Jump to content

ένα τροφοδοτικό 350W έως 40-45 €uro

serpico75

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα.

Απλά, ό,τι λέει ο τίτλος.

Ποιά η γνώμη σας για ένα τέτοιο τροφοδοτικό; Εκτός από Thermaltake και Coolermaster, γιατί αποκλείεται να βρω σε τέτοια τιμή (νομίζω)..

Ποιά άλλα πιστεύετε ότι μπορώ να εμπιστευτώ εξίσου;

γιατι οχι coolermaster ειναι λιγα watt παραπανω αλλα νομιζω μονο προβλημα δεν εχεις:

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/CoolerMaster-eXtreme-Power-Plus-400W-PSU-RS-400-PCAP-A3.htm

ακομα κοιτα κ αυτα:http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Xilence-420W-Redwing-Edition-SPS-XP420-%2812%29R.htm

αυτο ειναι 5 ευρω παραπανω αλλα αξιζει πιστευω λογο 80+ energy efficiency:

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Thermaltake-Lite-Power-W0292-PSU-350W.htm

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200003339

οτι δεις σε tt,corsair,coolermaster,enermax να ξερεις πως ειναι αξιοπιστα

απο την αλλη chieftec premier L&C να τις φοβασαι...

φιλε ιονα θα διαφωνισω μαζι σου για τα chieftec ειδικα για το 350αρι ειναι ολα τα λεφτα το τροφοδοτικο μονο απο βαρος αν το δεις σε σχεση με κατι 450αρια που κυκλοφορουν καταλαβαινεις οτι το τροφοσοτικο δεν ειναι αδειο κ οτι αντεχει κ φαινεται κιολας πχ το ειχα σε ενα pc κ επαιζε κ την 8800 gts χωρις κανενα προβλημα απολυτος,εγω chieftec θα προτεινα για αυτα τα watt κ σε τιμη που ειναι κιολας ειναι οτι πρεπει για τετοιες περιπτωσεις.

Η αλιθεια ειναι πως δεν εχω ιδιετερη εμπειρια με chieftec κ ποιο πολυ σε μεγαλυτερα watt απευθεινομουν λεγοντας αυτα παραπανω,κ γενικα δεν πιστευω να εχει προβλημα βεβαια αυτο με το βαρος γιατι να θεωριθει καλο κ οχι κακο ,ποιοτητα κατεσκευης ειναι δεν εχει να κανει?

CHIEFTEC APS-350S

Seasonic SS-350ET

HEROICHI 400W-E Green 80plus

Μερικές από τις επιλογές που έχεις.

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος που θα τροφοδοτήσει ποιά είναι;

Hodad added 23 Minutes and 20 Seconds later...

Σημειωτέον ότι με αυτά τα λεφτά παίρνεις π.χ. και το FSP SAGA II 500W.

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος που θα τροφοδοτήσει ποιά είναι;
cpu...AMD PHENOM II X3 705 2.5GHZ TRIPLE-CORE BOX

mobo...ASUS M4A785T-M

ram...KINGSTON KHX8500D2/2G DDR2 2GB PC8500 1066MHZ HYPERX

hdd...SEAGATE BARRACUDA 7200.12 ST3320418AS 320GB SATA2

dvd±rw...LG GH22NS50 SECURE DISC

cpu...AMD PHENOM II X3 705 2.5GHZ TRIPLE-CORE BOX

mobo...ASUS M4A785T-M

ram...KINGSTON KHX8500D2/2G DDR2 2GB PC8500 1066MHZ HYPERX

hdd...SEAGATE BARRACUDA 7200.12 ST3320418AS 320GB SATA2

dvd±rw...LG GH22NS50 SECURE DISC

Αν σκοπεύεις αργότερα να βάλεις άλλη κάρτα γραφικών για μένα πάρε το 500άρι FSP αλλιώς το πιο φθηνό 80+ 350άρι-400άρι που μπορείς να βρεις.

Για τη δουλειά που φτιάχνω τον υπολογιστή αποκλείεται αργότερα να αναβαθμίσω τη VGA. Γι΄αυτό, άλλωστε, διάλεξα mobo με on-board κάρτα γραφικών.

Γι' αυτό και το τροφοδοτικό που διάλεξα, τελικά, είναι το "Chieftec GPS-350EB 350W" στα €37,50.

Δυστυχώς το GPS δεν έχει καλό efficiency. Αν δεν το αγόρασες ακόμη καλύτερα να αλλάξεις επιλογή.

Αν όχι, και δεν έχεις σκοπό να κάνεις την 'φασαρία' αλλάζεις, τότε με γεια.

Το έχω ήδη αγοράσει.

Δυστυχώς το GPS δεν έχει καλό efficiency. Αν δεν το αγόρασες ακόμη καλύτερα να αλλάξεις επιλογή.
Τί σημαίνει αυτό; Δε γνωρίζω τους όρους GPS και efficiency στα τροφοδοτικά.

Αν ήθελες να το αναλύσεις λίγο παραπάνω.

Αν και τώρα το έχω ήδη πάρει και έχω ήδη ξεκινήσει συναρμολόγηση.

Απλά και μόνο για τη γνώση...

Με απλά λόγια το efficiency είναι κατά πόσο το τροφοδοτικό κάνει το ρεύμα που παίρνει από την πρίζα ωφέλιμο.

Χοντρικά αν π.χ. το σύστημά σου χρειάζεται 100W και έχεις τροφοδοτικό που σε αυτό το load έχει efficiency 80% τότε η κατανάλωση θα είναι 125W.

Υπάρχουν αρκετά άρθρα στο internet αν θες να ενημερωθείς επακριβώς.

GPS είναι σειρά της Chieftec για τροφοδοτικά. H σειρά APS έχει καλύτερο efficiency.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.