Skyline1 Ιανουάριος 21, 2010 #41 Ιανουάριος 21, 2010 Simple μπορεί να είναι αλλά θέλω να αποφύγω τα πηγαινέλα.Το pc που θα μπει πάνω ο εξωτερικός είναι κατεβαστήρι και σε άλλο χώρο, όπου μετά την εκκίνησή του για 2 και πάνω μέρες σερί δεν τον πλησιάζω και τον χειρίζομαι με remote desktop. Οπότε λογικό είναι να θέλω να αποφύγω έξτρα μετακινήσεις για τον δίσκο. Ποιο on λες?Έχει τελικά διακόπτη? Πρώτα απ’ όλα με βάση αυτά που λες δεν σε νοιάζει ο διακόπτης γιατί θα είσαι σε άλλο μέρος. Τώρα για το restart που λες αν θα παίξει μετά από restart, 99,999% θα παίξει αλλά δεν μπορώ να σου πω σίγουρα γιατί αυτή την στιγμή δεν έχω πρόχειρο τον δίσκο για δοκιμή. Το θέμα είναι πως αν έχεις remote pc δεν πρέπει να κάνεις disable το firewall και να κάνεις host;; Αν ισχύει αυτό (πού με το pcanywhere έτσι είναι) τότε και να κάνεις restart δεν θα έχεις πρόσβαση. ΥΓθα τσεκάρω αν παίζει ο δίσκος μετά απο restart για να σου πώ σίγουρα
viper1442169065 Ιανουάριος 21, 2010 #42 Ιανουάριος 21, 2010 Φέρανε τον δίσκο πριν λίγη ώρα.Το βράδυ θα τον δω.Δεν ξέρω τι είναι αυτά που μου λες με τα restart αλλά με RDC δεν έχω πρόβλημα να ξανασυνδεθώ μετά από RESTART.Δεν μιλάω για πρόσβαση άλλο άλλον εξωτερικό χώρο αλλά από το pc που έχω στο δωμάτιό μου, στο pc στο σαλόνι.
Skyline1 Ιανουάριος 21, 2010 #43 Ιανουάριος 21, 2010 Τελικά το δοκίμασα τώρα και μετά απο restart ξαναανοίγει και ο δίσκος!!
viper1442169065 Ιανουάριος 22, 2010 #44 Ιανουάριος 22, 2010 Λοιπόν έχω 3 θεματάκια.Καταρχήν δεν με αφήνει να αντιγράψω κάτι.Ενώ με άφησε να δημιουργήσω νέο φάκελο, δε με αφήνει να αντιγράψω κάτι και βγάζει ότι δεν έχει χώρο ελεύθερο, παρόλο που στις ιδιότητες βλέπει 1,4gb free.Μήπως θέλει κανένα format?Δεύτερον δεν γίνεται σωστά share.Ενώ στο σχετικό TAB έχει επιλεχτεί να γίνεται share, δεν τον βλέπει το NETWORK ούτε έχει βγει το σχετικό εικονάκι στο drive.Τρίτον με safe remove δεν γίνεται τίποτα.Δεν τον αφαιρούσε από τη λίστα hardware.
viper1442169065 Ιανουάριος 22, 2010 #46 Ιανουάριος 22, 2010 Δεν τον έψαξα και πολύ.Όπως τον πήρα τον έβαλα πάνω και είδα ότι τον αναγνωρίζει κανονικά και ότι έχει μέσα και το NERO BACKUP σε δικό τους φάκελο, άρα θεώρησα ότι είναι έτοιμο για αποθήκευση το μέσο.Να αναφέρω ότι είναι πάνω σε pc με Win Xp Sp3.
viper1442169065 Ιανουάριος 22, 2010 #48 Ιανουάριος 22, 2010 Θα το δω το απόγευμα όταν γυρίσω σπίτι.Επίσης να σας πω ότι με άφησε κανονικά να φτιάξω νέο φάκελο.Αλλά είναι κουλό που δεν με αφήνει να αντιγράψω και βγάζει το μήνυμα για τον χώρο.
apotsi Ιανουάριος 22, 2010 #51 Ιανουάριος 22, 2010 Μήπως τότε είναι FAT32 ??? Γιατί αυτό έχει όριο μεγέθους αρχείου τα 4GB. Δες τί πραγματικά είναι από το Disk Management ή και από το My Computer και αν είναι FAT32 μπορείς εύκολα να το μετατρέψεις σε NTFS με την εντολή convert.Για να μην φας τα νιάτα σου με format.
caterpillar Ιανουάριος 22, 2010 Author #52 Ιανουάριος 22, 2010 Αλήθεια σε πήρανε τηλέφωνο για την παράδοση?Θα τον παραλάβω τ'απόγευμα!
viper1442169065 Ιανουάριος 22, 2010 #53 Ιανουάριος 22, 2010 Θα τον παραλάβω τ'απόγευμα!Αθήνα είσαι?Σε αργήσανε 1 μέρα.
caterpillar Ιανουάριος 22, 2010 Author #54 Ιανουάριος 22, 2010 Αθήνα είσαι?Σε αργήσανε 1 μέρα.Κρήτη, μου το'φεραν χθες αλλά έλειπα.
caterpillar Ιανουάριος 22, 2010 Author #55 Ιανουάριος 22, 2010 Όλα καλά με τον σκληρό, ταξίδεψε κ δουλεύει μια χαρά!Είναι Samsung, σε FAT32.Το περιβόητο convert σε NTFS πώς γίνεται? :017:Αυτό που μου έκανε καλή εντύπωση είναι ότι στην συσκευασία περιλαμβάνεται κ Αμερικάνικος (?) αντάπτορας ρεύματος!
maddoctor Ιανουάριος 22, 2010 #56 Ιανουάριος 22, 2010 Ναι αλλά μετά για να ξανασυνδεθεί, θα πρέπει να πηγαίνω να τον συνδέω manually?Ή με restart στο pc θα τον βρίσκει απευθείας αφού θα είναι ήδη συνδεδεμένος?Ευτύχιε πώς τα πάει με HD playback??Φανταστικά. Παίζει τα πάντα, με ένα καλώδιο usb στα 4.5μ, χωρίς καθυστερήσεις ή κάτι τέτοιο. Οκ δεν ήξερα ότι είναι τέτοιες οι "συνθήκες".Δεν ξέρω 100% αν έχει On/Off κουμπάκι, αλλά έτσι είπε ο MadDoctor:κ δε νομίζω να είναι διαφορετικός, δεν βγάζει άλλον στα 1,5ΤΒ!Οχι δε με τηλ ακόμα.Ο σκληρός που πήρα έχει κουμπάκι για on/off στο πίσω μέρος, που είναι πολύ βολικό. Έχω και άλλο εξωτερικό σκληρό, που δεν έχει τέτοιο κουμπάκι και έχω βάλει διακόπτη ρεύματος με έξτρα μπαλαντέζα, ανάμεσα στο καλώδιο τροφοδοσίας και την μπρίζα.Όλα καλά με τον σκληρό, ταξίδεψε κ δουλεύει μια χαρά!Είναι Samsung, σε FAT32.Το περιβόητο convert σε NTFS πώς γίνεται? :017:Αυτό που μου έκανε καλή εντύπωση είναι ότι στην συσκευασία περιλαμβάνεται κ Αμερικάνικος (?) αντάπτορας ρεύματος!Υπόψη και εγώ όταν πρωτοπήρα τον σκληρό ήταν σε FAT32. Δεν καταλαβαίνω ποιος μπορεί να θέλει 1.5ΤΒ σε FAT32!?C:\Users\maddoctor>convert/?Converts a FAT volume to NTFS.CONVERT volume /FS:NTFS [/V] [/CvtArea:filename] [/NoSecurity] [/X] volume Specifies the drive letter (followed by a colon), mount point, or volume name. /FS:NTFS Specifies that the volume will be converted to NTFS. /V Specifies that Convert will be run in verbose mode. /CvtArea:filename Specifies a contiguous file in the root directory that will be the place holder for NTFS system files. /NoSecurity Specifies that the security settings on the converted files and directories allow access by all users. /X Forces the volume to dismount first if necessary. All open handles to the volume will not be valid.
viper1442169065 Ιανουάριος 22, 2010 #57 Ιανουάριος 22, 2010 Πήγα να κάνω convert και μου έβγαλε μαζεμένα λάθη: Τι έγινε πάλι??
apotsi Ιανουάριος 23, 2010 #58 Ιανουάριος 23, 2010 Μην αγχώνεσαι. Έχασες αρχεία; Εφόσον δεν είχες βάλει κάτι μέσα...1. Chkdsk I: /F/V/X2. convert I: /FS:NTFS /X
panoc Ιανουάριος 23, 2010 #59 Ιανουάριος 23, 2010 εαν δεν εχει κατι μεσα γιατι να μη κανει απλα ενα quick format σε ntfs να τελειωνει η υπόθεση?
maddoctor Ιανουάριος 23, 2010 #60 Ιανουάριος 23, 2010 εαν δεν εχει κατι μεσα γιατι να μη κανει απλα ενα quick format σε ntfs να τελειωνει η υπόθεση?Είσαι σίγουρος ότι δεν είναι σε FAT32? Ξαναλέω και τους δύο σκληρούς που έχω (1ΤΒ και 1.5ΤΒ), όταν τους αγόρασα ήταν σε FAT32. Εάν ισχύει αυτό, θα πρέπει να κάνει πλήρες format.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.