antonis_man Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2010 Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα την γνώμη σας για ένα pc που έπεσε στα χέρια μου.Λοιπόν, μου είπαν ότι δεν ανοίγει η οθόνη και όταν έβαλα τα καλώδια και το άνοιξα διαπίστωσα τα εξής:1) Το τροφοδοτικό δουλεύει άψογα.Και το ανεμιστήρι του και δίνει ρεύμα.2) Η οθόνη δουλεύει άψογα, συνδεδεμένη μόνο στο ρεύμα δείχνει το γνωστό "NO SIGNAL" και όταν την συνδέω στο pc, το απόλυτο τίποτα...Σκότος... μόνο το φωτάκι που δείχνει ότι είναι στο ρεύμα.Το τέσταρα και με δεύτερη οθόνη, τα ίδια.Ωραία μέχρι εδώ, το μυαλό μου πάει σε καμένη κάρτα γραφικών.Αλλά...Δεν νομίζω ότι είναι η κάρτα γραφ. γιατί παρατήρησα ότι το ποντίκι και το πληκτρολόγιο, συνδεδεμένα πάνω στην μητρική πάντα, είναι νεκρά, δεν ανάβει κανένα φωτάκι. Τα τσέκαρα σε άλλο pc και παίζουν άψογα.Άρα,πρέπει να είναι καμένη η μητρική.Λογικό, αλλά υπάρχει κάτι που με προβληματίζει: Στην πρόσωψη του κουτιού ανάβουν όλα τα φωτάκια εκτός από τα cd-rom και αντιγραφικό, όπως επίσης λειτουργεί και η ψύκτρα του επεξεργαστή. Προβληματίζομαι γιατί ώς γνωστόν όλα τα παραπάνω είναι συνδεδεμένα στην μητρική.Υπάρχει περίπτωση να έχει καεί "μερικώς" η μητρική??Έκανα και clear το CMOS, αλλά τίποτα...Κοντεύει να με τρελάνει το μηχάνημα.........Ακούω ιδέες και γνώμες...Α... και μην ξεχάσω.... Καλή χρονιά σε όλους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunatic89 Ιανουάριος 7, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 Μνημες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
αντωνης 55 Ιανουάριος 7, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 φιλε μου δεν σημαινει οτι αμα το mobo τα κακαρώσει δεν θα δινει και ρευμα πουθενά .μπορεί να εχει φάει κανενα πυκνωτή εως και κατι πολλη απλο ...μηπως εχει φαει κάνα cpu(ολίγον δύσκολο)?μήπως καμια μνημη?δοκιμασες ενα ενα ντιμακι?για πες μας τη σύστημα ειναι ,χαρακτηριστικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιανουάριος 8, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2010 Το πρώτο πράγμα που πρέπει να δείς ... είναι άν έχει η μητρική συνδεμένο πάνω της ηχειάκι ή buzzer ... και άν ακούγεται κάποιο ηχητικό σήμα όταν την ανοίγεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis_man Ιανουάριος 8, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2010 Το πρώτο πράγμα που πρέπει να δείς ... είναι άν έχει η μητρική συνδεμένο πάνω της ηχειάκι ή buzzer ... και άν ακούγεται κάποιο ηχητικό σήμα όταν την ανοίγεις.Φίλε μου απ'ότι βλέπω πρέπει να έχει ηχειάκι αλλά ήχο δεν βγάζει όταν τον ανοίγω... Αύριο που θα το λύσω θα το κοιτάξω. Σε περίπτωση που όντως έχει και δεν βγάζει ήχο τι κάνω??Off topicΑπ'ότι βλέπω στην υπογραφή σου έχεις 2 τροφοδοτικά των 850W.....!!Δεν είναι υπερβολή?Πρέπει να έχεις τρελή κατανάλωση....:119: Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolog3 Ιανουάριος 8, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2010 Φίλε μου απ'ότι βλέπω πρέπει να έχει ηχειάκι αλλά ήχο δεν βγάζει όταν τον ανοίγω... Αύριο που θα το λύσω θα το κοιτάξω. Σε περίπτωση που όντως έχει και δεν βγάζει ήχο τι κάνω??Off topicΑπ'ότι βλέπω στην υπογραφή σου έχεις 2 τροφοδοτικά των 850W.....!!Δεν είναι υπερβολή?Πρέπει να έχεις τρελή κατανάλωση....:119:Αμα δεν κανει το μπιπ στην αρχη, τοτε κατα πασα πιθανοτητα πας για μητρικη!!Αλλα ετσι οπως τα λες μαλλον mobo ειναι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionas1442169305 Ιανουάριος 9, 2010 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2010 τις μνημες τσεκαρε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.