paris_rx81442169311 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2010 Παιδιά καλησπέρα κ συγχαρητήρια για την κοινότητα που έχετε δημιουργήσει καθώς φαίνεται περιβάλλον που απαρτίζεται απο γνώστες παντός θέματος. Είναι το πρώτο topic που ανοίγω κ περιμένω τα φώτα σας σε κάποια θέματα που αντιμετωπίζω κ δέν μπορώ να βρώ άκρη. Ειμαι κάτοχος του συγκεκριμένου tower THERMALTAKE VH6000BWS ARMOR+ WINDOW BLACK καθώς κ του πάνελ της Zalman ZM-MFC3 που χειρίζεται τον έλεγχο 4 ανεμιστήρων. Δυστυχώς χρησιμοποιώ μόνο τους δύο (cpu και ram) καθώς τα ανταπτοράκια τους ταιριάξανε αμέσως με τα ανταπτοράκια του πάνελ. Θα ήθελα να μάθω λοιπόν πώς θα μπορέσω να ενώσω τον πλαινό 23cm. ανεμίστήρα στο πάνελ καθώς κ να έχω κ τον έλεγχο των στροφών του. Οι καλωδιώσεις του πλαινού ειναι έτσι: κ η καλωδίωση του πάνελ άν σας βοηθάει αυτό είναι έτσι: Το 2 ερώτημα μου είναι άν οι δύο κάτω ανεμιστήρες που έχω στο κάτω μέρος του κουτιού,μπορούν με αλλαγή της πολικότητας ή με κάτι άλλο που δέν ξέρω να μπορέσουν να βάλουν αέρα στο κουτί κ όχι να βγάλουν(αυτό κάνουν τώρα)καθώς δέν μπορώ να τους γυρίσω ανάποδα λόγω των led που διαθέτουν. Συγνώμη για το μεγάλο κ πολυλογάδικο topic όμως καίγομαι να βρώ μια άκρη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.........
lunatic89 Φεβρουάριος 2, 2010 #2 Φεβρουάριος 2, 2010 Και να μπορεσεις να τους κανεις να παρουν ανάποδες στροφές δεν θα καταφέρεις τιποτα γιατί ο σχεδιασμός τους τους επιτρέπει να δίνουν αέρα μόνο απ την μια μεριά.
lunatic89 Φεβρουάριος 2, 2010 #4 Φεβρουάριος 2, 2010 Το μαυρο καλωδιακι γιατι δεν μπαινει σε αυτο που κρατας στο χέρι σου?
paris_rx81442169311 Φεβρουάριος 2, 2010 Author #5 Φεβρουάριος 2, 2010 Ποιό καλωδιάκι εννοείς.Ο πλαινός βγάζει (μαύρο κ κόκκινο)κ το πάνελ βγάζει (μαύρο κόκκινο κίτρινο)Τα ανταπτοράκια τους είναι διαφορετικό,δέν κουμπώνουν.Ο πλαινός συνδέεται με το molex του κουτιού που παίρνει απο extra τροφοδοσία.Εγώ θέλω να παρεμβάλω απ το πάνελ για να έχω κ έλεγχο στροφών.
lunatic89 Φεβρουάριος 2, 2010 #6 Φεβρουάριος 2, 2010 Εγω λεω ενα μαυρο που ξεκιναει απο τον ανεμιστήρα και καταλήγει σε ένα ανταπτοράκι κ μετ'α χωρίζεται σε μαυρο κοκκινο.Ενα ανταπτοράκι που να μετατρέπει το μολεξ σε αυτο που κρατας στο χερι σου θα σε βοηθούσε?
paris_rx81442169311 Φεβρουάριος 2, 2010 Author #7 Φεβρουάριος 2, 2010 Το μαύρο που ξεκινάει απ τον πλαινό είναι το περιτύλιγμα των καλωδίων.Μαύρο κόκκινο είναι μέσα σε αυτό.Για τον αντάπτορα που λές όντως θα βοηθούσε όμως έχω φάει το τόπο κ δέν έχω βρέι πουθενά φιλαράκο.Απ την άλλη δέν ξέρω γιατί το πανελάκι βγάζει κ το κίτρινο καλώδιο που ο πλαινός δέν έχει κίτρινο.Πακέτο το θέμα όμως κάποιο παιδί έχει ποστάρει ότι έχει το ίδιο κουτί κ τον ελέγχει με πάνελ.
lunatic89 Φεβρουάριος 3, 2010 #8 Φεβρουάριος 3, 2010 Υπάρχουν τετοια ανταπτοράκια αλλά δεν βρήκα σε πλαίσιο ή eshop με μια γρηγορη αναζήτηση που έκανα.Κοιτα κ δω παντως http://www.skroutz.gr/c/757/kalodia-trofodosias.html?keyphrase=molexΠαντως αν κάνεις μια βόλτα Στουρνάρη θα βρεις σίγουρα
paris_rx81442169311 Φεβρουάριος 3, 2010 Author #9 Φεβρουάριος 3, 2010 Ευχαριστώ πολύ φίλος,σίγουρα κάποιο απ αυτά τα μαγαζιά θα έχει αυτό που ψάχνω.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.