jimjim1442169315 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2009 εχω ενα p4 3ghz, 1 g ram, 350w, asrock 915gl . οθονη lg 22'.αυτην την στιγμη εχει πανω μια γραφικων x1550, και νομιζω οτι ειναι asus και δεν την πολυπαλευει οπως καταλαβαινετε.τα παιχνιδια που μου αρεσουν ειναι flatout, nfs, battlefield, fifa, gta, 18 wheels, κλπ κλπ . απο οτι καταλαβατε κατι με αυτοκινητα, ποδοσφαιρο , και αυτα που παιρνεις ενα οπλο και τους σκοτωνεις ολους ... εννοειται οτι αναφερομαι στις νεες εκδοσεις ... αντε κανα δυο χρονια πισω.δεν με ενδιαφερει η αναλυση 8744Χ4908. θελω να παιζει ικανοποιητικα το παιχνιδι χωρις στοπ-καρε. δεν εχω τρελες απαιτησεις.ποια καρτα γραφικων να παω να παρω που να ταιριαζει με τον υπολογιστη μου?με μια 4650 ή 4670 θα γινει δουλεια? ή πρεπει να παω σε κατι πολυ ακριβοτερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonas Δεκέμβριος 30, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2009 σιγουρα αναβαθμιζεις με αυτες που λες, αλλα για πολυ πιο σιγουρα και οχι τοσο ακριβοτερα δες την 9800gt εκπληκτικο το flatout Link to comment Share on other sites More sharing options...
predator71442169227 Δεκέμβριος 30, 2009 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2009 τι 9800 κ πρασινα αλογα εδω χρειαζεσαι ριζικες αλλαγες νομιζεις με την καρτα θα σωθεις?καλυτερα να μαζεψεις κανα 200αρι κ να κανεις μια αναβαθμιση για να μπορεσεις να πας κ σε μια καλυτερη καρτα κ οχι σε καρτες multimedia τυπου 4670 κτλ.εμενα αυτη ειναι η αποψη μου,τωρα αν οντως υπαρχει προβλημα οικονομικο κ δεν μπορεις παρε μια 4770 τα σπαει η καρτα για τα λεφτα της κ για την αναλυση που παιζεις κ τα παιχνιδια ειναι μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Δεκέμβριος 30, 2009 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2009 oπου να ναι θα βγουν οι 5670 και 5650καλυτερα να περιμενεις λιγο να δεις αν σε συμφερει να παρεις αυτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunatic89 Δεκέμβριος 30, 2009 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2009 Μη νομιζεις οτι αργουν αυτες που λεει ο sakkatack.Μέσα στον Ιανουάριο θα τις δούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimjim1442169315 Δεκέμβριος 30, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2009 κι εγω το σκεφτομαι αυτο. συνηθως μετα απο τετοιες γιορτες (ειδικα χριστουγεννων) αλλαζει το τοπιο . και σε τιμες και σε μοντελα. θελω να αποφυγω την αγορα αυτην την εποχη. αλλά ... αλλλά ....αυτην την εποχη δεν εχω δουλεια και καθομαι. κριμα δεν ειμαι κι εγω να μην μπορω να παιξω κανα παιχνιδι ?αγορασα απο ενα περιπτερο το flatout carnage (και κατι αλλα) και το βλεπω στον σκληρο και καθεται. μου κανει πολλα στοπ καρε στην χαμηλοτερη αναλυση.στο σκρουτζ βρηκα την 4650 με 40 ευρω. θα μπορεσει να παιξει αξιοπρεπως καποια παιχνιδια σαν αυτο ???απο τεχνικα χαρακτηριστικα φαινεται καλη. ειναι και στην πραξη ομως ???αυτο που φοβαμαι ειναι μην τυχον και την παρω και μετα ψαχνω παλι για καρτα. την εχει κανενας να μου πει?αυτην την εποχη εχω παααρα πολλα εξοδα και δεν θελω να σπρωξω πολλα. 40 ευρω δεν ειναι τιποτα. γι αυτο σκεφτομαι την 4650. μετα απο κανα διμηνο τριμηνο , που θα εχει αλλαξει το τοπιο, πολυ πιθανο να παω σε μια πολυ καλη. γι αυτο σκεφτομαι τωρα ή 4650 ή καμια μεταχειρισμενη.καποιοι φιλοι ειπαν 4770 και 9800. αυτες παιζουν στα 90 ευρω περιπου οι 512. αν θα παω σε τοσα χρηματα η καρτα θα βαρεσει μονιμοτητα στο pc. σε αυτην την κατηγορια αυτη που μου κανει ενα κλικ ειναι η 250gts. ειναι καλυτερη απο 9800 και 4770 ??ειναι 3 φορες καλυτερες απο 4650 που εχει 1g μνημη?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonas Δεκέμβριος 30, 2009 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2009 για προσωρινη λυση καλυτερα κατι μεταχειρισμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
f2bnp Δεκέμβριος 30, 2009 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2009 Φίλε μου λυπάμαι που στο λέω αλλά όποια κάρτα γραφικών και να βάλεις ΔΕΝ θα δεις ουσιαστική διαφορά.Και ποιος είναι υπαίτιος για αυτό;Ο επεξεργαστής σου!Αλλά επεξεργαστή καλύτερο άντε να βάλεις έναν P4 στα 3.6 που δεν έχει και νόημα.Η μητρική δεν παίρνει διπύρηνους(καταραμένη Intel).Οπότε εαν θες την άποψη μου,κράτα τα λεφτουδάκια σου και κάνε μία ολική αναβάθμιση αργότερα σε κάτι φτηνό όπως η AMD και επειδή βλέπω πως δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις μία 4670 ή 5670 από τις καινούργιες που θα βγουν νομίζω θα σου ταιριάξει γάντι.Αλλά προς θεού όχι σε Pentium 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunatic89 Δεκέμβριος 31, 2009 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2009 Εχει ενα δικιο σε αυτο που λεει ο f2bnp.Πάντως σίγουρα πιστευω θα δεις καποια διαφορα με αλλη καρτα..Απλα βάλε στο μυαλο σου κ καποιον επεξεργαστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
predator71442169227 Δεκέμβριος 31, 2009 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2009 μην κανεις κατι ακομα,απλα υπομονη θα βγουν οι καινουριες κ καπως θα πεσουν λογικα οι τιμες των 4670 κ οχι μονο,επισης η ιντελ θα κυκλοφορησει καινουριους cpu,το 775 πεθαινει κ επισημα με την κυκλοφορια των ι3-ι5 οποτε θα πεσουν οι τιμες στα εναπομεινοντα κομματια κ μπορει επισης να βρεις κ κατι κ σε μεταχειρισμενο πολυ καλο,επισης μπορει μεχρι τοτε να εχεις βρει κ δουλεια οποτε δεν θα σε νοιαζει!!!κοινως μην βιαστεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WizarD1416003179 Δεκέμβριος 31, 2009 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2009 Aν σκοπευεις να αναβαθμισεις συντομα παρε μια καλυτερη καρτουλα για να σου μεινει και για το καινουριο συστημα.Αν προκειται να κρατησεις το συστημα αυτο κι αλλο κανε μια ερευνα στα μεταχειρισμενα ειμαι 100% σιγουρος οτι με 30-40 ευρω θα βρεις καρτουλα που θα τα παιζει ολα αξιοπρεπεστατα.Η 9800GT εχει 80 ευρω καινουρια για μενα δεν αξιζει να πεταξεις τοσα χρηματα σε αυτο το συστημα,(αλλα και γενικοτερα σαν καρτα δεν αξιζει :033:) οι μονοπυρηνοι P4 3Ghz και οι Αthlon 64 3200+ εχουν αρχισει και γινονται minimum system requirements στα καινουρια games... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimjim1442169315 Δεκέμβριος 31, 2009 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2009 για δουλεια μην αγχωνεστε. δεν ειμαι ανεργος. κατασκευαζω κουζινες, ντουλαπες κλπ κλπ. απλα εχω ενα κενο τωρα και η επομενη κλεισμενη δουλεια ειναι κατα τις 7-10 ιανουαριου. τωρα που εχω χρονο θελω να παιξω κανα παιχνιδι. και τωρα που εχω χρονο καταλαβα οτι ο p4 ειναι πλεον για αλλαγη !!! ειχα ξεχασει οτι κλεινει πλεον μια 4ετια !!! σκεφτηκα μια αναβαθμιση σε μνημη αλλα απο οτι ειδα δεν λεει... επειδη δεν ειναι στο προγραμμα ενα τετοιο εξοδο σκεφτομαι μια σταδιακη αναβαθμιση. μητρικη που να μπορει να τρεξει ο υπαρχον επεξεργαστης με μνημες συγχρονες και επειτα επεξεργαστης και τα υπολοιπα (τροφοδοσια κλπ κλπ) ... ή ισως κατι ετοιμο σε μεταχειρο με μια καλη ευκαιρια ... αυτη τη στιγμη ομως θελω μια γραφικων που να μπορει να παιξει καποια παιχνιδια. οπως καταλαβατε θελω να κανω μια βιαστικη κινηση. καποτε ηξερα τις 16αρες , τις 32 αρες και τις σουπερ 64 αρες ....... που ηταν την εποχη των δεινοσαυρων. σημερα εχουν πολλες παραμετρους οι καρτες και δεν βγαζει κανεις ευκολα ακρη. 4650 (ειδικα) και 4670 ειναι πολυ λιγες για την περιπτωση μου? να παω σε καποια αλλη οπως η 250 ??? θα χρειαστει και τροφοδοτικο επιπλεον ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionas1442169305 Δεκέμβριος 31, 2009 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2009 παντως για καρτα εγω σου λεω παρε οτι ποιο φτηνο παιζει για να κανεις την δουλεια σου π.χ. μια 4550-4350 κ παιζεις τα παντα μια χαρα...κ εγω την 4550 εβαλα προσορινα στο νεο μηχανημα που εφτιαξα κ δεν εχω προβλημα...κ να φανταστεις οτι οποιο παιχνιδι παιζω το τρεχω σε αναλυσεις 1280/1680/1980 αναλογα το game Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimjim1442169315 Δεκέμβριος 31, 2009 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2009 τελικα παραγγειλα την 4650 της msi . θα την εχουν δευτερα στο μαγαζι αλλα επειδη θα την κοπανησω για λιγες μερες θα την παρω μαλλον τεταρτη οποτε θα σας πω και εντυπωσεις.σας ευχαριστω ολους οσους ασχοληθηκατε με την περιπτωση μου.καλες γιορτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Ιανουάριος 1, 2010 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2010 καλα εκανες.συμφωνα με αυτα που αναφερεις για την περιπτωση σου, ηταν οντως η πιο σωστη κινηση.θα εχεις αποδοση λιγο χειροτερη απο την 3850. Δηλ σαφως ανωτερη απο την 1550 που ειχες.και δε θα σκασεις κι ολας για τοσα λιγα λεφτα. μετα, οταν κανεις αναβαθμιση, παιρνεις μια πραγματικα πολυ καλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimjim1442169315 Ιανουάριος 1, 2010 Author #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2010 βασικα κι εγω πιστευω οτι θα με καλυψει . ισως και απολυτα. γουσταρω να παιζω παιχνιδια , αλλα δεν ειμαι και ο τρελαμενος. μπορει να εχω 10 συγχρονα παιχνιδια στον υπολογιστη και να καθομαι να παιζω τα μαμε. βασικα δεν σκεφτομουν αναβαθμιση, μονο γραφικων. ελεγα να βαλω καμια μνημη επιπλεον. το προβλημα ειναι οτι η μητρικη εχει μονο 2 θεσεις και εως 2 g. εριξα μια ματια και 2 μνημες των 1g κανουν πανω απο 50-55 ευρω. και μιλαμε για ddr1 . μλκια ειναι να δωσω αυτα τα λεφτα. αν ειχαν κανα 20ρικο θα τις επαιρνα. οποτε σκεφτομαι να αλλαξω μητρικη , και να παρω μια με socket 775 ωστε να κουμπωσω επανω τον επεξεργαστη μου , και να εχει μνημες ddr2 ή 3 . αργοτερα βαζω και εναν τετραπυρηνο και ισως αλλαξω και κανα κουτι ή τροφοδοτικο.στεκει ο συλλογισμος μου και ειναι εφικτος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Ιανουάριος 1, 2010 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2010 Ουτε για αστειο. Μην κανεις απολυτως τιποτα αλλο σε αυτο το συστημα.Παιξε κανα παιχνιδακι να χαρεις τη νεα σου καρτα, και οταν δεις οτι το συστημα δε σου φτανει πια και σε δυσκολευει, κανε πληρη αναβαθμιση σε ολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimjim1442169315 Ιανουάριος 1, 2010 Author #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2010 καταλαβες τι θελω να κανω ?στην πραγματικοτητα αλλαζει ολο το συστημα ετσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Ιανουάριος 1, 2010 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2010 θα κρατησεις δηλ ενα αχρηστο cpu και θα μονταρεις ολοκληρη τη νεα σου πλατφορμα πανω σε αυτο το παλιο cpu? μια πλατφορμα που ειναι ηδη στην αποσυρση?γι'αυτο εγω σου λεω, οταν αλλαξεις να αλλαξεις τα παντα. και cpu μαζι.σε μια καινουργια πλατφορμα.ειτε ειναι 1156, ειτε 1366, ειτε ΑΜ3.παντως οχι 775. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimjim1442169315 Ιανουάριος 2, 2010 Author #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2010 κοιτα ... καλα τα λες αλλα μου ειναι λιγο ξαφνικο το 500ρικο και βαλε ...εξαλου για την χρηση που κανω ειναι υπερβολη να παρω ολοκαινουριο pc.σκεφτηκα να βαλω μονο μνημη πανω, αλλα δεν λεει για ddr1 να δωσω καμια 60ρια ευρα ... οποτε λεω να δωσω κατι παραπανω και να αναβαθμισω και λιγο τον υπολογιστη.με 70 ευρω περιπου πιστευω παιρνω μια καλη μητρικη και με 40-50 ευρω βαζω 2 g μνημη για αρχη.επεξεργαστης μενει προσωρινα ο ιδιος , ο οποιος πλεον δεν ειναι οτι καλυτερο, αλλα για τις αναγκες μου την ψιλοπαλευει. το ιδιο και το τροφοδοτικο με το κουτι. απο σκληρους εχω 500+120 και ειμαι κομπλε.ειναι τελειως λαθος ο συλλογισμος μου? επειδη υπαρχουν πολλες αλλες προτεραιοτητες , αν παω για καινουριο συστημα θα παω μετα το καλοκαιρι ισως και μετα απο ενα χρονο ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.