Jump to content

Computer Panel

phrk

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας. Όπως κάποιοι μπορεί να είδατε σε προηγούμενα posts μου, άλλαξα κουτί και σκέφτομαι να αλλάξω/περάσω και κάποια αλλα πράγματα στον υπολογιστή.

Το ερώτημα μου είναι το έξεις.

Θέλω να περάσω αυτό εδώ το panel http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809419

για να κοντρολάρω τους ανεμιστήρες και να βλέπω θερμοκρασίες.

Τα ερωτήματα μου είναι τα έξεις:

1) Απόσο ξέρω ένα καλώδιο φεύγει από τον ανεμιστήρα και συνδέεται με το ρεύμα. Δεν υπάρχει κάποιο δεύτερο καλώδιο για να συνδεθεί με το panel.

2) Λέει ότι δείχνει θερμοκρασία του CPU. Πως θα το συνδέσω με τον CPU για να βλέπω θερμοκρασία?

Ευχαριστώ!

1) Λογικά εσύ απλά θα συνδέσεις ρεύμα στο panel και τον ανεμιστήρα να παίρνει ρεύμα από το panel οπότε και να τον ρυθμίζεις.

2) Έχει σέσνσορες θερμοκρασίας οι οποίοι για να σου δείξουν πχ το cpu θα πρέπει να τοποθετήσεις τον σένσορα όσο πιο κοντά στο cpu γίνεται και πάει λέγοντας και για τους υπόλοιπους σένσορες.

Το σκέφτηκα αυτό αλλα κάτσε να δεις ένα άλλο panel πως είναι από πίσω.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806154&u=ZALMAN-ZM-MFC1-MULTIFAN-CONTROLLER

Edit: Βασικα τωρα το ειδα... απλα μπαινει χωρις την επεκταση ε;

Οσο για τον επεξεργαστη, οταν λες κοντα τι εννοεις; Γιατι μονο ο ανεμιστηρας φενεται.

Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος με το τι εννοείς επέκταση. Και όταν λεμε πιο κοντά στον επεξεργαστή εννοούμε όσο πιο κοντα γίνεται. Πχ στο πλάι του που δεν έρχεται σε επαφή με την ψύκτρα.

Ο ανεμιστήρας έχει ένα συγκεκριμένο καλώδιο και μπαίνει σε ένα άλλο καλώδιο για να συνδεθεί με το τροφοδοτικό.

Αντί για να μπει σε δεύτερο καλώδιο και να συνδεθεί με το τροφοδοτικό μπαίνει πάνω στο panel?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.