stylexpc Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2010 Παίδες καλησπέρα 1 να σας ευχηθώ καλή χρόνια και ευτυχισμένος ο νέος χρόνος να σας φέρει ότι θέλετε. Τώρα θα ήθελα να σας πω και το πόνο μου για να με βοηθήσετε ακουστέ με λιπών αν θέλετε . Έχω στην κατοχή μου ένα ACER ASPIRE one A150B.Καλός η κακός έκανα κάτι και έκαψα τη πλακέτα κακός :011: :011: και για να αλλάξω πλακέτα η cpi μου ζητά 350€ . Ξέρει κανένα αλάνι που μπορώ να βρω πλακέτα για αυτό το μοντέλο πιο οικονομικά?????? Aααα και κάτι ακόμα δεν είναι στην εγγύηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunatic89 Ιανουάριος 12, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2010 Εμεις θα σου πουμε αν ειναι στην εγγυηση?Ποτε το αγορασες κ ποσα χρονια ειναι η εγγυηση?Αν ειναι στην εγγυηση λογικα θα στην αλλαξουν τσαμπα εκτος κ αν τους πεις μονος σου οτι εσυ φταις.Αν δεν ειναι τα πραγματα ειναι δυσκολα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stylexpc Ιανουάριος 12, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2010 Όχι κάλε θέλω να μου πείτε που άλλου μπορώ να βρω τι πλακέτα το ξέρω ότι δεν είναι στην εγγύηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιανουάριος 12, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2010 http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=motherboard+ACER+ASPIRE+A150&_sacat=0&_trksid=p3286.m270.l1313&_odkw=motherboard+ACER+ASPIRE+A150B&_osacat=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.