Jump to content

να κανω overclock σε pentium 4 3.00ghz s478???

zenith8

Recommended Posts

οτι λεει ο τιτλος!!!

οχι φιλε μου δεν θα κερδίσεις τιποτα το ιδιαίτερο εκτος εαν κανεις bench που και παλι χιος...

ειναι πολλη παλιά η πλατφόρμα για να δεις κατι ιδιαίτερο...

Εγώ θα έκανα ... έστω και ένα μικρό +10%

Με την προυπόθεση να μπορεί το hardware.

ετσι για την ιδέα τασο το λες εσυ , οχι οτι θα δει κατι το διαφορετικό..απλα για να δει.

Όσο και να του κάνεις δε πιστεύω ότι τον καιρό αυτό θα κερδίσεις και τπτ σπουδαίο. Τώρα από την άλλη αν θες να το κάνεις απλά για να κάνεις overclock εκεί αλλάζει το θέμα.

δεν μου περισευει το pc.... :p απλα εχω 2 επεξεργαστες pentium 4 ο ενας ειναι 2.53ghz και ο αλος ειναι 3.00ghz

η μητρικη μου ειναι αυτη

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Asrock-P4i945GC-478-DDR2-VGA-945GC-P4I945GC.htm

προσφατα την πηρα!!

τα windows 7 ultimate 32 bit μου δουλευαν αψωγα με το παλιο pc

intel pentium 4 2.53ghz

καρτα γραφικων agp mx440 128mb ελεεεοςςςςςς

και μνημη ddr 512mb και παλι τρισαθλιο αλλα ναι!δουλευε!!!

ειχα παιξει και l2 και wow και ουτε κολαγε :p

εγω εφτιαξα αυτο το pc για να παιζω 3 παιχνιδια που δεν επαιζα!!

fable,left 4 dead,runes of magic... δεν μου τα επαιζε γιατι η καρτα γραφικων μου δεν (πληρει τις ελαχιστες προδιαγραφες του παιχνιδιου)

τιποτα αλλο δεν με νοιαζει!!!λογικα τωρα θα τα παιζει!!!

Ε τοτε αστο ησυχο το μηχανακι, τι 3.0 τι 3.5GHz δεν θα δεις καμια διαφορα, ασε που η μητρικη αυτη δεν ειναι για overclocking.:)

Tωρα αν θελεις να ακολουθησεις τον χρυσο κανονα του 10% που σου ειπε το Τασος...ανεβασε το FSB απο το bios 20ΜΗz χωρις να πειραξεις τιποτε αλλο και θα εισαι μια χαρα στα 3300MHz.:D

stealth

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.