gponiris1442169203 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2010 εχω την εντυπωση οτι ο σκληρος δισκος μου ευθυνεται για το καψιμο της μητρικης μου.οποτε γεννιουνται 2 ερωτησεις:-υπαρχει αυτο το ενδεχομενο?αν ναι,μπορω να το αποδειξω?-αν εχει εγγυηση ο σκληρος μπορω να αποζημιωθω για τη ζημια που μου εκανε στο συστημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunatic89 Ιανουάριος 21, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2010 Να καψε ο σκληρος τη μητρικη?Πρωτη φορα τ ακούω αλλά αυτό δε σημαίνει φυσικά οτι επειδη δεν το εχω ξανακουσει εγω δεν ειναι πιθανο να γινει... Περιεργο μου φαινεται παντως....Τι ενδειξεις εχεις δηλαδή ότι φταίει ο δίσκος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gponiris1442169203 Ιανουάριος 21, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2010 μου το ειπε ενα παλικαρι που του εξηγησα οτι πατησα κ τραβηξα ενα καλωδιο usb πολυμηχανηματος και μετα μυριζε καμενο.η μητρικη ειχε καει κ ειδικα πανω σε ενα τετραγωνο τσιπ ειχε μια μαυρη κουκιδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Ιανουάριος 21, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2010 Προσωπικά μου φένεται ακραίο κάτι τέτοιο. Κατά πάσα πιθανότητα να έκανες βραχυκύκλωμα όταν πάτησες το καλώδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavitgr Ιανουάριος 22, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2010 συμφωνώ με τον varelasj-αν εχει εγγυηση ο σκληρος μπορω να αποζημιωθω για τη ζημια που μου εκανε στο συστημα?η λογική λέει ότι ο σκληρός έχει εγγύηση για το σκληρό και η μητρική για τη μητρική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ririco Ιανουάριος 22, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2010 To usb ειναι μερος του κυκλοματος της μητρικης.Σε περιπτωση που δεν συνδεθει σωστα ή σπασει μπορει ανετα να βραχυκυκλώσει την μητρικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
melissa_virus Ιανουάριος 22, 2010 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2010 Το έχω πάθει και εγώ με μια asus deluxe εποχής P4... Μου κάηκε η μητρική όταν τράβηξα το usb καλώδιο με το κινητό n72... κάνει τσαφ κλείνει και τέλος... Ο δίσκος δεν έχει καμία απολύτος σχέση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.