Jump to content

πρόβλημα με οθόνη samsung και hd ανάλυση

bi171184

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπέρα..είμαι κάτοχος μιας οθόνης samsung 2333hd και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:ενώ η προτεινόμενη ανάλυση της οθόνης είναι 1920χ1080,όταν κάνω την συγκεκριμένη ρύθμιση,η ποιότητα της εικόνας είναι χάλια!τα εικονίδια είναι μικρά και σκούρα,η οθόνη κάπως θολή ενώ μου εμφανίζει και ένα μαύρο πλαίσιο περιμετρικά.Έτσι,αναγκάζομαι να την ρυθμίζω στην ανάλυση 1680χ1050 όπου όλα απεικονίζονται καθαρά.γιατί συμβαίνει αυτό??με την παλιά μου την κάρτα γραφικών(nvidia 9800gt),χρησιμοποιούσα καλώδιο σύνδεσης dvi σε hdmi και νόμιζα οτι το καλώδιο είναι το πρόβλημα..πρόσφατα όμως που αγόρασα άλλη κάρτα γραφικών(ati 5850) η οποία έχει υποδοχή hdmi καθώς επίσης και καινούργιο καλώδιο hdmi σε hdmi,το πρόβλημα παραμένει...ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει??πιθανότατα δεν είναι ουτε θέμα καλωδίου,ούτε θέμα κάρτας γραφικών,αλλά ίσως κάποιας ρύθμισης η πρόβλημα της οθόνης..

Προφανώς και δεν είναι θέμα καλωδίου από την αρχή.

Και από DVI μια χαρά θα έπρεπε να βλέπεις στις ψηλές αναλύσεις.

Για θέμα με την κάρτα γραφικών το κόβω.Σου κάνει άλλα κουλά?

Έχεις δοκιμάσει άλλους drivers?Με ποιους είσαι?

οχι,δεν μου έχει κάνει κάτι άλλο..τους τελευταίους drivers έχω στην 5850 (9.12 catalyst),τους τελευταίους όμως είχα και στην 9800gt και το πρόβλημα ήταν το ίδιο..

Υπάρχει συνήθως επιλογή από το μενού της οθόνης ή απλά ένα κουμπάκι πάνω στην οθόνη που κάνει auto adjust. Παρ'όλα δεν είμαι σίγουρος αν αυτό γίνεται μόνο αν έχεις συνδεθεί με αναλογικό vga καλώδιο. Δοκίμασε να περάσεις drivers της οθόνης σου από τη Samsung. Με ένα γρήγορο search στο google πάντως, βρήκα διάφορους και από άλλα forums που έχουν το ίδιο πρόβλημα με τη συγκεκριμένη οθόνη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.