Aligator21 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2005 Να ρωτήσω κάτι ρε παλικάρια; Εαν ένα Plexy έχει γρατζουνιές επάνω, υπάρχει κάποιος τρόπος να φύγουν; :o (Το plexy που έχω είναι αρκετά χοντρό, πρέπει να είναι 6-7 χιλιοστά).
Aligator21 Φεβρουάριος 22, 2005 Author #3 Φεβρουάριος 22, 2005 :( Πάλι έξοδα! Αλήθεια αυτα τα χρωμματιστά Plexy που έχει το Multirama τα έχει δει κανείς; Αξίζουν τίποτα; Είναι σε σχετικά καλή τιμούλα.
Aligator21 Φεβρουάριος 22, 2005 Author #5 Φεβρουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από vagtsil Praktiker 50x50cm => 3.5e.... πωπωωωω δεν το ήξερα αυτό!!! Υπέρ ευχαριστώ για την πληροφορία!!!! :D :D
schumifer Φεβρουάριος 23, 2005 #6 Φεβρουάριος 23, 2005 Εγώ πάντως το είχα πάρει διπλάσια τιμή αλλά 5-6 χιλιοστά πάχος.Τόσο πολύ φθήνηνε?
Aligator21 Φεβρουάριος 23, 2005 Author #7 Φεβρουάριος 23, 2005 Βασικά είναι ένας τυπάς εδώ στην περιοχή μου που κάνει κατασκευές και από Plexy, (γνωστός ενας συναδέρφου μου) και μου έδωσε ένα κομμάτι το οποίο δυστυχώς είναι γρατζουνισμένο. ΑΥτός από ότι έμαθα του είναι άχρηστα αυτά και τα πετάει, επομένως δεν του κοστίζει τίποτα το να μου το δώσει. Το κακό και πάλι είναι οτι δεν έχει κανέναν κομμάτι αγρατζούνιστο. :/
Κοπρίτης Φεβρουάριος 23, 2005 #8 Φεβρουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από Aligator21 [Σήμερα, στις 09:18] Βασικά είναι ένας τυπάς εδώ στην περιοχή μου που κάνει κατασκευές και από Plexy, (γνωστός ενας συναδέρφου μου) και μου έδωσε ένα κομμάτι το οποίο δυστυχώς είναι γρατζουνισμένο. ΑΥτός από ότι έμαθα του είναι άχρηστα αυτά και τα πετάει, επομένως δεν του κοστίζει τίποτα το να μου το δώσει. Το κακό και πάλι είναι οτι δεν έχει κανέναν κομμάτι αγρατζούνιστο. :/ Εαν η γρατζουνια δεν ειναι βαθια και το τριψεις προσεκτικα με πολυ ψιλο ντουκοχαρτο...κατι γινεται...θ ασπρισει τοπικα στην αρχη αλλα μετα θα του ψεκασεις ενα πολυ ελαφρυ χερι βερνικι σατινε σε σπρευ και θα επανελθει...οσο για την τιμη του πλεξυ τα εχουμε ξαναπει...αλλο πραγμα το πλεξυ του Praktiker των 14/τμ και αλλο τα καλα των 40/τμ (μιλαμε παντα για 3χιλ παχος.... αναλογα αυξανεται η τιμη μιας και το πλεξυ κοστολογειται με το κιλο και οχι με το τμ....)σε μερικες εφαρμογες που το υλικο κρυβεται καλο ειναι να χρησιμοποιειται και το φτηνο...αλλα οταν εχουμε σαν ζητουμενο την υψηλη διαφανεια και ελαχιστη δυνατη παραμορφωσητο καλο πλεξυ ειναι μονοδρομος...
chill-out Φεβρουάριος 23, 2005 #9 Φεβρουάριος 23, 2005 Για κανε μια δοκιμη με την αλοιφη που τριβουν τα μπρουτζινα..και ενα πανι.
Aligator21 Φεβρουάριος 24, 2005 Author #10 Φεβρουάριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης Εαν η γρατζουνια δεν ειναι βαθια και το τριψεις προσεκτικα με πολυ ψιλο ντουκοχαρτο... κατι γινεται... θ ασπρισει τοπικα στην αρχη αλλα μετα θα του ψεκασεις ενα πολυ ελαφρυ χερι βερνικι σατινε σε σπρευ και θα επανελθει... Το κακό είναι οτι δεν έχει 1 γρατζουνιά, έχει αρκετές. Νομίζω οτι δεν αξίζει να ασχοληθώ, εφόσον ισχύουν οι τιμές που είπε παραπάνω ο φίλος μας για το Praktiker. Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.