paschalia1442169086 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2010 Καλημέρα και καλή χρονιά. Εδώ και λίγο καιρό -κανά 15μέρο- η αναβάθμιση μνήμης είναι μονόδρομος. Τις έχω εδώ και 2μιση χρόνια πρπ και πλέον δεν τραβάνε παρά με μεγάλο ζόρι. Με βάση τα χαρακτηριστικά του συστήματος,τι θα προτείνατε ? Να πάω σε άλλη μάρκα ή να πάρω το τρέχον μοντέλο αυτής ? Επίσης,(μιας και το σύστημα το έχω μόνο για σερφάρισμα/κανά παιχνίδι/κατεβάσματα+2-3 δίσκους πάνω του),να προτιμήσω 2γίγα μνήμη ή 3γίγα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις Υ.γ. Mysystem
viper1442169065 Ιανουάριος 7, 2010 #2 Ιανουάριος 7, 2010 Η φωτογραφία είναι πολύ μικρή και κόντεψα να αλλοιθωρίσω για να δω τι γράφει αλλά δεν τα κατάφερα.Δώσε καλύτερα αναλυτικά το τι hardware έχεις, γράφοντάς τα.Πάντως γενικά με 2 giga είσαι οκ για τα πάντα εκτός από βαριές εφαρμογές ή 3d παιχνίδια.Εγώ που μέχρι πρότεινος έπαιζα με 2giga ό,τι 3dshooter υπάρχει, έβαλα άλλο 1giga και απλά είδα πιο γρήγορο κλείσιμο του παιχνιδιού και επαναφορά στο desktop.
varelasj Ιανουάριος 7, 2010 #3 Ιανουάριος 7, 2010 Και Kingston να παρεις πάλι δεν θα έχεις πρόβλημα και θα πρότεινα να πας σε 2*2GB ram αφού είναι πολύ φτηνές πλέον.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.