Jump to content

Extreme Overclocking Live - Σάββατο 6 Φεβρουαρίου

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αύριο το μεσημεράκι άνευ απροόπτου εγω και ο crio θα παίξουμε σπίτι μου με μπόλικο LN2 & Dry Ice με τον ι7 950 μου και μερικές κάρτες ( 5870, GTX 280, 3850, 9600 & μάλλον 8800GT 512MB ) και επί της ευκαιρίας είπαμε με τον Χρήστο να κάνουμε και live streaming από το livestream.com

Τώρα ετοιμάζω το account & channel και θα κάνω update εδώ με το link.

Α, ρε σεις... όλα τα καλά τα κάνετε όταν λείπω απο Ελλάδα... θα σας έφερνα 9800Gt, GTX295, 7600Gt τουλάχιστον... Anyway... καλά να περάσετε και καλά κλόκια!!! θα σας δω...

Αν η Classified μου ανάψει και παίξει κανονικά αύριο θα την κάψω, μπουρλότο θα την κάνω.

Το ίδιο και την 5870...

Μάλλον στην ματιάσανε Bill :045:... Την επόμενη φορά ίσως πάει καλύτερα... σας παρακολουθούσα μέχρι τις 04:00 τοπική ώρα, ενώ έβγαζα τα μάτια σ'εναν celeraki... Μπράβο για την προσπάθεια πάντως... και η μουσική σας ήταν πολύ καλή...:023:

Με τοσους γκαντεμηδες που μαζευτηκαν εκει περιμενες να πανε ολα καλα?:p:p

stealth

Άμα εννοείς εμένα, ένα σου λέω :p

Tο μόνο επιτχημένο session του Bill το είχε μαζί μου:050::077::067:

Απλά lol

Μ αρεσει η επιστημονικη εξηγηση που δίνετε....χαχαχαχαχα

Tο εξετασαμε επιστημονικως και λεπτομερως το θεμα...μαλλον τον ματιασανε οπως ειπε ο varachio η τον γκαντεμιασαν οπως ειπα εγω, το 1 + 1 γκαντεμης = 1 τυχη δεν λειτουργησε που ειπε ο dellman αρα το συμπερασμα ειναι οτι υπηρχε και αλλος γκαντεμης εκει...:017::p

stealth

Tο εξετασαμε επιστημονικως και λεπτομερως το θεμα...μαλλον τον ματιασανε οπως ειπε ο varachio η τον γκαντεμιασαν οπως ειπα εγω, το 1 + 1 γκαντεμης = 1 τυχη δεν λειτουργησε που ειπε ο dellman αρα το συμπερασμα ειναι οτι υπηρχε και αλλος γκαντεμης εκει...:017::p

stealth

Ή οτι υπήρχε μονός αριθμός γκαντέμηδων:p...

Πάντως μπράβο στα παιδιά... είχαν το κουράγιο να μην τα παρατήσουν μετά την στραβή που τους έκατσε... σαν πραγματικοί showman :yelclap:!!! αλήθεια είχατε σκεφτεί για το back up system για το ενδεχόμενο μιας στραβής ή σας βγήκε εκείνη την ώρα;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.