stylexpc Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2010 Γεια σας παίδες τι κάνετε ελπίζω να είστε όλοι καλά . Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι έχω μια παλιά οθόνη από laptop και θέλω να την κάνω μετατροπή ώστε να δουλεύει στο σταθερό μου pc λογικά πιστεύω πως υπάρχει τέτοιο μηχάνημα αλλά δεν το βρίσκω μήπως ξέρει κανένα αλάνι να με διαφωτίσει ????? Η οθόνη είναι από το Acer aspire one 8,9’ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ririco Φεβρουάριος 9, 2010 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2010 Να κανεις μονος σου την μετατροπη δεν γινεται.Χρειαζεσαι καποιο board για να γινει η μετατροπη. Με LCD controller board μαλλον μπορεις να το κανεις. Ορίστε φώτο Μπορεις να ρωτησεις τον κατασκευαστη εδω εαν υποστηριζει την συγκεκριμένη οθονη γιατι εψαξα και στην λιστα δεν υπαρχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Φεβρουάριος 9, 2010 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2010 δεν αξιζει τον κοπο. και 9'' που ειναι, πλεον δεν αξιζει τον κοπο ουτε καν κορνιζα για φωτο να την εκανες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.