mariost Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2010 Γειά σας. Θέλω να αγοράσω ένα κουτί με ανώτερο κόστος τα 300 ευρώ και ένα ακόμα με ανώτερο κόστος τα 750 ευρώ. Το φθηνό το θέλω για πολύ βασικά πράγματα (Internet κυρίως) και όχι για παιχνίδια. Το ακριβότερο το θέλω για γενική χρήση δηλ. λίγο από όλα (ιντερνετ, παιχνίδια, video encoding κ.ά.). Οθόνη, πληκτρολόγιο και ποντίκι και για τα δύο δεν χρειάζεται να αγοράσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hodad1442169305 Ιανουάριος 14, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 Όλα από ένα μαγαζί ή δεν παίζει και τόσο σημασία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariost Ιανουάριος 14, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 Σωστή η παρατήρηση. Μόνο από το eshop παιδιά αν γίνεται ή μόνο από το πλαίσιο. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hodad1442169305 Ιανουάριος 14, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 Αν θες και DVD-RW μπορείς να πάρεις ένα πιο φθηνό κουτί ή μια πιο φθηνή μητρική. Το μόνο μειωνέκτημα (κατά την άποψη μου φυσικά) είναι ότι δε θα μπορείς να κάνεις crossfire αλλά προτίμησα να χωρέσω την 5850 στο budget. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Ιανουάριος 14, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 για το φτηνο γενικα συμφωνω με τον Hodad, με ελαχιστες μικρες παραλλαγες:ή την MSI που λεει o Hodad ή την Gigabyte με 7Ε παραπανω, αν σε ενδιαφερουν οι εξτρα θυρες PCI & PCI-e και το firewire http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526846Μνημη την παραπανω, αν σκεφτεσαι οτι θα βαλεις και αλλη μια μετα. Αν ομως δε θες γιατι τα 2GB ειναι ηδη αρκετα για ιντερνετ κλπ, καλυτερα 2*1GBhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554727και σκληρο καλυτερα λιγο μεγαλυτερο 750GB και green , με 8Ε παραπανωhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303614Στο δε ακριβο, επισης συμφωνω ακομα πιο πολυ.Με μονη μικρη παραλλαγη οτι με 53Ε παιρνεις την MSI με το 770.Kαι οντως το CF δε σου χρειαζεται. Με μια 5850 εισαι σουπερ καλυμενος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariost Ιανουάριος 14, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 Παιδιά, ευχαριστώ για τις προτάσεις σας. Hodad, το πρώτο μηχάνημα φαίνεται super για τα λεφτά του. Η μόνη ένστασή μου είναι ο σκληρός. Μου φαίνονται πολλά τα 640GB. Σκέφτομαι να βάλω το πολύ 320GB και με την διαφορά να βάλω και ένα DVD recorder.Crossfire στο δεύτερο μηχάνημα δεν θέλω μιας και δεν είμαι hardcore gamer και πιστεύω ότι η 4850 ίσως να είναι υπερβολική για μένα. Επειδή αυτό το κουτί θα μπεί στο σαλόνι, είναι σχετικά αθόρυβο το Coolermaster όπως και το τροφοδοτικό της Thermaltake; Θέλω να δώσω στο δεύτερο περισσότερη βαρύτητα στο κουτί και στο τροφοδοτικό όσον αφορά το θόρυβο αλλά να μην ξεφύγω στην τιμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hodad1442169305 Ιανουάριος 18, 2010 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2010 Coolermaster και Thermaltake θα σε ικανοποιήσουν πιστεύω.Ο 640άρης μπήκε κυρίως γιατί είναι γρηγορότερος και δεν ξέφευγε από τα όρια του budget σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.