Jump to content

UD7 απορίες

mageneer

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλημέρα ,

σκεφτόμουν να φτιάξω ένα νέο pc με την GA-UD7 με usb 3.0 Sata 3.0 ,

για πάντως χρήση θα είναι το pc και ο/c . Δηλαδή σκοπεύω να το έχω 4Ghz 24/7

μάλλον με 920DO.

Επιμένω στην ud 7 λόγο του ότι έχει το waterblock και σκέφτομαι να το αξιοποιίσω , χρησιμοποιώντας το water cooling του κουτιού http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650877 (ναι ξέρω ότι είναι μάπα water cooling, αλλα λογικά, δεν θα είναι επαρκής για ψύξη του NB? )

Τώρα έχω ακούσει και έχω διαβάσει διαφορα απογοιτευτικά, τύπου ότι δεν υποστηρίζει full usb 3.0 με την έννοια ότι πέφτει η ταχύτητα του pcie όταν βάζεις usb 3.0 η Sata 3.0 κτλπ. Επίσης εάν βάλεις 2x GPUS στις θέσεις 1 & 3 @ 16x , μετά γενικός δεν μπορείς να έχεις usb 3.0 / Sata 3.0 .

Εκτός από αυτά η μητρική λέει ή είναι όντως μάπα?

Σκεφτόμουν για evga classified (non NF200) , όμως δεν ξέρω μετά πως να αξιοποιήσω την υδρόψυξη. Καμια ιδέα βρε παιδιά ;

Ευχαριστώ :=)

Η ενσωματωμένη αυτή υδρόψυξη είναι περιορισμένων δυνατοτήτων (όπως έγραψες και ο ίδιος).

Για ψύξη του chipset σου φτάνει.

Αν ... και δέν είναι απαραίτητη,εκτός και άν το θές για θέμα θορύβου.

Τώρα όσον αφορά τη μητρική.

Η υλοποίηση των sata3 & usb3 είναι σε πρώιμο στάδιο και σίγουρα θα βγούνε πολύ καλύτερα προιόντα στο μέλλον.

Αν δέν σου είναι άμεσα χρήσιμα ... καλύτερα να επιλέξεις κάποια άλλη μητρική (και ας μήν έχει waterblock στη συσκευασία) ... π.χ. η δοκιμασμένη UD5 ... ή ... παίρνεις την πολύ καλή και πανάκριβη Classified.

.. ή ... παίρνεις την πολύ καλή και πανάκριβη Classified.

Άραγε το moufo water cooling του κουτιού θα κρατάει σε σοβαρές θερμοκρασίες τα ολοκληρωμένα που καλύπτει το full board water block της ΕΚ που είναι σχεδιασμένο για την classified ? πολλά ζητάω ε χαχα ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.