Jump to content

κάνει συντονισμό το coolermaster

stavpal

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε παιδιά δεν το χω ούτε 4 μέρες το μηχάνημα και όταν το ξεκινάω κάνει συντονισμό το καπάκι από τους πάνω ανεμιστήρες (coolermaster 840). Ο ήχος "πάει και έρχεται". Αν το βγάλω και το ξαναβάλω σταματάει. Αλλά μόλις σβήσω το pc και το ξανανάψω αρχίζει πάλι. Αν έχω βγαλμένω το καπάκι δεν ακούγεται τπτ. Είναι το καπάκι mesh για να περνάει ο αέρας. Καμιά ιδέα για να σταματήσει ο θόρυβος? Δεν βοηθάει άμα το μηχάνημα κάθεται πάνω σε αφρολέξ ή τπτ άλλο (δοκίμασα να στηρίξω τα δυο ποδαράκια στα χέρια μου και πάλι το κάνει).

βασικά ξεβίδωσα και ξαναβίδωσα τις βίδες από τα πάνω 2 fans και ψιλοσταμάτησε...κάνει μόνο ένα ανεπαίσθητο "βαρύ" (χαμηλά Ηz) ήχο - βόμβο ο οποίος και αυτός "πάει και έρχεται". Αν βάλω κάτι από πάνω δεν πολυέχει διαφορά για αυτό τον χαμηλό βόμβο.....

edit: αν πιέσω το αριστερό τοίχωμα σταματάει να το κάνει όσο το πιέζω...

• 2 weeks later...

χμμμ...άμα σηκώσω ελάχιστα το κουτί με το χέρι μου από κάτω ψιλοσταματάει ο βόμβος...αλλά τι να βάλω από κάτω για να απορροφάει τις δονήσεις? Είναι και βαρύ το άτιμο....

Δοκίμασε να βάλεις τους ανεμιστήρες να γυρνάνε με λιγότερες στροφές.

Αν πάλι ακούς θόρυβο τότε πάρε και βάλε 'λαστιχένιες βίδες' αντί για τις κανονικές που έχουν.

Εκεί που βιδώνουν οι 140άρηδες.

Εκτός και αν οι κραδασμοί των ανεμιστήρων από μόνοι τους δεν είναι οι κύριοι υπαίτιοι για τους κραδασμούς στο καπάκι.

οι πάνω 230άρηδες fans δεν είναι γιατί τους σταμάτησα για 0.5sec έναν έναν με το χέρι και ο θόρυβος είναι ο ίδιος. Μπορεί να είναι από τon intel...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.