Jump to content

Modchip για XBox

Γιάννης1234

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γειά σας! Μετά απο ερώτηση σε έναν admin του site, βάζω αυτό το θέμα εδώ. Έχω ένα XBOX που έχει ημερομηνία κατασκευής 21/09/2003 (όπως αναγράφεται από κάτω) και έχει για DVD drive το Phillips (μάλλον). Το αγόρασα πρόσφατα σε προσφορά με το HALO και το MIDTOWN MADNESS (καλή τιμούλα).

Θέλω να ρωτήσω :

1) Ποιό σύγχρονο chip προτείνετε εσείς ?

2) Τί είναι το dashboard ?

3) Πόσο κοστίζουν τα πειρατικά παιχνίδια για XBOX ?

4) B](και το σημαντικότερο από όλα) : Ξέρετε κανένα κατάστημα στην Θεσσαλονίκη που να κάνει σωστά και τίμια κάτι τέτοιο ?

1) Εξαρτάται τι θες! Τα απλά chip, απλα βαζεις το παιχνίδι (το καλο) και στο παίζει, στα άλλα chips μπορείς να βάλεις λειτουργικά που να κάνουν παπάδες, ενδεικτικά θα σου πώ οτι ενα Alladin chip κανει 15 ευρώ και θα στο βάλουν με 80 ευρω (το έχω ακούσει και αυτο), στο δικο μου και μερικών φίλων πήραμε τα Xecuter3 τα οποία έχουν καπου 70 ευρώ και τα έβαλα μονος, τοποθέτηση??? Οσα θέλουν ζητάνε!!!

2) Dashboard είναι το λειτουργικό που σου λέω, αυτο κάνει την σοβαρή δουλεια! Απλα το chip προσφέρει τα hardware καλα... και τι δεν κάνει το λειτουργικό!!!! divx, mp3, irc chat, αντιγραφή cd παιχνιδιού στον σκληρό κτλ...

4) Εμ, εισαι Θεσ/νικη, αν ήσουν Κρήτη στο έκανα εγω τίμια, αν δεν έχεις Xbox πάλι, αν θες σου πουλάω το δικό μου που τελικά δεν παίζω, πρέπει να περάσω και κανα μάθημα....

Δεν το έχω ψάξει και πάρα πολύ, οι άλλοι με μπρηζώσανε, οτι άλλο θες ρώτα με.

Ευχαριστώ τους ati και nycos... Όταν λέω τίμιο μαγαζί εννοώ να σου λέει θα σου βάλω το Χ τσιπ και να σου βάζει όντως αυτό και όχι κάποιο άλλο... Το έχω ακούσει! Επίσης εννοώ και τίμιο (= λογικό) στο θέμα της τιμής... Σε 2 καταστήματα (στο κέντρο) έχω ρωτήσει εδώ στην Θεσσ... και μου έχουν πει 115 Ευρώ και 100 Ευρώ αντίστοιχα για το Alladin...Και χωρίς κανένα παιχνίδι... Αυτό είναι κοροιδία! Φίλε nycos, καλό αυτό που λες να το περάσω μόνος (έχω XBOX, αλλιώς θα σκεφτόμουν την πρότασή σου, για το δικό σου), αλλά κολλάω στο ότι (απ' όσο ξέρω) αυτά τα παραγγέλνεις από εξωτερικό. Δεν πουλιέται δηλαδή ένα Executer chip πχ, εδώ σε κάποιο κατάστημα, αλλά πρέπει να το αγοράσεις online... Δηλαδή πιστωτικές κάρτες κλπ, κλπ...που εγώ δεν διαθέτω (είμαι κατά) και δεν πρόκειται να βγάλω. Μήπως ξέρει κανείς πόσο κάνει το πειρατικό παιχνίδι ? Εδώ μου είπαν 10 ευρώ το ένα (dvd)... Επίσης, για να αντιγράψω εγώ μόνος μου ένα παιχνίδι, πρέπει να διαθέτω pc ?

Thanx again...

Για να κάνεις backup (αχέμ) το παιχνίδι σου ναι , θα χρειαστείς pc. Αλλιώς δε γίνεται. Τα δισκάκια του XBOX δε διαβάζονται απο τα PC DVD ROM drives (για τα original μιλαω).

Θα χρειαστεις και το EVOlution X, SLayers Tools και θα πρεπει να κανεις ftp το παιχνίδι σου στο pc σου... Δεν ειναι ιδιαίτερα δύσκολο...

ΜΗ βάλεις το Alladin, ψάξε να βρεις το Xecuter, ειναι κλασεις ανώτερο (εχει και διακοπτάκι για On-off)

Μην δώσεις 110 ευρω για το Alladin, καλυτερα να πληρώσεις τα μεταφορικά να στο βάλω εγω...

Ουτε τα ΜΙΣΑ θα σου βγει....!!!!

Το να το βάλεις μόνος σου είναι δύσκολο, πρεπει να πιάσεις κολητήρι και να κάνεις λεπτοκολήσεις... ασε που θέλει και ψάξιμο στο νετ για το bios κτλ κτλ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.