Jump to content

Sapphire 5850 1GB

George4675

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον την αγορασα προχτες ομως δεν εχω ιδεα απο ΑΤΙ,πρωτη φορα την "Φοραω" στα 20 χρονια που ασχολουμαι με Πισια.

1η ερωτηση : Τι σκορ πρεπει να βγαζει αυτη η καρτα στο 3D mark-Vantage ?

2η ερωτηση : Για τους Drivers,Δηλαδη ποιοι δουλευουν καλα απο που ενημερωνομαι ??? Διοτι δεν λεει το βγαλε-βαλε.

3η ερωτηση : Εκανα καλη κινηση Η αδικα εσκασα τα 243Ε ???

Ευχαριστω εκ τον προτερων.

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply

1. Δες εδώ http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-5850-review-crossfire/ κάτι για 13000 περίπου λέει για GPU score.

2. Δεν έχω άμεση απάντηση για αυτό. Εγώ συνήθως κρατάω για καιρό κάποιους μέχρι να μου παρουσιάσουν κάποιο πρόβλημα(κόλλημα σε παιχνίδι), οπότε και βάζω τους τελευταίους. Αν έχεις συγκεκριμένο πρόβλημα κάποια στιγμή μπορείς να ψάξεις και στο internet. Εγώ πχ είχα πρόβλημα με το Dragon Age και είχα τους 9.8. Έβαλα τους τελευταίους(9.10) και δεν λύθηκε το πρόβλημα και βρήκα ότι έπρεπε να κάνω downgrade στους 9.6 ή 9.7 αν θυμάμαι καλά για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

3. Η κάρτα τα σπάει, μην ανησυχείς! :)

Σε ευχαριστω πολυ αδερφε...καπου εκει εβγαλα και εγω στο σκορ.

να ρωτησω και κατι ακομα..

Λοιπον, τωρα "φοραω" τους 9,12 ας πουμε οτι θελω να βαλω τους 10,πρεπει να κανω unistall σε safe mode η τους φοραω απο επανω ?

George5850 added 0 Minutes and 35 Seconds later...

Για την ακριβεια εβγαλε 13958

Σούπερ είσαι. :)

Εγώ προσωπικά κάνω ένα απλό uninstall(όχι safe mode), μου ζητάει επανεκκίνηση και αφού την κάνω εγκαθιστώ τους τελευταίους.

ΥΓ: Ξέχασα να το πω πριν, αλλά καλώς ήλθες στο forum. :D

Σε ευχαριστω πολυ !! Επιτελους και καποιος που ειναι ξηγημενος..

οι πιο πολυ κοροιδευουν !! καλως σας βρηκα !!:)

Οποτε ποια ειναι η γνωμη σου,να τους περασω ?

Στο Dragon Age μου κανει κατι περιεργα χωρις λογο παντως..

Να'σαι καλά. :)

Εγώ προσωπικά δεν τους έχω βάλει ακόμα οπότε δεν έχω εμπειρία. Αλλά από ό,τι διαβάζω από τα υπόλοιπα παιδιά στο αντίστοιχο thread για ati drivers δεν έχουν κάποιο πρόβλημα.

Αν θες δώσε και καμιά λεπτομέρεια για το τι πρόβλημα έχεις με το Dragon Age όπως και λεπτομέρειες για το σύστημά σου μήπως μπορέσουμε να βοηθήσουμε.

:)

Λοιπον μου κανει "Σπασιματα" στην κινηση,ανετα παιζει το game δεν λεω ομως πριν λιγες ημερες που επαιζα με μια 275 ετρεχε πιο στρωτα.

Σαν game το σκιζει τα εχω ολα στο φουλα απλα καπου καπου σπανε τα καρε.

Λοιπον Ε8400 3.0, 4GB Corsair mem, 5850 1GB, m/o Gigabyte EP35C-DS3R,

τροφοδοτικο Chift 750w, tower Antec. Το μηχανημα ειναι σχετικα παλιο 2 ετων περιπου αλλα παιζει τα παντα στο φουλ αξιοπρεπως.

Χμμμμμ... περίεργα τα πράγματα. Με τις ίδιες ρυθμίσεις για γραφικά και ανάλυση έπαιζες όταν είχες την 275; Γιατί αυτό είναι λίγο παράλογο νομίζω... Πιθανόν να κάνει το προβληματάκι αυτό από κάποιο άλλο σημείο του υπολογιστή που να μην μπορεί να ανταπεξέλθει. Εγκατέστησε εντωμεταξύ και τους 10.1 μήπως δεις βελτίωση και αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι άλλο μέχρι τότε...

Λοιπον θα το εγκαταστησω ξανα σε λιγο και θα σου πω.

Παντως ειναι φοβερο game!!!

George5850 added 1 Minutes and 22 Seconds later...

Predator7 Καλως σας βρηκα και συγνωμη που ρωταω τοσα πολλα :)

Βασικα λογω χρονου(δουλεια-δουλεια-δουλεια) δεν εχω πολυ ωρα για τα πι-σια.

Θα διαβασω τα προβληματα σου και θα σου γραψω, Σε ευχαριστω !

George5850 added 5 Minutes and 51 Seconds later...

καλως ηρθες φιλε μου διαβασε επισης κ στο thread που εχω ανοιξει για μια 5870 μηπως εχεις κ συ παρομοια προβληματα

Λοιπον εγω τετοια προβληματα δεν εχω....

Παραδειγμα στο Nfs Shift τα εχω ολα στο φουλ και παει μια χαρα!!

Ειχα τους φοβους μου για τις Ατι..αλλα its ok..

Πολυ πιο γρηγορη απο την 275 Σιγουρα.

Σε λιγες ημερες θα εχω αποψη για μερικα games,ακομα κανω εγκαταστασεις.

Απο θερμοκρασια μου παιζει Full load 53-55 το πολυ,νομιζω ειναι καλα.

George5850 added 12 Minutes and 40 Seconds later...

Χμμμμμ... περίεργα τα πράγματα. Με τις ίδιες ρυθμίσεις για γραφικά και ανάλυση έπαιζες όταν είχες την 275; Γιατί αυτό είναι λίγο παράλογο νομίζω... Πιθανόν να κάνει το προβληματάκι αυτό από κάποιο άλλο σημείο του υπολογιστή που να μην μπορεί να ανταπεξέλθει. Εγκατέστησε εντωμεταξύ και τους 10.1 μήπως δεις βελτίωση και αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι άλλο μέχρι τότε...

Το εγκατεστησα ξανα και παει μια χαρα με ολα στο φουλ.

Οποτε δεν θα εγκαταστησω τους 10,1 δεν υπαρχει λογος.

παντως εαν τους δοκιμασει καποιος ας μας ενημερωσει.

Ευχαριστω

Καλοσωρησες γιωργοοο...θα χαρουμε που θα σε εχουμε στην παρεα μας!!εγω ειμαι ο ιαπωνας του φορουμ@η συντονιστικη ομαδα και η πιο πολλοι εδω μεσα με ξερουν ως "αρνακι" γιατι δεν πειραζω κανενα...."αν εισαι μονο τρελος hondakias επιβιωνεις εδω μεσα"χαχα:p

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ ΚΑΙ Η ΚΑΡΤΟΥΛΑ ΣΟΥ....ΚΑΛΑ λιωσιματα!!!

Πληροφοριακα το Vantage δεν συμπαθει Dual Core επεξεργαστες και ολα αυτα τα 3D benchmarks γενικοτερα δεν αποτελουν αντικειμενικο μετρο συγκρισης.Στα παιχνιδια βλεπεις την πραγματικη αξια μιας καρτας.

Το παρατηρησα γιαυτο εκανα τεστ μονο για την καρτα γραφικων.

Ενταξει στα games παιζει καλα και ολα φουλ.

http://www.yougamers.com/gameometer/10367/

Δειτε λιγο αυτο..

Πολυ περιεργα μου τα λεει !!

Δηλαδη να φοραω 4πυρηνο για το Dirt 2 ?? Ελεος..

Μπορει να καποιος να μου πει την γνωμη του ?

George5850 added 2 Minutes and 44 Seconds later...

Με βλεπω για 4πυρηνο

Για να "Φορεσω" αυτον θα πρεπει να αλλαξω τα παντα..

Ειμαι σε intel αυτη τη στιγμη..

πολλα τα λεφτα νομιζω και αδικα για Amd.

Η κανω λαθος?

George5850 added 0 Minutes and 55 Seconds later...

Α και αυτος που προτεινεις ειναι παλι 2πυρηνος..τα παιχνιδια πλεον θελουν 4 πυρηνες.

παντως σε ευχαριστω.

Για να "Φορεσω" αυτον θα πρεπει να αλλαξω τα παντα..

Ειμαι σε intel αυτη τη στιγμη..

πολλα τα λεφτα νομιζω και αδικα για Amd.

Η κανω λαθος?

George5850 added 0 Minutes and 55 Seconds later...

Α και αυτος που προτεινεις ειναι παλι 2πυρηνος..τα παιχνιδια πλεον θελουν 4 πυρηνες.

παντως σε ευχαριστω.

Τα παιχνιδια που ειναι γραμμενα και επωφελουνται απο 4cores cpus ειναι ελαχιστα μεχρι τωρα.Τα περισσοτερα γουσταρουνε Mhz.Aν παιζεις σε μεγαλες αναλυσεις oμως (δλδ 1920x1080 και πανω) με ανοιχτα φιλτρα το βαρος πεφτει καθαρα στην/στις GPUs.

Οι Dual Core επεξεργαστες χανουν αρκετα μονο οταν χρησιμοποιουμε πανω απο δυο GPUs (3/4GPUs-2Cores CPU).To scaling που γινεται στα παιχνιδια ειναι διαφορετικο για το καθενα.

Εδω ενα review και εδω αλλο ενα κοιτα στις μεγαλες αναλυσεις με τα φιλτρα ανοιχτα τι γινεται που μας ενδιαφερουνε,ποιος θα αγοραζε τετοιες/τοσες καρτες για να παιζει σε 1024x768 :pδιαφορες θα δεις αλλα δεν ξερω αν αξιζουν για τα χρηματα που θα δωσεις,σε σχεση με το τωρινο σου συστημα.

Γνωμη μου κρατα τα λεφτα σου για ολικη μελλοντικη αναβαθμιση ή παρε ακομα μια 5850 τα Frames που θα κερδισεις+τα χρηματα σε σχεση με ενα συστημα με Quad Core CPU και μια 5850 δεν συγκρινονται.

Σε ευχαριστω που απαντησες αλλα εχω να ρωτησω και κατι αλλο..

αυτη την στιγμη παιζω σε 19αρα 1400Χ900

Εαν Αγορασω 23-24' σε Full HD θα αντεξει Ο Ε8400 και η 5850 ?

George5850 added 10 Minutes and 8 Seconds later...

Ηδη μου κανει κατι κολληματα γιαυτο σε ρωταω...

φαινεται πως ο επεξεργαστης δεν μπορει να κανει δουλεια σε Win7-64Bit..

Σε XP ηταν γρηγορος εδω ομως ..

δυσκολα!!

Εξαρτάται από το παιχνίδι. Στο 99% δεν θα έχεις πρόβλημα.

Στο κάτω κάτω ότι επεξεργαστή ή ότι κάρτα και να βάλεις μα όσα και να βάλεις, κάποια παιχνίδια δεν πρόκειται να παίξουν στρωτά.

Το τέλειο μηχάνημα δεν υπάρχει.

Όσα και να ξοδέψεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.