά,για τα λεφτά της είναι αρκετά καλή

το μόνο που με χαλάει είναι τα pixel (γιατί αν έχεις ακούσει δεν ξέρω για τα μέρη σας αλλά εδώ στα μέρη μου πολλά πιξελ καίγονται γρήγορα)

Ψάξε για καμία LG

Εγώ θα σου έλεγα να βάλεις άλλα 50 με 60 να πάρεις την LG 1720B από multirama έχτες πήγα και είδα έκανε 325

συμφέρει;) Όμως δεν είναι και 1720Ρ:p :p :p :p

Αρχική απάντηση από Seeker [Σήμερα, στις 00:21]

Γενικά δεν θα εμπιστευόμουν την philips (μην πώ τίποτα για την πολιτική της...).

Αρχική απάντηση από Iron Stathis [Σήμερα, στις 14:25]

τις Philips δεν τις εμπιστεύομαι

Γιατί αυτό?

Είχα την εντύπωση ότι η phillips ήταν καλή εταιρία

Εγώ έχω μια 107Β3 και δεν έχω παράπονο

Φίλε Pontium κι εγώ όταν ήταν να αγοράσω TFT ήμουν ανάμεσα σε Philips και σε LG (1730S). Τελικά έδωσα τα παραπάνω χρήματα για την LG και πλέον είμαι χαρούμενος που δεν πήρα Philips.

Μήπως να κοιτούσες και την 1730S που είναι πολύ καλή για τα 42 παραπάνω που ζητάει?

Αρχική απάντηση από morius [Σήμερα, στις 17:40]

Εγώ θα σου έλεγα να βάλεις άλλα 50 με 60 να πάρεις την LG 1720B από multirama έχτες πήγα και είδα έκανε 325

συμφέρει;) Όμως δεν είναι και 1720Ρ:p :p :p :p

Την είδες αναμένη?Απο ghosting τι λέει?Δεν πιστεύω να κάνει πολύ,έτσι?:...:

Αρχική απάντηση από pontium [Σήμερα, στις 22:51]

Την είδες αναμένη?Απο ghosting τι λέει?Δεν πιστεύω να κάνει πολύ,έτσι?:...:

Ναι ρε συ αναμένη ήταν έκανα και ένα Τest Drive καλή είναι την πήρε τώρα το απόγευμα ένας φίλος!!!!!

Θα σου πω αύριο αποτελέσματα αύριο θα δοκιμάσω games και movies και θα σου πω αποτελέσματα:T:

Μπες MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRC NOW

vasika tora pairno ypologisth...!!!

eixa enan palia sta 450 mhz kai den ton eftiaxa pote...!!!

tora exo perasei se sxolh mhxanikon ypologiston kai prepei epitelous na paro pc etsi leo na paro kalh othonh toulaxiston na mou meinei...

gia ayto skeftomai gia ayth!!:D

Εγώ θα προτιμούσα την LG βασικά λόγω εγγύησης. Κατα τα άλλα ουσιαστικά ίδιες δεν είναι; Τα panels τους δεν φτιάχνονται σε συνεργασία LG-Philips;

Αρχική απάντηση από che

tora exo perasei se sxolh mhxanikon ypologiston kai prepei epitelous na paro pc etsi leo na paro kalh othonh toulaxiston na mou meinei...

Καλωσήρθες φίλε che αλλά σεβάσου λίγο τους κανόνες του forum και γράφε με Ελληνικά αν σου είναι εύκολο... :)

Αρχική απάντηση από che

καλος ηρθες στο lab! θελω γενικα να κανω μια ερωτηση!

γιατι οταν καποιος ειναι καινουριος παντα σχεδον γραφει με

ξενους χαρακτηρες? δεν βλεπει που ολοι γραφουν Ελληνικα?

sorry για το :sorry: :OT:

Αρχική απάντηση από blkik

Δεν ξέρω τη πρόβλημα έχει ο Seeker με την Philips αλλα εγω αντιθέτως έχω καλή γνώμη

για την εταιρεία. Καλη είναί για τα λεφτα που διαθέτεις (πέριπου δηλαδή 270)

Την έχω δει την οθόνη εκει που έκανα παρκτικη τέτοιες είχαν. Η γνωμη μου είναι οτι απο αυτές που δείχνει το e-shop σε αυτην την τιμη είναι η καλύτερη επιλογή.

ΜΑλλον δεν εχεις μπλεξει με το service της philips...επειδη εγω ΔΥΣΤΗΧΩΣ εμπλεξα ...(με tv βεβαια αλλα δεν πιστευω να εχει διαφορα)...θα προτεινα ΜΑΚΡΙΑ απο philips....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.