Jump to content

Εξωτερικός σκληρός για back up

caterpillar

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Υ.Γ. Αν έχεις και λίγο υπομονή μπορείς να περιμένεις και τους καινούριους WD με το USB 3.0.

Ναι οκ να περιμένω... αλλά η τιμή θα είναι σίγουρα αυξημένη κ εκτός αυτού τον σκληρό τον θέλω για το laptop που έχει USB 2.0.

Άρα έτσι κ αλλιώς τα data θα "τρέχουν" με την ταχύτητα του 2.0 κ οχι του 3.0.

Ναι οκ να περιμένω... αλλά η τιμή θα είναι σίγουρα αυξημένη κ εκτός αυτού τον σκληρό τον θέλω για το laptop που έχει USB 2.0.

Άρα έτσι κ αλλιώς τα data θα "τρέχουν" με την ταχύτητα του 2.0 κ οχι του 3.0.

Βάζεις μια express card, αλλά θα κοστίσει, διαφορά πάντως θα έχεις αλλά για την ώρα πας σε e-sata για ταχύτητα.

Άλλη λύση είναι να πάρεις μόνος μια θήκη και ένα δίσκο ξεχωριστά.

π.χ. Ένας 500GB raid edition (έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τους κοινούς και είναι ποιο αξιόπιστοι)

http://www.skroutz.gr/s/58522/Western-Digital-RE3-500-GB-1-2-million-hours-MTBF-16-MB-Cache-7200-rpm.html?keyphrase=WD5002ABYS

και μια θήκη

http://www.skroutz.gr/c/667/external-cases-usb.html?keyphrase=IB+351StUS

Έχω κάνει και κανονικά εγκατάσταση τα vista σε παρόμοια θήκη και τα έχω ως 2α.

Βάζεις μια express card, αλλά θα κοστίσει, διαφορά πάντως θα έχεις αλλά για την ώρα πας σε e-sata για ταχύτητα.

Ανεβαίνει μετά πολύ η τιμή....

Παντώς θα το κοιτάξω κ αυτό με το ξεχωριστό πακέτο σκληρού+θήκης, thanks!

Με 99€ εγώ πήρα από τα Media Markt 1.5TB της Verbatin.

Για πες MadDoctor πώς σου φαίνεται ο Verbatin τώρα που τον έχεις δουλέψει...

Να ρωτήσω κ κάτι άλλο:

Ορισμένοι εξωτερικοί δουλεύουν στα 7200 rpm, ενώ άλλοι στα 5400.

Οκ οι 7200 είναι πιο γρήγοροι, αλλά από θόρυβο πώς πάνε? Θέμα θερμοκρασίας παίζει?

Γενικότερα, είναι προτιμότεροι οι 7200?

Ευχαριστώ!

Για εξωτερικός USB δεν σε νοιάζει. Οι 7200 καταναλώνουν περισσότερο ρεύμα, οπότε ζεσταίνονται και πιό πολύ. Είναι και ποιο θορυβώδεις.

Το τσίμπησα και εγώ.

Ελπίζω να βγει καλό το συγκεκριμένο, γιατί ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα χρειαζόμουν τόσο χώρο.

Ελπίζω να μην κλαίω τα λεφτά μου.

Γενικά παιδιά οι εξωτερικοί έχουν On/off διακόπτη?Κάνει καλό να τους κλείνουμε το βράδυ, αν δεν τους χρησιμοποιούμε ή παθαίνουν κάτι από το άναψε/σβήσε.

Γενικά παιδιά οι εξωτερικοί έχουν On/off διακόπτη?Κάνει καλό να τους κλείνουμε το βράδυ, αν δεν τους χρησιμοποιούμε ή παθαίνουν κάτι από το άναψε/σβήσε.

Άλλοι έχουν On/Off, άλλοι δουλεύουν όπως τα usb sticks.

Σίγουρα είναι καλύτερα ένας σκληρός να μη δουλεύει συνεχώς...

Μεγια ο δίσκος! Ελπίζω να σας βγει καλός

Συνήθως οι καινούριοι δεν έχουν διακόπτη. Τώρα αν τον αφήνεις 24/7 ανοιχτό είναι 3 τα προβλήματα: 1 θερμοκρασία, 2 σκόνη (όχι και τόσο αλλά όσο να ναι επιρεάζει) και 3 η ΔΕΗ γιατί άμα κάνει πολλαπλές διακοπές ρεύματος ή αυξομειώνετε η τάση (το βράδυ συνίθως) θα έχεις πρόβλημα.

Οπότε τι κάνουμε παιδιά τώρα?

Με το που κλείνει το PC οκ θα κλείνει και αυτός.

Αλλά αν αφήνω το κατεβαστήρι 2 μερόνυχτα σερί να δουλεύει, θα πρέπει να τον βγάζω αυτόν από το USB για να του κόβω το ρεύμα?Και θα πρέπει να πηγαίνω κάθε φορά να τον κάνω Remove ως Hardware?

Κανένα πρόγραμμα που να τον σταματάει μέσω software παίζει??

Για πες MadDoctor πώς σου φαίνεται ο Verbatin τώρα που τον έχεις δουλέψει...

Δουλεύει μια χαρά. Στην αρχή είχα κάτι προβλήματα με τα 7, αλλά τώρα έχει στρώσει. Έχω μεταφέρει κοντά στο 1ΤΒ αρχεία, τον συνδέω απευθείας με τον WD HD player που έχω και βλέπω τα πάντα μια χαρά....! :026:

Αλλά αν αφήνω το κατεβαστήρι 2 μερόνυχτα σερί να δουλεύει, θα πρέπει να τον βγάζω αυτόν από το USB για να του κόβω το ρεύμα?Και θα πρέπει να πηγαίνω κάθε φορά να τον κάνω Remove ως Hardware?

Τον κάνεις safety remove σαν να είναι usb stick και είσαι μια χαρά! Αφού κάνεις safety remove κλείνει μόνος του.

Τον κάνεις safety remove σαν να είναι usb stick και είσαι μια χαρά! Αφού κάνεις safety remove κλείνει μόνος του.

Ναι αλλά μετά για να ξανασυνδεθεί, θα πρέπει να πηγαίνω να τον συνδέω manually?Ή με restart στο pc θα τον βρίσκει απευθείας αφού θα είναι ήδη συνδεδεμένος?

Ευτύχιε πώς τα πάει με HD playback??

Ναι αλλά μετά για να ξανασυνδεθεί, θα πρέπει να πηγαίνω να τον συνδέω manually?Ή με restart στο pc θα τον βρίσκει απευθείας αφού θα είναι ήδη συνδεδεμένος?

Θα τον συνδέσεις κανονικά από το USB κ μετά θα πατήσεις το On.

It's so simple...

caterpillar added 22 Minutes and 5 Seconds later...

Μεγια ο δίσκος! Ελπίζω να σας βγει καλός

Thanks, θα ενημερώσω...

Θα τον συνδέσεις κανονικά από το USB κ μετά θα πατήσεις το On.

It's so simple...

Simple μπορεί να είναι αλλά θέλω να αποφύγω τα πηγαινέλα.

Το pc που θα μπει πάνω ο εξωτερικός είναι κατεβαστήρι και σε άλλο χώρο, όπου μετά την εκκίνησή του για 2 και πάνω μέρες σερί δεν τον πλησιάζω και τον χειρίζομαι με remote desktop.

Οπότε λογικό είναι να θέλω να αποφύγω έξτρα μετακινήσεις για τον δίσκο.

Ποιο on λες?Έχει τελικά διακόπτη?

Αλήθεια σε πήρανε τηλέφωνο για την παράδοση?

Simple μπορεί να είναι αλλά θέλω να αποφύγω τα πηγαινέλα.

Το pc που θα μπει πάνω ο εξωτερικός είναι κατεβαστήρι και σε άλλο χώρο, όπου μετά την εκκίνησή του για 2 και πάνω μέρες σερί δεν τον πλησιάζω και τον χειρίζομαι με remote desktop.

Οπότε λογικό είναι να θέλω να αποφύγω έξτρα μετακινήσεις για τον δίσκο.

Ποιο on λες?Έχει τελικά διακόπτη?

Αλήθεια σε πήρανε τηλέφωνο για την παράδοση?

Οκ δεν ήξερα ότι είναι τέτοιες οι "συνθήκες".

Δεν ξέρω 100% αν έχει On/Off κουμπάκι, αλλά έτσι είπε ο MadDoctor:

Με 99€ εγώ πήρα από τα Media Markt 1.5TB της Verbatin. Έχει και αντίστοιχο της Samsung. Αυτό που πήρα είναι με usb σύνδεση, κουμπάκι power. Το μόνο ότι είναι σε Fat32 και για να γίνει NTFS μου πήρε μία μέρα για να τον φορμάρω....!!! :098: :098: :098:

κ δε νομίζω να είναι διαφορετικός, δεν βγάζει άλλον στα 1,5ΤΒ!

Οχι δε με τηλ ακόμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.