Dude21 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2010 καλησπερα.αγορασα το παρακατω hubακι για το λαπτοπ μου για να φορτωσω πανω του σκληρο (με εξωτερικη τροφοδοσια), εναν aver tv tuner και την καρτα ηχου μου....το προβλημα ειναι οτι προφανως λογω ελλειψης εξωτερικης τροφοδοσιας αρνειται να σηκωσει το tv tuner ενω πιο πριν ειχε προβληματα και με την καρτα ηχου μεχρι που εβαλα ενα διαφορετικο καλωδιο usb....στην μια πλευρα εχει υποδοχη για μετασχηματιστη αλλα δεν ξερω με τι ισχυ να αγορασω και αν τελικα αξιζει αντι να παρω ενα καινουργιο με ετοιμη τροφοδοσια..την βοηθεια σας....http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Controllers/NOD-Hub-USB-2-0-4-Port-Yellow-USH-003.htmΥγ: ο παπ..ρας πηρα και 2 οποτε καλυτερα να επαιζε η λυση του μετασχ παρα να χαλασω και αλλα χρηματα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyline1 Ιανουάριος 16, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 Αυτά τα hub είναι σπάσιμο!!:091::091: (δεν είχε μέσα τον μετασχηματιστή;; παράξενο)Δες αν το λέει πάνω στο hub ή αν είχε κανένα χαρτάκι για να βρεις τον σωστό μετασχηματιστή (volt κλπ). Έχεις ανοίξει και τα 2; Αν όχι δεν νομίζω να συμφέρει να πάρεις 2 μετασχηματιστές…. Επέστρεψε τουλάχιστον το 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dude21 Ιανουάριος 16, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 Οχι δεν ειχε μεσα μετασχηματιστη..η τροφοδοσια του υποτιθεται οτι γινεται μεσω usb αλλα για καποιον λογο εχει και μια θυρα για επιπλεον τροφοδ στο πλαι....πανω δεν γραφει πουθενα τι παιρνει ουτε και στην συσκευασια....επισης εριξε και την ταχυτητα του σκληρου μου...πραγματικο σπασιμο νευρων..και...ναι ανοιξα και τα δυο:067: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyline1 Ιανουάριος 16, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 Χωρίς τροφοδοτικό είναι για ποντίκια, flashάκια και τέτοια.. Ρώτα στο πλαίσιο μπάς και ξέρουν ή αν ξέρεί άλλος εδώ γιατί εγώ δεν το ξέρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinq1 Ιανουάριος 16, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 Το ένα usb hub που έχω, είχε μέσα μετασχηματιστή 5V. Το άλλο, δεν είχε μέσα μετασχηματιστή και του έβαλα έναν δικό μου 6V και δουλεύει εδώ και πολλά χρόνια χωρίς πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 16, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 5V δίνει η USB, άρα 5V θέλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.