kIlGoRi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2005 Γεια σας εχω την samsung syncmaster 959 nf και η msi μου 6800 GT εχει 2 dvi εξοδους και δυστυχως θα πρεπει να χρησημοποιησω ανταπτορα -η ερωτηση μου αν αυτο θα επηρεασει το latency της οθονης .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Φεβρουάριος 21, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Δε νομίζω να επιρεάσει σε τίποτα κανένα Latency αφού ο αντάπτορας δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα σύνολο από Pin out (καλώδια)..... Απλά στο Βίσμα το DVI υπάρχουν και οι θέσεις του VGA out (D-15) σε διαφορετική διάταξη και ο αντάπτορας τα βάζει στη σωστή θέση και σωστό Βίσμα (D-15)..... Δεν υπάρχουν ηλεκτρονικά μέρη στο ενδιάμμεσο να επειρεάσουν τα χαρακτηριστικά του σήματος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Φεβρουάριος 22, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 ευχαριστω chief γιατι ειχα ψιλοανχωθει με το θεμα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.