Jump to content

THERMALTAKE VH600LSWA ARMOR+ LCS WINDOW SILVER

amdfreak

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα χρονια πολλά και καλή χρονια σε όλους.

Μετά από 5 χρονια σκέφτομαι να αλλάξω το XAZER 3 με ένα άλλο full tower βρήκα αυτό σε πολύ καλή τιμή για την κατηγορια του ,πιστεύω... για τα λεφτα του εχει cable managment και μια ετοιμη υδροψυξη και μπολικο χωρο.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650877.

Ακουω γνωμες.

Αν ξερει καποιος το 780 bigwater φοραει?

και go αναρωτιέμαι εάν είναι το big water 780, εάν ξέρει κάποιος ας απαντήσει.

Επίσης ήθελα να ρωτήσω εάν το big water 780 με ένα water block για s1366 μπορεί να ψύξει επαρκώς έναν i7 920D0 , με λίγο overclock ας πούμε @4Ghz.

ευχαριστώ

βασικά δν ειναι το 780 αλλά το 780e

http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00000830&id=C_00000831&name=BigWater+780e&ov=n&ovid=

η διαφορά τους είναι ότι το 780 έχει και άλλο 1 radiator.

προσωπικά θα πρότεινα να πάρεις την έκδοση του κουτιού χωρίς υδρόψυξη και να φτιάξεις μια custom μόνος σου με 150-200 ευρ που θα σε υπερκαλύψει τόσο απο επιδόσεις όσο και από διάρκεια στο χρόνο. gl ;)

edit: Υ.Γ. τώρα είδα την προσφορά στα 85 ευρ πάρτο όπως είναι, απλά το σύστημα υδρόψυξης της Tt αν και έχει πολύ καλή οργάνωση των υποσυστημάτων πάσχει από efficiency :p (μούφα αντλία και ψυγείο)

Αυτο το κουτι ειναι καλο για τα χρηματα του,ενοειται χωρις την πολυ μετρια υδροψυξη της thermaltake,αλλα η ποιοτητα κατασκευης της thermaltake ειναι ενα θεμα.Δυο φιλοι που το εχουν,μετα απο λιγο καιρο αρχισαν να συντονιζουν τα υποτιθεμενα πορτακια που εχει με αποτελεσμα να τα αφαιρεσουν και οι δυο.Θα σου προτεινα να δεις το haf,το μικρο η το μεγαλο το οποιο ειναι πολυ τιμια αγορα και πολυ καλο κουτι γενικα.

Το πήρα...οι μέχρι στιγμής εντυπώσεις είναι πολύ καλές εκτος από τον πλαϊνό 23ari όπου ακούγεται(τον έβαλα στα 5volt και ησυχασε).

είχα διαβάσει σε κάποια φορα πως ακούγεται θόρυβος από την αντλία είναι τελειως αθόρυβη και από επιδόσεις σε σχέση με το Xazer και με την true black με push pull τις βλέπω χαμηλότερες.(Απορω και εγω)

Πριν:Θερμοκρασια δωματιου 20c-22c

phenom II 940@ 3700-1.50v

Ati 4850@700-1010

cpu idle 36-38

cpu full 46-50(μετα απο vantage)

prime 30 lepta 58c

gpu idle 45

gpu full 59

Τωρα:Θερμοκρασια δωματιου 20c-22c

phenom II 940@ 3700-1.50v

cpu idle 33-38

cpu full 42-48(μετα απο vantage)

prime 30 lepta 54c

gpu idle 32

gpu full 50

Και τελος για το managment πολυ καλο,το συρταρι για την mobo βολεύει αφάνταστα.

post-528-1442175631,6915_thumb.jpg

post-528-1442175631,8044_thumb.jpg

post-528-1442175631,8922_thumb.jpg

Επειδή πήρα και εγώ αυτό το κουτί έχω να πω ότι την αντλία μόνο αθόρυβη δεν την λές.Για τα ανεμιστήρια ούτε λόγος πολύς θόρυβος και αυτά.Ειδικά το μεγάλο αν το βάλεις νομίζεις ότι περνάει ελικόπτερο.Εγώ τώρα το λειτουργώ μόνο με την αντλία και τον μπροστινό για τον σκληρό και κάνει θόρυβο.Θα τα μειώσω όμως τα ανεμιστήρια αλλά ο πολύς θόρυβος είναι από την αντλία.

Για τον πλαϊνό 23ari ναι θα συμφωνήσω γιυτο και τον δουλευω στα 5volt(το 23αρι ειναι αθορηβο οι γριλιες στο πλεξι βγαζουν τον θορηβο )αλλα για την αντλία όχι ...πριν το κουμπώσω έκανα εξαερωση και δούλευα την αντλία για 1 ώρα όχι απλά δεν ακουγόταν ήταν τελείως αθόρυβη και πολλές φορες έπιανα τις σωλήνες για να καταλάβω την κυκλοφορια του νερού.(μηπως εχεις αερα μεσα και σου βγαζει θορηβο;)

Μπα δεν νομίζω να έχει αέρα, σιγά δεν είναι και πολύπλοκη κατασκευή που θα μπορούσε να κρατήσει αέρα μέσα στις σωλήνες.Άσε που δεν φαίνεται και κάτι τέτοιο από ότι το είδα.Μέσα στην αντλία λες εσύ μήπως έχει; ούτε εκεί νομίζω.Εξαέρωση πως έκανες;

συμφωνώ με amdfreak δεν ακουγόταν όσο την είχα

επιπλέον η αντλία αυτή είναι γτπ πάρε μια mcp655 από swiftech και αντικατάστησέ τη (πολύ αξιόπιστη καλές επιδόσεις και συγκριτικά αθόρυβη)

με λίγο πριόνι και πένσα τη χώρεσα στο 3-bay του 780e που παρέχει η Tt με το κουτί και είναι όλα συμμαζεμένα κ όμορφα :p

geovag: όταν λες κάνει θόρυβο εννοείς η αντλία η ίδια από τη λειτουργία και το vibration ή ακούγεται το νερό που τρέχει στο σύστημα; διότι θες εξαέρωση στη 2η περίπτωση.

Όχι το νερό η αντλία κάνει θόρυβο τον κλασικό που κάνουν οι αντλίες.Αν βγάλεις όλους του ανεμιστήρες ακόμα και αυτόν που έχει το ψυγείο την ακούς πολύ.Μπορεί ο θόρυβος που κάνει αυτός ο ανεμιστήρας του ψυγείου να επικαλύπτει τον θόρυβο της αντλίας.Ο ανεμιστήρας δουλεύει σε περισσότερες στροφές ακόμη και στην πιο χαμηλή στάθμη από το ροοστάτη από το αν βγάλεις το βύσμα που συνδέει τον ροοστάτη για να ρυθμίζεις τις στροφές.Εγώ το έχω βγάλει αυτό το καλωδιάκι και ίσως για αυτό να καταλαβαίνω τον θόρυβο.

Αθόρυβη δηλαδή δεν την λες.Πώς όμως κάνετε εξαέρωση μήπως έχω κάνει εκεί το λάθος αν και δεν νομίζω.Ζούλιξα τις σωλήνες να να φύγει ο αέρας που είχε στην αρχή και τώρα δεν βλέπω καθόλου φυσαλίδες

μάλιστα... αυτό που λες κάνεις με ανοικτό το πώμα του ρεζερβουάρ εννοείται για να φύγει ο εγκλωβισμένος στο σύστημα αέρας. δες και στο ρεζερβουάρ εάν υπάρχουν φυσαλίδες αν και καταλαβαίνω πώς τον εννοείς το θόρυβο! ε τελείως αθόρυβο τίποτα με κινούμενα μέρη δε μπορεί να είναι.. το πόσο ενοχλεί το καθένα είναι υποκειμενικό

Έτσι μάλιστα τώρα καταλαβαινόμαστε απόλυτα.Μάλλον καμιά πατέντα με λαστιχάκια ή άλλο υλικό θέλει για να ελαττωθεί ο θόρυβος.Για τον ανεμιστήρα σκέφτομαι να του βάλω κάνα διακοπτάκι για να εμπλέκω το ροοστάτη όποτε θέλω και να μην ακούγεται και αυτός.Τους άλλους 3 τον μεγάλο και τους δυο μικρούς θα τους μειώσω με καμιά αντίσταση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.