Jump to content

Νεος σκληρος παρεδωσε πνευμα

Drifteras

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πηρα ενα νεο σκληρο 320gb western digital sata για να φτιαξω ενα νεο συστηματακι κυριως για multimedia.

Εγκατεστησα τα win7 64bit καθως και drivers, browser , winamp κλπ κλπ.

Σε μια φαση που εκανα απλα browsing κολλαει ο google chrome καθως και το υπολοιπο συστημα...δεν αποκρινοταν το πληκτρολογιο οποτε το εκλεισα απο το κουμπι.

Κατα την επανεκινηση του υπολογιστη μου εβγαλε το μυνημα "Insert proper boot media to continue" ..

Φανταστηκα οτι με καποιο χαζο τροπο αλλαξε το boot priority απο το bios..

Κοιταω το bios και ειναι σωστα το priority..το κανω reset και το ξαναεπιλεγω και τιποτα...

Προσπαθω να επαν-εγκαταστησω τα win7 και μου εμφανιζεται μυνημα οτι τα windows δε μπορουν να εγκατασταθουν σε αυτο το σκληρο και να ελεγξω τον controller του και τους drivers και πρασινα αλογα (ειχαν εγκατασταθει κανονικα πριν 2 μερες...)

O δισκος στο μεταξυ μου εμφανιζοταν σαν unformatted - unpartitioned space.

Φορτωνω μια διαγνωστικη live εκδοση των xp , μια διαγνωστικη live εκδοση linux και παιρνω και απο τα εργαλεια και των 2 τα ιδια μυνηματα λαθους του τυπου I/O error , αδυνατουν να κανουν access , να κανουν fixmbr να κανουν οτιδηποτε...

Τον σκληρο τον βλεπω σαν συσκευη , τον ακουω που κανει spin up αλλα δε μπορει να γραψει / διαβασει απολυτως τιποτα - τον δοκιμασα και σε δευτερο υπολογιστη με τα ιδια αποτελεσματα.

Ειναι δυνατον απο ενα απλο software crash να ψοφησε ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.