JimmyFox Φεβρουάριος 28, 2005 #41 Φεβρουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από mortisboy ...αχχχχχ......... ......αντε αρχιζουμε παλι.....ο καθενας θεωρει καλυτερο αυτο που του ταιριαζει .- Αυτό έχει μια λογική όμως. Το τι είναι καλύτερο, είναι συνήθως υποκειμενικό. Ανάλογα τις απαιτήσεις αλλάζουν και ανάγκες, και το αντίστροφο. Στο κάτω κάτω, αυτό δεν είναι το καλύτερο? Αυτό που ικανοποιεί τις ανάγκες σου? Απλά είναι κάτι σαν ζυγαριά. Ο καθένας ζυγίζει κατα πόσο σημαντικό είναι το καθένα. Για άλλους είναι η συμβατότητα, για άλλους η σταθερότητα, για άλλους ο υπερχρονισμός (και οι προϋποθέσεις του κάθε φορά) για άλλους ο λόγος απόδοσης/τιμής και για άλλους η ταχύτητα. Στο τέλος, διαλέγεις και παίρνεις....
blade_pan Φεβρουάριος 28, 2005 Author #42 Φεβρουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka και ξαναρωταω , εχει καει καποια DFI ? Του samael...αλλα εκτος απ'αυτο θα επαιρνα Dfi διοτι ξερω πως σε θεματα ο/c θα με ικανοποιησει πολυ περισσοτερο απο την giga αλλα θα σκεφτω για την ποιοτητα...Κατι σαν τα tagan βρε παιδια...
kbilly13 Φεβρουάριος 28, 2005 #43 Φεβρουάριος 28, 2005 blade_pan έβαλες τη μαμίσια ψύκτρα? μήπως η ΧP120 δεν πατούσε καλά επιδή ζοριζόταν... και για τη giga το ξέρω ότι λένε υπερβολές ... π.χ. έστησα πρόσφατα για 2 φίλους την ultra-939, και χωρίς να ασχοληθώ πολύ, τα πήγαν περίφημα ξεπερνώντας ΑΝΕΤΑ τα 250 1:1, στο πι και φι, με φθηνές μνήμες, φθηνό psu, και default ρεύματα τώρα βέβαια ο ένας πορώθηκε και πήρε καλή ψύκτρα και τροφοδοτικό ... και θα μου το ξαναφέρει ea6gka, ξέρω 3 που τους καήκε, και άλλους 2 που τους έκαψε hardware (και δεν είναι ανάγκη να είναι όλοι από το thelab) σε παρακαλώ μην το συνεχίσουμε - είναι και off topic
Chosen Φεβρουάριος 28, 2005 #45 Φεβρουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από JimmyFox Αυτό έχει μια λογική όμως. Το τι είναι καλύτερο, είναι συνήθως υποκειμενικό. Ανάλογα τις απαιτήσεις αλλάζουν και ανάγκες, και το αντίστροφο. Στο κάτω κάτω, αυτό δεν είναι το καλύτερο? Αυτό που ικανοποιεί τις ανάγκες σου? Απλά είναι κάτι σαν ζυγαριά. Ο καθένας ζυγίζει κατα πόσο σημαντικό είναι το καθένα. Για άλλους είναι η συμβατότητα, για άλλους η σταθερότητα, για άλλους ο υπερχρονισμός (και οι προϋποθέσεις του κάθε φορά) για άλλους ο λόγος απόδοσης/τιμής και για άλλους η ταχύτητα.Στο τέλος, διαλέγεις και παίρνεις.... Πέραν της πλάκας (διότι πλάκα κάνουμε και μη τσιμπάτε), με βρίσκεις 110% σύμφωνο.
kbilly13 Φεβρουάριος 28, 2005 #47 Φεβρουάριος 28, 2005 έτσι μπράβο! όμορφα και πολιτισμένα πράγματα, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα... το κέφι μας να κάνουμε όλοι, ο καθένας όπως και όσο μπορεί, και χωρίς να ειρωνευόμαστε ή να υπερβάλλουμε
blade_pan Φεβρουάριος 28, 2005 Author #48 Φεβρουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από kbilly13 blade_pan έβαλες τη μαμίσια ψύκτρα? μήπως η ΧP120 δεν πατούσε καλά επιδή ζοριζόταν... Εχεις Βαλει ποτε xp-120 να δεις ποση δυναμη θελει για να μπει...Αστα!!Οχι σιγουρα δεν ειναι αυτο το προβλημα...Οταν λεω οτι ακουμπαει εννοω ισα-ισα...Δεν βιαζω κατι.... Οσο για το αλλο θεμα... Αρχική απάντηση από JimmyFoxΣτο τέλος, διαλέγεις και παίρνεις....
kbilly13 Φεβρουάριος 28, 2005 #49 Φεβρουάριος 28, 2005 είπα "μήπως" ... εφόσον την έχεις βάλει καλά, είναι ανεξήγητες αυτές οι θερμοκρασίες! ... έτσι για να σου (μας) φύγει η περιέργεια, βάλε και τη μαμίσια ψύκτρα να δεις τι γίνεται έψαξες σε forums για παρόμοιο συμβάν και λύση? έχει τύχει και σε άλλους? όχι τίποτα άλλο, να κάνεις τη δουλειά σου κατ'αρχήν, και να μας πεις και (θετικές! ) εντυπώσεις...
mortisboy Φεβρουάριος 28, 2005 #50 Φεβρουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 11:48] Πέραν της πλάκας (διότι πλάκα κάνουμε και μη τσιμπάτε), με βρίσκεις 110% σύμφωνο. ...me too...
dimoss Μάρτιος 1, 2005 #51 Μάρτιος 1, 2005 Μια ερώτηση μόνο επειδή έχω και εγώ την ίδια μητρική.Το DPS είναι απαραίτητο να μπει στην μητρική ή κάνει και χωρίς αυτό???Ο λόγος που ρωτάω είναι όι σκοπεύω να βάλω την Zalman 7000 B Cu στο site της οποίας λέει ότι σε απόσταση 5,5 εκ δεν πρέπει να υπάρχει κάτι ψηλότερο από 4 εκ γιατί αλλιώς η ψύκτρα μπορεί να έχει πρόβλημα τοποθέτησης. Η εν λόγω ψύκτρα έχει 92mm ανεμιστήρα.Ευχαριστώ προκαταβολικά για την απάντησή σας.
spc Μάρτιος 1, 2005 #52 Μάρτιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από dimossΤο DPS είναι απαραίτητο να μπει στην μητρική ή κάνει και χωρίς αυτό???όχι, δεν είναι απαραίτητοδρα επικούρικα, βελτιώνοντας (και καλά...) τις γραμμές τροφοδοσίας της cpu....
Sakis Μάρτιος 1, 2005 #53 Μάρτιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από blade_pan Εχεις Βαλει ποτε xp-120 να δεις ποση δυναμη θελει για να μπει...Αστα!!Οχι σιγουρα δεν ειναι αυτο το προβλημα...Οταν λεω οτι ακουμπαει εννοω ισα-ισα...Δεν βιαζω κατι.... Και εγω ετσι νομιζα τις 2 πρωτες φορες που την εβαλα.....οτι την ειχα βαλει καλα,δεν εβλεπα καμια διαφορα και νομιζα οτι ηταν για τα μπαζα...την τριτη φορα ομως ειδα μειον 10,και καταλαβα οτι.......ξερετε τι.
Samael Μάρτιος 1, 2005 #55 Μάρτιος 1, 2005 Δε την καταλαβαινω αυτη την προχειροτητα...Λες κ εχουν ενα pcb ολο ολο κ παν κ βγαζουν νεα μοντελα με παλιας σχεδιασης pcb....
blade_pan Μάρτιος 1, 2005 Author #56 Μάρτιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Sakis Και εγω ετσι νομιζα τις 2 πρωτες φορες που την εβαλα.....οτι την ειχα βαλει καλα,δεν εβλεπα καμια διαφορα και νομιζα οτι ηταν για τα μπαζα...την τριτη φορα ομως ειδα μειον 10,και καταλαβα οτι.......ξερετε τι. Δεν την ειχες βαλει καλα?Σε ποια Mobo?
taramas Μάρτιος 8, 2005 #57 Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από dimoss [01-03-2005 10:28] Μια ερώτηση μόνο επειδή έχω και εγώ την ίδια μητρική.Το DPS είναι απαραίτητο να μπει στην μητρική ή κάνει και χωρίς αυτό???Ο λόγος που ρωτάω είναι όι σκοπεύω να βάλω την Zalman 7000 B Cu στο site της οποίας λέει ότι σε απόσταση 5,5 εκ δεν πρέπει να υπάρχει κάτι ψηλότερο από 4 εκ γιατί αλλιώς η ψύκτρα μπορεί να έχει πρόβλημα τοποθέτησης. Η εν λόγω ψύκτρα έχει 92mm ανεμιστήρα.Ευχαριστώ προκαταβολικά για την απάντησή σας. Η συγκεκριμένη δεν γνωρίζω, υποθέτω οτι δεν θα έχει πρόβλημα, η thermalright με 92mm ανεμιστήρα είναι μια χαρά και με το dps πάνω.
dimoss Μάρτιος 8, 2005 #58 Μάρτιος 8, 2005 Τελικά η Zalman μπήκε μια χαρά στην εν λόγω μητρική η οποία όμως είναι απογοητευτική στον τομέα του overclocking.
blade_pan Μάρτιος 21, 2005 Author #59 Μάρτιος 21, 2005 Ξερει κανεις πως μπορω να ανεβασω το cpu χωρις να ανεβαινει η pci?
nickstamat Μάρτιος 21, 2005 #60 Μάρτιος 21, 2005 Αν δεν έχει PCI/AGP/SRC Lock δεν μπορείς να κάνεις κάτι νομίζω...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.