hypopenic Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2010 Γεια σας παιδια.Ξαφνικα ενω ειχα ανοιχτα καποια ppts κυρίως, σταματησε το pc μου να ανταποκρινεται. παγωσε στην 1η σελιδα της παρουσιασης, Αφου προσπαθησα με ctrl+alt+del, και δεν έγινε τίποτα, έκανα επανεκκίνηση από το κουμπί.Από εκεί και μετά.... δεν έκανε μπουτ. Δοκίμασα να δω απο που εχει οριστει να γινεται μπουτ, εβαλα σε πρωτη προτεραιοτητα το HDD, επανεκκινηση και τίποτα. Έβαλα live CD Kubuntu, τίποτα. Εβαλα το CD επιδιορθωσης και παλι τιποτα.... Λεω δε βαριεσαι θα κανω επανεγκατασταση και μετα file scavengerrrr.Αλλά εκεί είδα αυτό που υποψιαζόμουν.... Δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη του C κι άρα δεν είχε κάπου να εγκαταστήσει το λειτουργικό.Στο BIOS όμως όταν άλλαξα την προτεραιότητα, λογικά για να τον έβγαλε ως επιλογή, τον αναγνωρίζει.Σας παρακαλώ, είναι επείγον να βρεθεί μία λύση!Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! :001: Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Φεβρουάριος 3, 2010 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2010 Όταν έβαλες φίλε το live kubuntu τι σκληρούς είδε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypopenic Φεβρουάριος 3, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2010 Μάλλον προσπάθησε να δει και δεν είδε, γτ σταμάτησε μετά το κλικ στην επιλογή Start-Install κι εγραφε can't access tty.Να κάνω reset στα BIOS σε εργοστασιακες ρυθμισεις;Αν βγάλω το δίσκο και τον βάλω σε θήκη ως εξωτερικό, λέτε θα μπορώ να έχω πρόσβαση στα αρχεία μου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis 7 Φεβρουάριος 3, 2010 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2010 Αν δεν τα εχει παιξει (μηχανικα) ο σκληρος και απλα τουλαχιστον φυτοζωει, ναι θα μπορεις να εχεις προσβαση.Βεβαια μιλαω για file scav και οχι για routing μεσα σατα αρχεια, καθως, επειδη ειχε τα win απο οτι καταλαβα, δε θα σε αφηνει να πας σε καποια σημεια..θα σου λεει "δεν εχεις δικαιωμα κλπ"Λογικα με το Scav τα ανακτας και τελος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Φεβρουάριος 3, 2010 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2010 Είσαι σίγουρος ότι ο σκληρός σπινάρει σωστά?Για άλλαξε για αρχή καλώδια τροφοδοσίας και ρεύματος του σκληρού σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypopenic Φεβρουάριος 3, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2010 Ευχαριστώ. Λειτουργει σαν εξωτερικος, αλλά, πως θα κανω serach με το file scav, λεει πως μονο σε διεγραμμενα κανει serach.->Σορρυ, βλακεια μου, εκανα quick search! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypopenic Φεβρουάριος 4, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2010 Για την ιστορία, έβαλα το δισκο σε θηκη και τον "εξωτερικευσα". Προσθεσα στο ευρετηριο τη νεα του θεση και μπορουσα να εχω αμεση προσβαση με αναζητηση απο τα Windows. Τωρα τι θα γινει αυτος ο δισκος παραπερα.... μαλλον θα μεινει ετσι Σας ευχαριστω για τη βοηθεια σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.