Jump to content

Αγορα UPS

ionas1442169305

Recommended Posts

το οτι ειναι 660w δεν πιστευω να το κανει να εχει προβλημα,μιας κ το τροφοδοτικο ειναι 850 οχι πως τα χρησοιμοιποιω απλα μηπως υπαρχει ασυμβατοτητα,τωρα σε διαρκια μπαταριας δεν με ενδιαφερει απλα για να μην καει τπτ.

Λογικά ούτε και με αυτό δεν θα έχεις πρόβλημα. Φαντάσου ότι σε ένα mustek 1000va έχω ενα q9400 με 650watt psu 2 monitor ένα 24" και ένα 19" και κάτι μικροσυσκευές switch, κεραία κλπ που δεν χρειάζεται να τις αναφέρω καν. Παλιότερα στο ίδιο ups είχα και 2ο pc.

Το παρακάτω είναι μιά καλή και προσιτή επιλογή.

EATON NOVA AVR LINE INTERACTIVE USB 1250VA

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701057&u=EATON-NOVA-AVR-LINE-INTERACTIVE-USB-1250VA

Αυτο το εχεις χρησιμοποιησει προσωπικα; Γιατι τα ΟΕΜ turbo-x ups που ειχα δοκιμασει ( παραπανω απο ενα, και 1500 και 1000VA ) ηταν για τα μπαζα.. τρεις στις τεσσερις φορες σε πτωση τασης δεν γυριζαν σε μπαταρια, παρολο που οταν το εκαναν, η μπαταρια αντεχε για δεκαδες λεπτα ( αρα δεν ηταν προβλημα μπαταριας, αλλα των λοιπων ηλεκτρονικων του ). Τα γυρισα ολα πισω και τωρα ψαχνω κατι αλλο, αλλα δεν θελω και να δωσω τα 400αρια που θελει η APC.

Εγω απλα θελω κατι που να κανει την δουλεια του,στο συστημα μου μεσα φενεται τι εχω απο κει κ περα μπορει να μπει κ μια 5870 κ η οθονη αυτα με ενδιαφερουν απλα ειμαι ασχετος τελειως απο μοντελα για αυτο και ρωτησα...ευχαριστω μεχρι ωρας!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.