paschalia1442169086 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2010 Καλημέρα και καλή χρονιά. Εδώ και λίγο καιρό -κανά 15μέρο- η αναβάθμιση μνήμης είναι μονόδρομος. Τις έχω εδώ και 2μιση χρόνια πρπ και πλέον δεν τραβάνε παρά με μεγάλο ζόρι. Με βάση τα χαρακτηριστικά του συστήματος,τι θα προτείνατε ? Να πάω σε άλλη μάρκα ή να πάρω το τρέχον μοντέλο αυτής ? Επίσης,(μιας και το σύστημα το έχω μόνο για σερφάρισμα/κανά παιχνίδι/κατεβάσματα+2-3 δίσκους πάνω του),να προτιμήσω 2γίγα μνήμη ή 3γίγα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις Υ.γ. Mysystem Link to comment Share on other sites More sharing options...
viper1442169065 Ιανουάριος 7, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 Η φωτογραφία είναι πολύ μικρή και κόντεψα να αλλοιθωρίσω για να δω τι γράφει αλλά δεν τα κατάφερα.Δώσε καλύτερα αναλυτικά το τι hardware έχεις, γράφοντάς τα.Πάντως γενικά με 2 giga είσαι οκ για τα πάντα εκτός από βαριές εφαρμογές ή 3d παιχνίδια.Εγώ που μέχρι πρότεινος έπαιζα με 2giga ό,τι 3dshooter υπάρχει, έβαλα άλλο 1giga και απλά είδα πιο γρήγορο κλείσιμο του παιχνιδιού και επαναφορά στο desktop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Ιανουάριος 7, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 Και Kingston να παρεις πάλι δεν θα έχεις πρόβλημα και θα πρότεινα να πας σε 2*2GB ram αφού είναι πολύ φτηνές πλέον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionas1442169305 Ιανουάριος 7, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 αν πατησεις πανω στην φωτο μεγενθυνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.