lunatic89 Ιανουάριος 29, 2010 #21 Ιανουάριος 29, 2010 Καλα εγω δεν συμφωνω καν με τον 9650..... Είναι άχρηστος...Παίρνεις εναν 9550 και τον ανεβάζεις....Πολύ απλό....Καλά για τον 8600 δεν το συζητώ...Ακόμα πιο αχρηστος....
geo7dlx Ιανουάριος 29, 2010 Author #22 Ιανουάριος 29, 2010 Επίσης το http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/SeaSonic-850W-Modular-M12D-850.htm που ειναι μικροτερης ισχύος και πιο ακριβο ειναι καλυτερο απο το chieftec το 1200αρι? Και τα 2 80+ Καλα εγω δεν συμφωνω καν με τον 9650..... Είναι άχρηστος...Παίρνεις εναν 9550 και τον ανεβάζεις....Πολύ απλό....Καλά για τον 8600 δεν το συζητώ...Ακόμα πιο αχρηστος.... ΟΚ,αρα ουσιαστικα εσυ τι με συμβουλευεις? Quote: Athlon ή P55 Ωπα με μπερδεψες εδω. Γιατι να φυγω απο την maximus2formula και τον e6600 και να παω σε athlon kai p55? Sorry απλα μπερδεφτικα Sorry για το double-post απλα θελω να ειμαι σιγουρος οτι το ειδατε
artking Ιανουάριος 29, 2010 #23 Ιανουάριος 29, 2010 Επίσης το http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/SeaSonic-850W-Modular-M12D-850.htm που ειναι μικροτερης ισχύος και πιο ακριβο ειναι καλυτερο απο το chieftec το 1200αρι? Και τα 2 80+Όχι απλά καλύτερο. Το seasonic το πατάει κάτω το chieftec που δεν ξέρει πού να κρυφτεί. Και ναι μεν το chieftec είναι 80+, αλλά το seasonic είναι 80+ silver(2 σκάλες πιο πάνω 80+-->80+ bronze-->80+ silver).
geo7dlx Ιανουάριος 29, 2010 Author #24 Ιανουάριος 29, 2010 Μαλιστα. Οποτε δαγκωτο το τροφ. της seasonic?Και αφηνω τα λοιπα στην ακρη για κατι ακομα?
japancrazy1 Ιανουάριος 29, 2010 #25 Ιανουάριος 29, 2010 Καλα εγω δεν συμφωνω καν με τον 9650..... Είναι άχρηστος...Παίρνεις εναν 9550 και τον ανεβάζεις....Πολύ απλό....Καλά για τον 8600 δεν το συζητώ...Ακόμα πιο αχρηστος....ολους αχρηστους τους βγαζεις προφεσσορα ηρεμισε λιγο μην θυμωσω!!μια χαρα ειναι ο τετραπυρηνος που θελει...τι 9550 τι 9650??για μετατροπες video κτλ η Intel ειναι μονοδρομος καταρχην και στην συνεχεια δεν ασχολουνται ολοι με clockarisma....Lunatic--->παρε ενα pentium και ανεβασε τον στα 365664654656ghz!!ΟΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ...:015:
lunatic89 Ιανουάριος 29, 2010 #26 Ιανουάριος 29, 2010 ολους αχρηστους τους βγαζεις προφεσσορα ηρεμισε λιγο μην θυμωσω!!μια χαρα ειναι ο τετραπυρηνος που θελει...τι 9550 τι 9650??για μετατροπες video κτλ η Intel ειναι μονοδρομος καταρχην και στην συνεχεια δεν ασχολουνται ολοι με clockarisma....Lunatic--->παρε ενα pentium και ανεβασε τον στα 365664654656ghz!!ΟΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ...Πωπω καθε μέρα και χειρότερα παει η κατάσταση σου.... Σωστά...Τι 9550 τι 9650...?Ο 9650 κάνει μόνο καμιά 60αριά ευρώ παραπάνω και είναι ίδιος με τον 9550.... Σιγά την διαφορά.....! Τι είναι 60 ευρώ την σήμερον ημέρα...?Ψίχουλα...Ουτε για τσιχλες δεν φτανουν...Φίλε μου geo7dlx άκου το γατόνι τον Japancrazy1 γιατί εγώ δεν ξέρω καλά απ αυτά....λολ.....
japancrazy1 Ιανουάριος 29, 2010 #27 Ιανουάριος 29, 2010 Φίλε μου geo7dlx άκου το γατόνι τον Japancrazy1 γιατί εγώ δεν ξέρω καλά απ αυτά....λολ.....Ναι ναι φιλε μου ακου τον αντικειμενικο!!εμαθε μια λεξη "αχρηστος" και την χρησιμοποιει παντου....ελα μαζεψου ας διαλεξει οτι θελει..αυτο που κανεις με ενοχλει αφανταστα...τα ισωπεδωνεις ολα ρε ****τοο!!αυτο με νοιαζει οχι οτι εχεις αδικοοοοο με τις αποψεις σου....και να πω οτι δεν γνωριζες παει στο καλο...αφου εισαι σχετικος τρομαρα σου....:119:
lunatic89 Ιανουάριος 29, 2010 #28 Ιανουάριος 29, 2010 Ναι ναι φιλε μου ακου τον αντικειμενικο!!εμαθε μια λεξη "αχρηστος" και την χρησιμοποιει παντου....ελα μαζεψου ας διαλεξει οτι θελει..αυτο που κανεις με ενοχλει αφανταστα...τα ισωπεδωνεις ολα ρε ****τοο!!αυτο με νοιαζει οχι οτι εχεις αδικοοοοο με τις αποψεις σου....και να πω οτι δεν γνωριζες παει στο καλο...αφου εισαι σχετικος τρομαρα σου....Λοιπόν κοίταξε να δεις καταντάς κουραστικός....Αν δεν ξέρεις κάτι απλά μην στέλνεις άσκοπα ποστ...Δεν θα σου πει κανείς τίποτα αν δεν απαντήσεις σε κάποιο θέμα...Τουλάχιστον για να μάθεις 2 πράγματα διάβασε τη συνέχεια του μηνύματος....Q9550Q9650Η ΜΟΝΗ διαφορά είναι ότι λόγω multiplier (8.5 αντί για 9) ο 9550 είναι στα 2.83 και ο 9650 στα 3...Και κάτι τρέχει στα γύφτικα....Διαφορές ΜΗΔΕΝ σε προγράμματα.... Τον πας και στα 3.4 ΑΝΕΤΑ και εισαι κυριλέ....Αν ακόμα πιστεύεις ότι ο 9650 αξίζει τόσα λεφτά παραπάνω τι να πω?....
geo7dlx Ιανουάριος 29, 2010 Author #29 Ιανουάριος 29, 2010 και στην συνεχεια δεν ασχολουνται ολοι με clockarisma....Εγω ασχολουμαι οσο μου επιτρεπει το budget και οι γνωσεις που οσο γινεται δομώ μέρα με την μερα.
japancrazy1 Ιανουάριος 29, 2010 #30 Ιανουάριος 29, 2010 Λοιπόν κοίταξε να δεις καταντάς κουραστικός...Βρε ανθρωπε ποιος σου ειπε οτι μιλησα για επιδοσεις?ποιος σου ειπε οτι σε αμφισβητησα?ποιος σου ειπε να βλεπεις τα πραγματα οπως εσυ θες?φυσικα και ειμαι της γνωμης να παρει κατι φθηνο και να παιξει με ρολογια!!!αλλα σε καμια περιπτωση δεν δεχομαι να αποκαλεις τα μοντελα αχρηστα..οποιας εταιρειας και αν ειναι αυτα.....μπορει να γεμιζουν την αγορα με ανουσιες διαφορες μεταξυ ιδιων σε χαρακτηριστικα μοντελων αλλα δεν ειναι λογος αυτος να τα αποκαλουμε "αχρηστα"....αυτο με πειραξε και θα ποσταρω οπου θελω....:108: ρεεε μπελα που βαλαμεε!!!:067:θα σε καρυδωσω γειτονα κατσε καλα.....
lunatic89 Ιανουάριος 29, 2010 #31 Ιανουάριος 29, 2010 μια χαρα ειναι ο τετραπυρηνος που θελει...τι 9550 τι 9650??για μετατροπες video κτλ η Intel ειναι μονοδρομος καταρχην και στην συνεχεια δεν ασχολουνται ολοι με clockarisma....Lunatic--->παρε ενα pentium και ανεβασε τον στα 365664654656ghz!!Βρε ανθρωπε ποιος σου ειπε οτι μιλησα για επιδοσεις?φυσικα και ειμαι της γνωμης να παρει κατι φθηνο και να παιξει με ρολογια!!!LOL χαχαχαχαχαχα δεν χρειάζεται καν να απαντήσω..... Τα quotes που έκανα μιλάνε μόνα τους.....Μάλλον κάποιος άλλος λέει και ξελέει κ οχι εγω....αλλα δεν ειναι λογος αυτος να τα αποκαλουμε "αχρηστα"....Ναι τα κακόμοιρα τα πληγώνουμε και τους δημιουργούμε ψυχολογικά προβλήματα....
pokemon6401442169101 Ιανουάριος 30, 2010 #32 Ιανουάριος 30, 2010 Από τροφοδοτικά έχω δουλέψει αρκετά με Chieftec και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις, δεν μου έτυχε κάποιο καμένο αλλά από την άλλη καμία εταιρία δεν έχει 0 επιστροφές, τώρα έπεσες στην περίπτωση να έχεις κέρδος. Με το κέρδος πάρε ένα Thermaltake η Seasonic. Όσο για τις μετατροπές video ψάξε και προγράμματα που αξιοποιούν Cuda λόγω της GTX260 που έχεις αντί να σπαταλάς λεφτά σε τετραπύρηνους, αν είναι για update πήγαινε σε Am2+ η AM3, περισσότερο θα σου κρατήσει και για μετά η πάρε σκληρό δίσκο.Υ.Γ. Ελπίζω οι 500άρηδες σου να μην είναι της σειράς 7200.11 !!
viper1442169065 Ιανουάριος 30, 2010 #33 Ιανουάριος 30, 2010 Στο μεταξύ την στιγμή που όλοι του λέτε να κοιτάξει πρς πιο χαμηλά Watt τροφοδοτικά (αφού δε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται με το παρόν σύστημα πάνω από 500w) αντί να κοιτάει άντε μαξ 750 για καμιά μελλοντική αναβάθμιση, όλες οι προτάσεις του Geo είναι για τροφοδοτικά άνω των 850W!!!!Θα θέλα να ξέρα ποιο γατόνι πωλητής σε έψησε να πάρεις στην αρχή 1200w PSU...Από την άλλη έχεις δει πολλούς εδώ μέσα με αντίστοιχα μηχανήματα να έχουν τέτοια τέρατα PSU?Όταν λέμε ότι μαθαίνουμε από αυτά που διαβάζουμε κάπου, πρέπει να το δείχνουμε κιόλας.Ξεκίνα καλύτερα τώρα με τις πολύ χρήσιμες απόψεις των συνομιλητών και μη σπαταλάς άδικα τα χρήματα της οικογένειάς σου σε 4πύρηνους (που όχι δεν εκμεταλλεύονται οι περισσότερες εφαρμογές τους 4 πυρήνες αλλά ούτε και τα παιχνίδια).
Skyline1 Ιανουάριος 30, 2010 #34 Ιανουάριος 30, 2010 Θα θέλα να ξέρα ποιο γατόνι πωλητής σε έψησε να πάρεις στην αρχή 1200w PSU...Από τα λεγόμενα του κατάλαβα πως το πείρε για να κάνει και O/C μόνο που δεν παίζει με άζωτο στα 5+Ghz ούτε έχει 2+ κάρτες γραφικών…Έχουν πέσει πολύ καλές προτάσεις οπότε δεν έχω να προτείνω κάτι άλλο απλά να πω ότι προτείνω να αγοράσεις ένα PSU και είσαι μια χαρά! Δεν πιστεύω πως χρειάζεσαι αναβάθμιση!!! Και επίσης δεν έχεις ανάγκη τόσα WATT στο λένε ΟΛΟΙ!φίλε μου άποψη μου δεν σου χρειάζεται τόσο τέρας τροφοδοτικό με το σύστημα που έχεις.. Κοιτάς πολύ 'μεγάλα' τροφοδοτικά.
geo7dlx Ιανουάριος 30, 2010 Author #35 Ιανουάριος 30, 2010 αν είναι για update πήγαινε σε Am2+ η AM3Εσύ μου λες επι της ουσιας να αλλαξω πλατφορμα απο Intel -> AMD, με μητρικη και cpuΓενικοτερα παντως το συμπερασμα που βγαζω ειναι να παω για το 750αρι seasonic ή το Thermaltake ToughPower. Απο εκει και μετα αντε ακομα ενα σκληρο και οπως το εχω ανοιχτο να του τραβηξω ενα καθαρισμα με το blower, να του αλλαξω παστουλα απο arctic silver σε CooLaboratory (νομιζω οτι ο πατος της UltraX δεν πρεπει να εχει προβλημα να την αντεξει... ή κανω λαθος) και να βαλω και ανεμιστηρες αλλους που εχω παρει απο καιροhttp://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans/Scythe-Fan-120Mm-Slip-Stream-1900Rpm-SY1225SL12SH.htmhttp://www.hwreviewlabs.com/index.php?option=com_content&view=article&id=118:scythe-slip-stream-1900rpm-120mm-case-fan&catid=37:case-fans&Itemid=60Τι λετε?Επισης με ανησυχησε το μηνυμα του φιλου για τους σκληρους. ΒΟΗΘΕΙΑ!Ο ενας ειναι Barracuda 7200.11 ο αλλος 7200.12Τι κανω?
lunatic89 Ιανουάριος 30, 2010 #36 Ιανουάριος 30, 2010 Χαλάρωσε δεν τρέχει και τίποτα.... Διάβασε εδώ και θα καταλάβεις...Για τροφοδοτικό να κοιτάξεις να έχει τουλάχιστον πιστοποίηση 80+ Bronze... Ρίξε μια ματιά εδώ για να δεις τι πιστοποίηση έχουν όλα τα τροφοδοτικά.... Επίσης σε αυτό το site κάπου έχει τα κριτήρια που χρειάζονται για να πάρεις ανάλογη πιστοποίηση...
geo7dlx Ιανουάριος 30, 2010 Author #37 Ιανουάριος 30, 2010 Το μονο που με απασχολει ειναι η διαφορα απο 750 σε 850 να μην στοιχισει λογω overclocking...... να μου πεις δεν παιζω με αζωτο.... απλα συγνωμη για το πρηξιμο αλλα θελω να ειμαι σιγουρος..... ειμαι ανησυχο πνευμα geo7dlx added 6 Minutes and 9 Seconds later... ST3500320AS FIRMWARE: SD15 Μαλλον παω για mail στην εταιρια να μου στειλουν την ενημερωση. Φανταζομαι θα συνοδευεται και απο αδηγιες για το πως το περνας στον σκληρο το νεο update. Μηπως να τους πω να μου στειλουν την τελευταια εκδοση και για τον 7200,12 ή δεν χρειαζεται/ρισκαρω. geo7dlx added 4 Minutes and 17 Seconds later... Για το υπολοιπο κομματι του σκεπτικου μου τι λετε? Γενικοτερα παντως το συμπερασμα που βγαζω ειναι να παω για το 750αρι seasonic ή το Thermaltake ToughPower. Απο εκει και μετα αντε ακομα ενα σκληρο και οπως το εχω ανοιχτο να του τραβηξω ενα καθαρισμα με το blower, να του αλλαξω παστουλα απο arctic silver σε CooLaboratory (νομιζω οτι ο πατος της UltraX δεν πρεπει να εχει προβλημα να την αντεξει... ή κανω λαθος) και να βαλω και ανεμιστηρες αλλους που εχω παρει απο καιροhttp://www.plaisio.gr/Computers/Tuni...1225SL12SH.htm http://www.hwreviewlabs.com/index.ph...fans&Itemid=60 Ανεμιστηρες εχω 2 νοκτουα 120αρηδες μπροστα που θα αλλαχτουν λεω τωρα εγω με τους παραπανω, συν αλλαγη τον πισω που ειναι NZXT της εταιριας του Case με εναν ακομα απο τους παραπανω, και θα αφησω τους 2 πανω 140αρηδες NZXT καθως και τον ενα στο πλαινο πλεξυ 120αρη μιας και ειναι σαν κουμπωμενος με περτσινια και δεν ξερω αν τα βγαλω αν θα διαλυθει το γυρω γυρω. Επισης για να καταλαβαινω κι ολας τι λεμε εχω αντιληφθει σωστα? Quote: αν είναι για update πήγαινε σε Am2+ η AM3 Εσύ μου λες επι της ουσιας να αλλαξω πλατφορμα απο Intel -> AMD, με μητρικη και cpu
lunatic89 Ιανουάριος 30, 2010 #38 Ιανουάριος 30, 2010 Δεν πρόκειται να σου στοιχίσει.... Μια χαρά είναι τα 750W.Και απ ότι βλέπω στο πλαίσιο δεν έχεις κ πολλές επιλογές....Εγώ με βάση τα χαρακτηριστικά τους θα έπαιρνα το μπλε Corsairlunatic added 2 Minutes and 10 Seconds later...Δεν χρειάζεται να στείλεις mail στην Seagate.... Αν διαβάσεις όλο το θέμα που σου έστειλα το κάνεις κ μόνος σου...lunatic added 2 Minutes and 31 Seconds later...Συγκεκριμένα δες εδώ
geo7dlx Ιανουάριος 30, 2010 Author #39 Ιανουάριος 30, 2010 Το μπλε οντως ειναι τουμπανακι. Αλλα ηρθε η ωρα για μια ακομα ηλιθια ερωτηση μου (οπως παντα) Πως κανω συγκριση προιοντων οπως την εκανες?
viper1442169065 Ιανουάριος 30, 2010 #40 Ιανουάριος 30, 2010 Το μονο που με απασχολει ειναι η διαφορα απο 750 σε 850 να μην στοιχισει λογω overclocking...... να μου πεις δεν παιζω με αζωτο.... απλα συγνωμη για το πρηξιμο αλλα θελω να ειμαι σιγουρος..... ειμαι ανησυχο πνευμα Μάλλον δε με κατάλαβες. Ό,τι και να κάνεις στο παρόν σύστημα δεν πρόκεται να χρειαστείς πάνω από 750w.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.