AlphaOne Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2009 Καλησπερα και χρονια πολλα σ ολους!Αγορασα ενα Xtreamer πριν ενα μηνα και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο το μηχανημα.Εχω περασει το τελευταιο F/W (2.1.3).Το μηχανημα παιζει αψογα εκτος απο καποιες ταινιες 1080p .mkv οπου σε συγκεκριμενες σκηνες μου freezarei και κανει καποια σπασιματα η εικονα και ο ηχος για μερικα δευτερολεπτα και συνεχιζει κανονικα.Γνωριζει κανεις πανω σ αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunatic89 Δεκέμβριος 30, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2009 Μήπως φταίει η ταινία και όχι το μηχάνημα?Έχεις δοκιμάσει να δεις την ίδια σκηνή στον υπολογιστή σου και δεν κολλάει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlphaOne Δεκέμβριος 30, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2009 Ναι δοκιμασα σε player στον υπολογιστη και το δειχνει μια χαρα, οποτε δε νομιζω να φταιει η ταινια.Μεχρι και F/W αλλο δοκιμασα αλλα τπτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunatic89 Δεκέμβριος 31, 2009 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2009 Δεν ξέρω καθόλου απ αυτά αλλά δυστυχώς δε νομιζω να μπορείς να αλλάξεις κάτι....Βέβαια ας μιλήσει κ κάποιος που είναι πιο χωμένος σε τετοια players Link to comment Share on other sites More sharing options...
WizarD1416003179 Δεκέμβριος 31, 2009 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2009 Ερωτηση:Οταν τρεχεις τα mkv αρχεια που σου παρουσιαζουν κολληματα στον Extremer στο PC υποστειριζουν DXVA?(εφοσον οι players που εχεις στο PC ειναι στημενοι σωστα για να το υποστηριξουν) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.