Jump to content

Προβλημα με τον ήχο στο pc

markonst

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά καλησπέρα,

έχω μια τρελή προβληματαρα με ήχο, windows update, βοήθεια και υποστήριξη,

Κάποια στιγμή ο η/υ έκλεισε από μόνος του… όταν τον άνοιξα δεν είχα ήχο δλδ στις συσκευές ήχου μου εμφανίζει ότι δεν υπάρχει συσκευή ήχου. Εγώ έκανα τα εξής: ξαναπέρασα όλους τους drivers realtek hd audio ξαναπέρασα και τα windows, οπότε όταν ανοίγω –διευκρινίζω αμέσως μετά από την εγκατάσταση των windows- to pc ο ήχος υπάρχει κανονικά. Εάν έπειτα τον κλείσω και τον ξανανοίξω…..ο ήχος χάνεται (δεν υπάρχει συσκευή ήχου), ενώ στη διαχείριση συσκευών φαίνεται να διαβάζει κανονικά την κάρτα ήχου…όλα τα καλώδια είναι σωστά συνδεδεμένα. Ρε παιδιά τι μπορεί να είναι έχετε καμία ιδέα; Πάντως δεν είναι πολύ περίεργο ότι αμέσως μετά από το ότι περναω τα windows έχω κανονικά ήχο και εάν κάνω επανεκκίνηση χάνεται; Μήπως είναι απλά μια απλή ρύθμιση που πρέπει να γίνει από πίνακα ελεγχου ή και εγώ δεν ξέρω τι; Ελπίζω να με βοηθήσετε.

Ευχαριστώ πολύ……………………

:119:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.