Dias Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2009 Πριν 2 βδομαδες περιπου πηρα απο το eshop το Lifeview Not only TV USB Hybrid Stick μοντελο LV5HX .Μολις το παω σπιτι και το δοκιμαζω , ολα καλα με τα αναλογικα καναλια και ραδιο (Πρεπει να βαλεις χωρα Belbium ή Italy για να εχεις PAL B στην εικονα και να βλεπεις εγχρωμα , αλλιως για χωρα Greece σου βαζει SECAM συστημα οπου βλεπεις ασπρομαυρα , κλασικο προβλημα με τις καρτες τηλεορασης) , αλλα απο ψηφιακα DVB-T δεν επιανε τιποτα. Σπιτι μου εχω σημα "καμπανα" ο υμμητος ειναι φατσα καρτα χωρις εμποδια , χωρις τιποτα. Βρε πουλακι , τι με εξωτερικη κεραια , τι με την κεραια του και στο μπαλκονι , τι το δοκιμασα σε 3 υπολογιστες XP32/Vista32 , τιποτα αυτο αρνιοταν να πιασει DVB-T καναλια. Αλλαξα χωρες στο προγραμμα της , GREECE-Belgium-italy-UK , τιποτα αυτο , ψηφιακα καναλια δεν βρισκει. Τελος παντον , λεω και εγω θα εχει βλαβη , το παω πισω με DOA 7 ημερες μου δινει τα λεφτα πισω το eshop. Ελα ομως που σημερα εφερε το νεο μοντελο Lifeview Not only TV USB Hybrid Stick LV5HD. To Βαζω επανω , μου κανει ακριβως τα ιδια πραγματα. Αρνηται πησματικα να εντοπισει DVB-T kαναλια. Τωρα λεω εγω , "να μου ετυχαν 2 στα 2 χαλασμενα , λιγο δυσκολο" Αρα καπου στο προγραμμα υπαρχει καποιο Bug . Με την κεραια δεν τιθεται θεμα γιατι εχω στον αλλο δεκτη 88% σημα.Εχει αντιμετωπισει κανεις απο εσας προβλημα με τα συγκεκριμενα στικακια LV5HX / LV5HD ?Μηπως ξερει κανεις καποιο αλλο software να τα δοκιμαζαμε? Εχω DOA 7 ημερες και παλι , οποτε πριν το επιστρεψω να το παλεψω λιγο τις επομενες 5 ημερες.
WizarD1416003179 Δεκέμβριος 28, 2009 #2 Δεκέμβριος 28, 2009 Ενας φιλος μου αντιμετωπιζει το ιδιο ακριβως προβλημα με ενα usb stick της Pinnacle (με το software της καρτας), απο Μedia Center ομως του δουλευει κανονικα...βγαλε ακρη.....
Dias Δεκέμβριος 28, 2009 Author #3 Δεκέμβριος 28, 2009 Φιλε μου , ενα εχω να πω..Εισαι ο ΘΕΟΣ!!!!!!!Απο media center δουλεψε αψογα και με την πρωτη (στο laptop με vista32).Οποτε το stick δεν εχει προβλημα.Το software της καρτας (Τotal Media) εχει προβλημα . Θα περιμενω να βγει μια πιο καινουργια εκδοση για χρηση στο desktop xp32.Ευχαριστω πολυ Mr. WizarD !!
WizarD1416003179 Δεκέμβριος 29, 2009 #4 Δεκέμβριος 29, 2009 Αυτες οι καρτες ΤV στο PC και μιλαω για ολες (αναλογικες,ψηφιακες,δορυφορικες) ειναι πολυ δυστροπες γενικα,πρεπει να κατσεις και να βρεις την χρυση τομη δλδ με ποιο λειτουργικο,με ποιους drivers και με ποιο προγραμμα παιζουν σωστα,εφοσον τα βρεις και ολα σου δουλευουν ρολοϊ μην τα σκαλισεις ποτε...:beerchug:
squid Φεβρουάριος 5, 2010 #5 Φεβρουάριος 5, 2010 Πηρα και εγω το ιδιο αλλα μου βγαζει προβληματα λογω drivers μαλλον. Σε XP32 Και σε win7 64 τα ιδια ¨ - και με τους δυο δεκτες δεν βρισκει παντα τα καναλια, βασικα χανεται απο το συστημα για αυτο. κατι τρεχει με το USB implementation του - οταν παω στον ψηφιακο δεκτη , ειτε για scan ειτε για να δω, τις περισσοτερες φορες δεν βρισκει σημα και τσιταρει την CPU full load . Παλι κατι τρεχει με την USB συνδεση του στο συστημα. Η CPU τρεχει με ενα η δυο cores full load χωρις ο Task manager Να δειχνει κατι να απασχολει την CPU ...... μολις βγαλω το stick σταματαει και το full load της CPU. Καποιες φορες κρασαρει το PC πρωτου προλαβω να βγαλω το stick ... αυτα ολα ΚΑΙ στα δυο λειτουργικα. - Οταν βρει ψηφιακο σημα, πιανει μονο τα Digea mpeg4 καναλια, και δεν βρισκει της NET τα Μpeg2 - το αναλογικο δουλευει χωρις προβληματα στο συστημα και πιο συχνα αν και αυτο χανεται τις μισες φορες επισης, μια που φαινεται να εχει προβλημα USB συνδεσης γενικα το stick μαλλον λογω drivers α για να δοκιμασω το media center και εγω ........ (το βγαζει η MS και για ΧP?) να συμπληρωσω και εγω στην ιδια γραμμη οτι τωρα ειδα οτι εχει βγαλει stick με δυο DVBT δεκτες ... αυτο επρεπε να παρω μια που το αναλογικο θα ψοφησει, και θα μπορουσα ετσι να διαφορετικα ταυτοχρονα καναλια (ενα να γραφει, στο αλλο zaping. ή ταυτοχρονη παρακολουθηση δυο καναλιων την ιδια στιγμη - πολυ χρησιμο) γμτ
squid Φεβρουάριος 5, 2010 #6 Φεβρουάριος 5, 2010 ακριβως ιδια συμπεριφορα και με το media center ....
squid Φεβρουάριος 6, 2010 #7 Φεβρουάριος 6, 2010 σταματησα το overclock: Γυρισα ολα τα settings του bios σε default και το tuner δουλευει κανονικοτατα και με το δικο του software (arcsoft total media) και με το media center (μονο που εδω δεν πιανει το σωστο PAL μαλλον) Ποιο κομματι των OC settings αραγε ειναι αυτο που το επηρεαζει ? ....... καμμια ιδεα ? κατι που εχει σχεση με τα USB ports?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.